הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בוהן רדומה

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אחרי שבועיים של סיוט בשטח חזרתי שהבוהן הימנית שלי רדומה..הבנתי שזה לא קריטי אבל רציתי לדעת עוד חוות דעת? להתעלם? דרכים לטפל?

זה לא קריטי אבל זה עובר משהו כמו אחרי חצי שנה
לא צוחק. בהצלחה 😃

זה לא קריטי אבל זה יכול להמשך הרבה זמן משהו כמו כמה חודשים אפילו
😃 בהתאם לטירונות
בהצלחה 😛

לי בצבא יצאה יבלת מתחת לעור בכף רגל. זה היה ממש מעצבן. זה סוג של יבלת ויראלית (לפי מה שהיה כתוב באינטרנט) רק שהיא מתחת לעור. זה נראה עם הזמן כאילו יש לך מכתש על העור. זה די מעצבן וזה גם נמשך לי קרוב ל4 חודשים.

למה זה לא ערך ופירסם מחדש!?

• פותח/ת השרשור
לא היה קשה, סה"כ זה היה שבועיים של קליעות, אבל בלילות היה קפוא רצח, כל לילה היו הקפצות, כל לילה היינו צריכים לשמור (לרוב פטרול) בבוקר היה חמסין (אני ממש כושי עכשיו), היו לנו מסעות סמל ומ"מ (שבוע הבא השבעה)

האוכל היה פשוט סיוט, היינו 12 איש על מנת קרב, רעבים מוות, ויש מה שנקרא מאזין, אחד שמאזין בזמן האוכל ובאמצע צריך להחליף אותו, וגם לעשות מצלים ולעמוד בחאט שוף זמן, לרוב כמעט אף פעם לא הצלחנו לעמוד באחד מהנתאים וקרה שהסמל אחרי כל ארוחה פתח אותנו....יש לי מלא פצעים על הידיים מהאבנים שהוא דחף לנו בזמן מצב 2 חחח מניאק מזדיין

אהה וכל המחלקה שלי קיבלה 4 שעות ביציאה כי עשינו שטויות...חחחחח

יש לנו במחלקה כמה שוקוסטים...אחד מהם היה שוקיסט רצח, באחת הלילות כששמר מאזין, הוא שמר על מספר נשקים. בבוקר כשקמנו מסתבר שהוא לא ידע את מי להעיר במאזין ופשוט הלך לישון באמצע הלילה והפקיר מספר נשקים ושבר שמירה חחחח

לא היה קשה, סה"כ זה היה שבועיים של קליעות, אבל בלילות היה קפוא רצח, כל לילה היו הקפצות, כל לילה היינו צריכים לשמור (לרוב פטרול) בבוקר היה חמסין (אני ממש כושי עכשיו), היו לנו מסעות סמל ומ"מ (שבוע הבא השבעה)

האוכל היה פשוט סיוט, היינו 12 איש על מנת קרב, רעבים מוות, ויש מה שנקרא מאזין, אחד שמאזין בזמן האוכל ובאמצע צריך להחליף אותו, וגם לעשות מצלים ולעמוד בחאט שוף זמן, לרוב כמעט אף פעם לא הצלחנו לעמוד באחד מהנתאים וקרה שהסמל אחרי כל ארוחה פתח אותנו....יש לי מלא פצעים על הידיים מהאבנים שהוא דחף לנו בזמן מצב 2 חחח מניאק מזדיין

אהה וכל המחלקה שלי קיבלה 4 שעות ביציאה כי עשינו שטויות...חחחחח

יש לנו במחלקה כמה שוקוסטים...אחד מהם היה שוקיסט רצח, באחת הלילות כששמר מאזין, הוא שמר על מספר נשקים. בבוקר כשקמנו מסתבר שהוא לא ידע את מי להעיר במאזין ופשוט הלך לישון באמצע הלילה והפקיר מספר נשקים ושבר שמירה חחחח

העיקר שנהנת

אתה במודיעין שדה, נכון? איך שם? אתה ממליץ על זה? לא פעם חשבתי אם ללכת לזה.

• פותח/ת השרשור
מקום טוב אבל ההכשרה שם לא קלה בכלל, במשמעת מאוד מאוד נוקשה אבל הסגל איכותי ובכבודה נשמעת מעניינת
אם אתה רגלי, בכלל הולכים לאנוס אותך במשקלים

מה שאתה מספר פה אלה חוויות של כל צעיר קרבי. לא נורא הכל עובר בסוף 😃

בסוף הטירונות זוכרים רק את הצחוקים

שמור על עצמך ועלינו

• פותח/ת השרשור
זה משתפר אחרי הטירונות? כל שבוע שעובר אני אוכל יותר ויותר חרא 😲

הבוהן זה בסדר. יעבור בלי שתרגיש ( בעצם כמו כל השירות).
ולגבי חרא שאתה אוכל- תלמד לעריך את זה, חוויות כאלה אין להרבה אנשים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית