הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה - ספרים על רטוריקה

אני לא עברתי את הקורס הנ"ל, אבל כל העסק הזה נשמע לי כמו בולשיט. ישראליות גם למדו לזהות מי עבר את "ההכשרות" המפוקפקות האלו. יש גם סיפורים שהסתיימו בכמעט אונס, בגלל שהבחור כבר היה מבולבל בין מה שנאמר לו ב"קורס" לבין מה שהיה בפועל באותו "ניסוי".

אין כמו תיירות גרמניות! 🤪

קראתי לפני כמה שנים את הספר של דייל קארנגי "כיצד תרכוש ידידים והשפעה" בעברית והוא נחמד ואפילו מעורר השראה, בין היתר מדבר גם על לנאום מול אנשים, אני יכול לשלוח לך אותו בדואר גוביינה אם אתה רוצה אבל קח בחשבון שהוא לא תקף לחלוטין למציאות המודרנית ולחיינו היום (יצא לאור בפעם הראשונה ב1936).
הספרים שאני יכול להמליץ לך עליהם הם כולם באנגלית, ספר כללי על הנושא ומעניין שזמין להורדה באנגלית קלילה יחסית שכדאי לך לקרוא הוא How to Talk to Anyone - 92 Little Tricks for Big Success in Relationships של לייל לאונדרס, רלוונטי מאוד ברובו שכיף לקרוא גם פרק או שתיים בכל פעם על הדרך. אם יכולות שכנוע, מכירות ונאום מעניינים אותך כדאי לך גם לקרוא איזה ספר או שניים על שפת גוף, NLP והיפנוזה.

אגב, לגבי מה שמשה אמר על המנטליות של הבנות בארץ שהן רוצות שתרד על ארבע ותשרת אותן זה פשוט לא נכון.
הday game בפיקאפ בארץ אותו הדבר כמעט לגמרי, במועדונים גם רוב העקרונות תופסים רק שהבנות פה יותר חשדניות כי משום מה נתפסה הדעה בקרב הגברים בארץ שמועדונים זה המקום היחידי להכיר בו בנות (אה, ושפאבים זה לחבר'ה) מה שקורה זה שנהירת גברי ישראל למועדונים למטרת זיווג גורמת לעליה אוטומטית במניה (ובאגו) של כל בחורה ביחס לגבר כשהיא במועדון, על אחת כמה וכמה של בחורה יפה. אז צריך לעבוד בהתאם לביקוש ולשחק קצת את המשחק, בכל מקום שלא יהיה אישה תעדיף גבר אמיתי שמוביל ומרגש אותן על פני גבר מסורס שמוכן לרדת על ארבע ולתת לה לנצל אותו בתקווה לקבל משהו בתמורה. השאלה היא איזה גבר אתה בוחר להיות.

נערך לאחרונה:
מעניין אותי איך כל האלה שמשתמשים בכל מני עקרונות של pickup עושים את זה במועדונים
איך אפשר בדיוק להתחיל שיחה עם כל הרעש של המוזיקה?

מעניין אותי איך כל האלה שמשתמשים בכל מני עקרונות של pickup עושים את זה במועדונים
איך אפשר בדיוק להתחיל שיחה עם כל הרעש של המוזיקה?

שפת גוף מהווה גם חלק ניכר ביותר מהאינטרקציה וגם תמיד אתה יכול להשתמש ברעש לטובתך ולקחת אותה הצידה או החוצה אם אתה לא שומע אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית