הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה על מדפסת

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אני צריך לקנות מדפסת חדשה.
אני מחפש משהו במחיר זול, שידפיס גם צבעוני ושהדיו/טונר שלו לא יהיה במחיר של אוטו.
עדיף לקנות לייזר או רגילה?
יש לכם המלצות למוצרים ספציפיים?
תודה.

לא יודע אם אני כל כך עוזר לך
אבל לדעתי כל מדפסת שתקנה תהיה טובה, אני אישית קניתי אחת של DELL לפני כמה שנים שהיא גם מצלמת(הכוונה סורקת) והיא עושה את שלה, לא עלתה לי יקר כל כך.
מדפסת לפי דעתי זה לא מדע טילים כל דבר יעבוד כמו שצריך והיום מדפסות לא עולות כל כך יקר, הדיו שלהם כבר עולה כמעט כמו מדפסת.

אתה חייב צבע? בשנים האחרונות תמיד הלכתי על לייזר שחור לבן, יש לך מדפסות גם ב-400 שקל והטונר עולה 250 ומספיק למשהו כמו 2000 הדפסות.

• פותח/ת השרשור
אם האיכות הדפסה ברמה גבוהה אני לא צריך צבע. פשוט אני מדפיס הרבה מאוד איורים באמבריולוגיה שאני צריך לראות ברמה טובה ויפה. כשזה צבעוני זה יותר קל. אם זה שחור לבן אז צריך שתהיה הפרדה יפה בין הגוונים.
צבע מעלה את המחיר בהרבה?
מאיפה הכי זול לקנות? ללכת על לייזר?

מאז שקניתי לייזר אני לא מוכן לחזור לקפסולות של הדיו, ולא מעניין אותי כמה מנסים לעבוד עלי שיש קפסולות חסכוניות (שקרנים!). יש גם לייזר צבעוני אבל זה מטפס לטווח ה-1500 שקל (שזה לא הרבה למדפסת לייזר צבעונית, זה פשוט הרבה לסטודנטים תפרניים כמונו).

• פותח/ת השרשור
התקציב זה מאות בודדות. אז כדאי ללכת על לייזר שחור לבן במקום דיו רגילה?

הקטע עם האמבריולוגיה קצת גם לי לא להיות בטוח. כשאתה מדפיס באוניברסיטה, ההפרדות טובות מספיק?

• פותח/ת השרשור
המדפסות באוני' (לפחות אלה שברפואה ושבספריה של רפואה) הן על הפנים מבחינתי.

לדעתי אתה עוד תתקל במקצועות נוספים שתצטרך בהם הדפסות בצבע למרות שזה אומר ראשי דיו יקרים. אני ממליץ לך שתקנה איזה מדפסת all in one זולה שיש לה גם סורק וזה ישמש אותך טוב ללימודים. באמבריו לדעתי זה מאוד כדאי לראות את האיורים בצבע וזה מאוד מקל. אגב מאיזה ספר אתה לומד ? ואם אתה צריך את לנגסמן יש לי אותו על המחשב.

• פותח/ת השרשור
תודה. יש לי את הספר. הקטע הוא שאני צריך להדפיס את המצגות כי כל הקורס הזה זה תערוכת ציורים אחת גדולה שעל כל ציור היא מסבירה 3 שעות.
יש לך המלצה למדפסת ספציפית?

• פותח/ת השרשור
בעצם יש לי את הספר The Developing Human - Clinically Oriented Embryology של מור.
תוכל בבקשה לשלוח לי את שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית