הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

samsung galaxy

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
אחרי שאני כבר חודש עם מכשיר משנת 2004 (שלי התקלקל) נמאס לי, והחלטתי לנצל טיסה לאיטליה למען קניית הסמסונג. הבנתי שהוא הרבה יותר זול מהאייפון 4 ודי משתווה לו ברמתו, אבל בכ"מ רציתי לשאול פה את כל המומחים מס' שאלות:
1) מה דעתכם עליו בכללי ומול האייפון בפרט?
2) איפה אפשר למצוא את המחיר שלו בחו"ל ובעיקר באיטליה? חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי משהו
3) שמעתי שאם קונים את המכשיר במדינה אחרת, יש סיכוי שהתדר שלו לא יהיה מתאים לתדרים של הארץ ולא יהיה ניתן לעשות עם זה כלום. מישהו מבין בזה? יכול להסביר קצת?

תודה חברים 😃

עריכה: בדקתי את המחירים שלו בארץ והם נעים סביב ה2800 שקל, שזה יחסית זול מאוד. משתלם בכלל לקנות אותו בחו"ל? הוא זול עוד יותר? או שכדאי פשוט לקנות בארץ וזהו?

נערך לאחרונה:
אחרי שאני כבר חודש עם מכשיר משנת 2004 (שלי התקלקל) נמאס לי, והחלטתי לנצל טיסה לאיטליה למען קניית הסמסונג. הבנתי שהוא הרבה יותר זול מהאייפון 4 ודי משתווה לו ברמתו, אבל בכ"מ רציתי לשאול פה את כל המומחים מס' שאלות:
2) איפה אפשר למצוא את המחיר שלו בחו"ל ובעיקר באיטליה? חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי משהו
3) שמעתי שאם קונים את המכשיר במדינה אחרת, יש סיכוי שהתדר שלו לא יהיה מתאים לתדרים של הארץ ולא יהיה ניתן לעשות עם זה כלום. מישהו מבין בזה? יכול להסביר קצת?

תודה חברים 😃
1,2 -לא מבין בזה
3- זה תלוי באיזה חברה אתה עולך לשים את הסים בפלאפון שהוא דור שלישי והפלא לא קורא אותו אז זה לא יעבוד, אבל אם אתה בסלקום או אורנג הם תומכים בכל התדרים ככה שכל פלאפון יעבוד שמה.

1. המכשיר נחמד מאוד, האנדרויד עובד עליו בצורה מוצלחת, מרגישים טיפה איטיות בתגובה. מבחינת ההשוואה, לאחי יש סמסונג ולי אייפון, שנינו הגענו למסקנה אישית שאייפון מכשיר יותר טוב בכל מיני פרמטרים, אבל הוא כאמור עולה הרבה יותר. אני אישית גם חושב שהדיזייר עובד יותר טוב מהסמסונג מבחינת האנדרויד, ולדעתי המסך של האייפון יותר טוב (כן, אני יודע שסמסונג מתגאים בזה שהמסך שלהם הכי חדיש, אבל הטכנולוגיה אחרת ורואים אחרת).
2. תעשה השוואת מחירים, אני יודע שבאירופה הוא עומד כרגע על משהו כמו 440 יורו. אם זה המחיר בארץ, חבל. קח בחשבון שהעברית לא מובנית, אתה יכול להתקין כמובן ויש מקלדת אבל היא לא בדיוק כמו העברית שיש במכשירים שסלקום מוכרים.
3. יש סיכוי, אבל לא אם אתה קונה באירופה. בתכלס התדרים אותם תדרים (כל הסמראטפונים היום בנוים על אותם 4). אם יש לך סים דור 3 או אפילו דור שתיים זה יעבוד (חוץ מבפלאפון שאין דור 2).

• פותח/ת השרשור
1. המכשיר נחמד מאוד, האנדרויד עובד עליו בצורה מוצלחת, מרגישים טיפה איטיות בתגובה. מבחינת ההשוואה, לאחי יש סמסונג ולי אייפון, שנינו הגענו למסקנה אישית שאייפון מכשיר יותר טוב בכל מיני פרמטרים, אבל הוא כאמור עולה הרבה יותר. אני אישית גם חושב שהדיזייר עובד יותר טוב מהסמסונג מבחינת האנדרויד, ולדעתי המסך של האייפון יותר טוב (כן, אני יודע שסמסונג מתגאים בזה שהמסך שלהם הכי חדיש, אבל הטכנולוגיה אחרת ורואים אחרת).
2. תעשה השוואת מחירים, אני יודע שבאירופה הוא עומד כרגע על משהו כמו 440 יורו. אם זה המחיר בארץ, חבל. קח בחשבון שהעברית לא מובנית, אתה יכול להתקין כמובן ויש מקלדת אבל היא לא בדיוק כמו העברית שיש במכשירים שסלקום מוכרים.
3. יש סיכוי, אבל לא אם אתה קונה באירופה. בתכלס התדרים אותם תדרים (כל הסמראטפונים היום בנוים על אותם 4). אם יש לך סים דור 3 או אפילו דור שתיים זה יעבוד (חוץ מבפלאפון שאין דור 2).

איך אתה יודע שזה המחיר באירופה? אתה מכיר מקום שבו אפשר לבדוק את המחירים? כי אני לא מצאתי, לא משנה כמה חיפשתי (בעיקר באיטליה אני צריך).
תודה לך!🙌

איך אתה יודע שזה המחיר באירופה? אתה מכיר מקום שבו אפשר לבדוק את המחירים? כי אני לא מצאתי, לא משנה כמה חיפשתי (בעיקר באיטליה אני צריך).
תודה לך!🙌

אני גר בגרמניה, באמזון גרמניה זה עולה כרגע 466 יורו. המחירים באיטליה בדרך כלל כמו בגרמניה או טיפה נמוכים יותר. המחיר הקטלוגי שלו אגב הוא 650 יורו.

אני באתי לקנות אחד בסלקום ולא יהיה אחד כזה בארץ עד 18 בינואר לפחות (גם הוא וגם האייפון נגמר במלאי)

1) מכשיר מצוין, ולאנשים שיש להם מנת משכל לעשות דברים בעצמם ולהשתמש באפשרויות חדשות ולא רק במה שסטיב ג'ובס אומר שצריך הוא גם יותר טוב מאייפון משמעותית.

2) אין לי מושג בחו"ל, אבל לסלקום היה\יש מבצע נחמד עליו, תבדוק אם עדיין יש במלאי.

3) לא, זה תלוי בדגם שאתה קונה. באירופה בכל מקרה הדגם הנפוץ הוא הבינלאומי הרגיל, i9000.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית