הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הנעל Gorilla Wear Black ?

קניתי אותה ואהבתי
נוחה בטירוף

זו נעלה נוחה לאימונים. קח בחשבון שהיא לא הכי ייעודית ומתאימה לתרגילי סקוואט. אם אתה מחפש רק נעל אוחזת וטובה, אפשר לקנות. המחיר יחסית סביר. לי יש אוטומיקס (2 זוגות) שנקנו במחיר די דומה בעבר, ואני מרוצה מהן.

• פותח/ת השרשור
זו נעלה נוחה לאימונים. קח בחשבון שהיא לא הכי ייעודית ומתאימה לתרגילי סקוואט. אם אתה מחפש רק נעל אוחזת וטובה, אפשר לקנות. המחיר יחסית סביר. לי יש אוטומיקס (2 זוגות) שנקנו במחיר די דומה בעבר, ואני מרוצה מהן.
אני מחפש נעל עם סוליה שטוחה ואחיזה טובה אני יודע שלנעל הזאת יש את הדברים האלו וזה מה שאני מחפש.
תודה רבה

אני מחפש נעל עם סוליה שטוחה ואחיזה טובה אני יודע שלנעל הזאת יש את הדברים האלו וזה מה שאני מחפש.
תודה רבה
אם זה מה שאתה מחפש אז אני יכול להמליץ לך על ה-reebok crossfit lite tr אם אתה מצליח למצוא, יש לי אותה והיא נעל מעולה, עושה איתה סקוואט ודדליפט סומו ומרגיש בטוח לחלוטין ונעול לרצפה
אם לא יש לך גם את הנעליים של סאבו, שנדיר לשמוע תלונות עליהן

• פותח/ת השרשור
כן חופשי אפשר לעשות ,אבל כמובן שמומלץ נעל שתואמת לאירובי..
בסדר אבל לאירובי של 20 דקות אחרי אימון היא בסדר נכון? (לא אומר לך אני הולך לרוץ איתם עכשיו)
אתה מבין חיפשתי נעליים לאימון עם סוליה דקה שתהיה אחיזה טובה ואוכל לעשות איתה אירובי.למה באימון גב נניח לוקח זוג אחר ובחזה נעליים אחרות סתם מעצבן אז רציתי נעליים שיהיה שניהם ביחד

Back
למעלה תחתית