הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סחרחורות

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
כבר במשך תקופה-ארוכה יש לי סחרחורות די רציניות שבדרך-כלל קורות שאני קם מישיבה לעמידה מהר או משכיבה לעמידה או שאני סתם מתמתח חזק וזה סחרחורות רציניות אני מרגיש משהו מוזר שאני לא יודע אפילו איך להסביר אותו,מישהו יכול אולי להעריך מזה יכול להיות וממזה נובע? אני הולך לבדיקות-דם בקרוב ונבדוק את זה

תודה:help:

• פותח/ת השרשור
יש מצב שאני מסביר לי קצת יש שם כל מיני מושגים שאני לא מבין

• פותח/ת השרשור
הבנתי שזה היפוכונדריה ושזה יכול לנבוע ממצב של דאגה או פחד שיש מחלה-רצינית,השאלה איך מטפלים בזה? זה נחשב לדבר רציני?

הוא צחק עלייך. היפוכונדר זה מישהו שחושש לבריאותו בצורה מוגזמת ולא מבוססת.

כבר במשך תקופה-ארוכה יש לי סחרחורות די רציניות שבדרך-כלל קורות שאני קם מישיבה לעמידה מהר או משכיבה לעמידה או שאני סתם מתמתח חזק וזה סחרחורות רציניות אני מרגיש משהו מוזר שאני לא יודע אפילו איך להסביר אותו,מישהו יכול אולי להעריך מזה יכול להיות וממזה נובע? אני הולך לבדיקות-דם בקרוב ונבדוק את זה

תודה:help:

היו לי סחרחורות כאלה בדיוק כשהיה לי חוסר ברזל.
בבדיקות דם תראה אם זה המצב.

נערך לאחרונה:
תאמת גם אצלי זה ככה אם למשל אני שוכב ואז קם בצורה חדה אז גם יש לי סחרורות ממש חזקות

גם לי היו פעם.. כשאתה ממוקד במחשב נגיד ופתאום אתה קם שאלתי את הרופא מה זה אמר שזה כלום זה בגלל שאתה כמו שאמרו בצורה חדה

• פותח/ת השרשור
הוא צחק עלייך. היפוכונדר זה מישהו שחושש לבריאותו בצורה מוגזמת ולא מבוססת.

פשש איזה מצחיק הוא אני מת פה -_-

לנושא,האמתי שזה נראה לי קצת יותר קיצוני מאצל אחרים בחיים לא ראיתי בן-אדם שזה קורה לו,אני צריך לשכב או לתפוס במשהו כשזה קורה לי אצל כולם זה ברמה-קיצונית כזאת?

הייתה לי תקופה כזאת. גם כשהייתי מתמתח... כן.
כל כמה זמן זה קורה?

פעם אחת חשבתי שהתעוורתי זה היה די קיצוני חח

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות פעמיים ביום גם ופעם-אחרת פעם-אחת ביומיים זה תלוי,אני מעריך שזה ככה לא שמתי לב לתיזמונים של הסחרחורות כל-כך.

EMZ: זה לא יכול להיות אולי קשור ללחץ דם נמוך?

שקמים משכיבה מהר לרוב זה קורה
משהו עם 12 שניות לדם להגיע למוח או משהו כזה.

אצלי זה גם היה קיצוני (לדעתי) זה היה מופיע בתדירות גבוהה
בנוסף לעיתים קרובות גם בישיבה רגילה מבלי לקום
הייתי מרגיש נפילה קדימה, מעין סלטה באוויר (לפעמים זה היה כיף 🚬🤪🚬 )

בכל אופן אצלי זה היה קיצוני יותר בתקופה שהיה חסר לי B12
התדירות ירדה כשהוספתי טבליות B12
אבל כשהתחלתי לאכול טוב זה כמעט ולא מופיע יותר.

כמו שמיני אמרה, בדיקות דם יעזרו לך להבין אם חסר משהו.

פשוט לך לעשות בדיקות דם. להתברבר על בפורום לא יתן כלום.

• פותח/ת השרשור
כה אמרתי שאני הולך לעשות בדיקות-דם,פתחתי את האשכול על-מנת שתוכלו לתת את דעתכם אולי מישהו מכיר את התופעה מניסיון-אישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית