הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטסטרון טבעי בגוף-טסט מלאכותי

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
יש לי שאלה שדי מענינית אותי אבל קצת קשה לי לנסח אותה אז אני השתדל.
נכון כל בן אדם מייצר טוסטסטרון בכמות כולשהי אני רוצה לשאול מהי הכמות הסטנטרטית של אותו הבן אדם , ואם הוא למשל יתחיל לקחת את אותה הכמות של הטסט שהוא מייצר, אז בעצם הוא לא התפתח באופן שונה ממיקודם? ואם בכלל מינון כזה יכול להשעות את הייצור של הטסט הטבעי?

רמות הטסט' הטבעי נעות בין 9-30 (אם אני זוכר נכון)
אם תיקח טסט' ממקור חיצוני אז עם הזמן יש סיכון שהגוף יפסיק לייצר את הטסט' באופן טבעי ובגלל זה עושים PCT

מקווה שהצלחתי לענות לך כי באמת קצת קשה להבין את מה שרשמת

בגדול אם אני מבין נכון מעניין אותך לדעת מה קורה עם אתה תקח את אותה כמות טסט באתה מייצר בשבוע ממקור חיצוני!?. אז ככה ההשפעה של הורמון חיצוני על ה HTPA היא לא מוחלטת ברגע שאתה מכניס הורמון חיצוני. זאת אומר עם תקח 5 מג טסט בשבוע ה HTPA לא יושבת בצורה מוחלטת זה לא עובד ככה. תהיה השפעה אבל מזערית תחשוב על זה כמו מוזניים אפילו ההפרשה הטבעית של טסט היא בצורה גלית. זאת אומרת במהלך היום רמות הטסט משתנות כאשר השיא הוא בבוקר והרמה יורדת במהלך היום. אותו דבר קורה כאשר אתה מכניס את ההורמון ממקור חיצוני. תהייה השפעה על המוזניים אבל קטנה (אני מקווה שאני מצליח להעביר את הנקודה שלי)
במידה תכניס כמות סופר קלינית אז ההשבתה תהיה מוחלטת זה עניין של מינונים. בגלל זה בסייקלים עם מינונים גבוהים או ארוכים מומלץ לרדת מהחומר בצורה הרגדתית ולא בבת אחת על מנת שהתאוששות תהייה קלה יותר.

• פותח/ת השרשור
אם נגיד סתם אני יקח 15 מג דיאנבול למשך זמן ממושך זה יכול להשפיע על הטסט הטבעי שלי?

אם נגיד סתם אני יקח 15 מג דיאנבול למשך זמן ממושך זה יכול להשפיע על הטסט הטבעי שלי?

כן ברמה מסויימת. ולמה שתרצה לעשות את זה? תוצאות אתה לא תראה מזה בכלל אז מה המטרה?

• פותח/ת השרשור
לא סתם בשביל ידע כללי, פשוט אני רוצה לדעת את המינון המקסימלי שאפשר לקחת בלי לפגוע בטסט הטבעי שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית