ייעוץ ניסוי קולורדו

• פותח/ת השרשור Daatz
  • פורסם בתאריך

Daatz

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם! אני חדש לפורום ומקווה ללמוד ולהשתלב!
עכשיו לעיניינינו:
שמעתי מחבר על אימון בשם "ניסוי קולורדו" (Colorado Experiment) וחשבתי להתחיל לעשות אותו כבר משבוע הבא. אני יחסית בספקות לגבי האימון הזה אבל אם תוכלו לתת לי חוות דעת אישי או נסיון שלכם איתו או דברים שחשוב לדעת לפני שמתחילים אותו אני ישמח מאוד.
תודה מראש לכל המגיבים!

אני לא חושב שמישהו פה ניסה את זה.

תזכור שבניסוי הזה או בתכנית אימונים הזאת קייסי ויטור היה מנוסה ומאומן ברמה גבוהה והמשקלים שם היה גבוהים.
בכל מקרה איך אתה מתכוון לעשות את עניין החזרות השליליות? שותף?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה זה אומר חזרות שליליות אבל לפי מה שהבנתי אני צריך לעשות סטים של משקל מקסימלי שאני יכול ל- 12 חזרות שכל תנועה אורכת כ- 5 שניות.

ממה שזכור לי הם עשו אך ורק חזרות שליליות. זאת אומרת שזה כיווץ אקצנטרי.
כיווץ אקצנטרי זה למעשה כיווץ בזמן התארכות של השריר. נניח אתה עושה תרגיל לבייספס. אתה מעלה את המוט זה כיווץ קונצנטרי. כשאתה מוריד את המוט זה כיווץ אקצנטרי. כשאתה מוריד אותו לאט זו חזרה שלילית. בסוג כיווץ כזה אפשר לעבוד עם יותר משקל ממה שאתה מסוגל בעבודה רגילה.

גם אם הם לא עשו רק חזרות שליליות, החזרה השלילית צריכה להיות ארוכה ומגיעים שם לכשל.

כך שמן הסתם או שאתה צריך מכונה שיש לה כמו מנוף שיכול לעזור לך בכיווץ הקונצנטרי. עם משקולות חופשיות אתה חייב ספוטר.

נכון.
אגב הוא טוען שהוא לא היה.
הנה התמונה של התוצאות

caseyviator_coloradoexperiment.gif

ועל פי הניסוי כל זה ב28 יום בערך.
ארתור ג'ונס גם עלה מסה נקיה כמובן שפחות.

• פותח/ת השרשור
השאלה פה גם היא איך בנאדם מסוגל להכניס לגוף 8000 - 5000 קלוריות ביום שמתוכם זה 170 גר' חלבון בלי שיהיה השלכות הרסניות על הגוף, ועוד להתאמן פעמיים-שלוש בשבוע... לא קצת מוגזם?

טונה במים x 2
קוטג' X 2
חזה עוף
חלבון ביצה X 3
קצת אבקה 😃

זה התפריט שלי LOL

אני כרגע בRFL וככה מגיעים לכמות חלבון מספקת

איך אפשר לעלות קילו שריר ביום עם 170 גרם חלבון ביום
זה הגיוני מבחינה פיזית בכלל? (גם אם אתה על 10000 סייקלים)
זה בערך מה שדינוזאור עולה ביום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית