elirev4 משתמש מתחיל 99 0 נק' מוניטין: 0 0 99 0 29/12/10 #1 היי אני כרגע בתקופת מסה ושמעתי שברגע שאני מסיים אימון במכון כושר כדאי לשתות שייק חלבונים זה ממש טוב ומפתח את השרירים, אז אני רציתי לשאול איך מכינים את זה? תודה מראש:D:D:D
היי אני כרגע בתקופת מסה ושמעתי שברגע שאני מסיים אימון במכון כושר כדאי לשתות שייק חלבונים זה ממש טוב ומפתח את השרירים, אז אני רציתי לשאול איך מכינים את זה? תודה מראש:D:D:D
מג`הול משתמש מתחיל 197 2 נק' מוניטין: 528 0 197 2 29/12/10 #2 קונים אבקת חלבון ומשקשקים בנוסף: אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם
A adimenia משתמש משקיע 4,075 28 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 7,223 0 4,075 28 13/2/11 #4 תזהר שזה לא יגרום לזין לנשור חח
Wonder Land משתמש קבוע 1,358 4 נק' מוניטין: 876 0 1,358 4 13/2/11 #5 הייתי יכול לזרום עם ההסתלבטויות אבל ניראה לי שזה מיותר כי elirev גם ככה לא יבין אותנו. מכיוון שאתה חדש ובטח מלא בסיפורים ש"הסוס ההוא מהמכון" סיפר לך אז תדע שאבקת חלבון שוות ערך לטונה\בשר\גבינה\ביצים. זאת פשוט דרך קלה יותר להכניס את הכמות חלבון שהגוף שלך צריך. או שכשאתה במסה וכבר לא יכול לראות אוכל אז זאת דרך למלא את החוסר בתפריט שלך. זה הכל, זאת אבקת חלבון.
הייתי יכול לזרום עם ההסתלבטויות אבל ניראה לי שזה מיותר כי elirev גם ככה לא יבין אותנו. מכיוון שאתה חדש ובטח מלא בסיפורים ש"הסוס ההוא מהמכון" סיפר לך אז תדע שאבקת חלבון שוות ערך לטונה\בשר\גבינה\ביצים. זאת פשוט דרך קלה יותר להכניס את הכמות חלבון שהגוף שלך צריך. או שכשאתה במסה וכבר לא יכול לראות אוכל אז זאת דרך למלא את החוסר בתפריט שלך. זה הכל, זאת אבקת חלבון.