הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה BENDER

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
זה BENDER מהפורום...
הינה תמונות שלי מהפעם האחרונה...

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13122

אני עושה מין מאסה נקייה/חיטוב כזה אין לי אוכל בככלללל בבית, במצב כספי קשה היום אז אני בקושי משלים 80 גר' חלבון לים וזה המקס'...

היום:

הוספתי גם רגליים

נערך לאחרונה:
אתה יודע שהפורום אוסר משתמשים כפולים. ואם לי לא היה כסף לאוכל הייתי מנתק קודם כל את האינטרנט. נראה לי הגיוני.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע שהפורום אוסר משתמשים כפולים. ואם לי לא היה כסף לאוכל הייתי מנתק קודם כל את האינטרנט. נראה לי הגיוני.
שיש לי אוכל בסיסי, אני לא יכול לאכול כל יום קוטג'+200 חזה עוף וכו' זה זמני אבל זה מה יש... תפסיקו להתחכם...יש לי משתמש אבל אי אפשר להכינס לא יודע למה אז פתחתי עוד אחד
לKA4OK

אני מנסה לעשות מאסה נקייה, כי אני לא יכול לעשות חיטוב כי אני סתם יאבד שריר אין לי מקור לחלבונים, וכנ''ל לגבי מאסה אין אוכל כ''כ אז אני מנסה לאכול כמה שיותר ואני משחק כדורסל תאכלס אני כבר לא יודע מה אני עושה אני כבר לא מתאמן כמו שצריך אבל אני מנסה איכשהו להעלות נקי

שיש לי אוכל בסיסי, אני לא יכול לאכול כל יום קוטג'+200 חזה עוף וכו' זה זמני אבל זה מה יש... תפסיקו להתחכם...יש לי משתמש אבל אי אפשר להכינס לא יודע למה אז פתחתי עוד אחד
לKA4OK

אני מנסה לעשות מאסה נקייה, כי אני לא יכול לעשות חיטוב כי אני סתם יאבד שריר אין לי מקור לחלבונים, וכנ''ל לגבי מאסה אין אוכל כ''כ אז אני מנסה לאכול כמה שיותר ואני משחק כדורסל תאכלס אני כבר לא יודע מה אני עושה אני כבר לא מתאמן כמו שצריך אבל אני מנסה איכשהו להעלות נקי

אני רק יכול לאחל לך פרנסה טובה וכמובן בריאות.

הפורום הזה ציני ומתחכם כיאילו אי אפשר להגיב נורמלי אומרים שאין כסף אז אין כסף דאלביוב

בלי לקלל,
אני לא הייתי ציני.

אם נעלבת קבל התנצלותי.

אבל להתאמן משקולות בלי יכולת לאכול כראוי זה די נידון לכשלון (+ פעילות ארובית ).

מה שאני יכול כן להמליץ זה למזער את נפח האימון ולנסות לשמר את מה שיש עד שתאכל כמו שצריך.

סהכ נראה טוב, אם כי יכול יותר.

שנה טובה, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
בלי לקלל,
אני לא הייתי ציני.

אם נעלבת קבל התנצלותי.

אבל להתאמן משקולות בלי יכולת לאכול כראוי זה די נידון לכשלון (+ פעילות ארובית ).

מה שאני יכול כן להמליץ זה למזער את נפח האימון ולנסות לשמר את מה שיש עד שתאכל כמו שצריך.

סהכ נראה טוב, אם כי יכול יותר.

שנה טובה, בהצלחה!
אה סליחה חח אני כבר לא יודע מי ציני כאן ומי לא ...

תודה על התגובה הבונה.

• פותח/ת השרשור
ביום שישי הבא יכול להיותאני הולך ליקנות אוכל בשביל במיוחד לאימונים אני גם מחדש את המנוי אז חבל לא להשקיע, אז אני רוצה לשאול את דעתכם להתחיל מאסה או חיטוב? וכמה א''ש אני נראה לכם?

גב חזק .
אני סטודנט וגם לא קל אם המצב הכלכלי, תיקנה אבקת חלבון,טונה, ביצים וחלב זה זול יחסית לבשר ויעיל להגיע לרמות החלבון הדרושות . בהצלחה:)

בתאכלס כל העניין הזה באמת קל כשאתה חי על חשבון ההורים והכל (וגם זה לא תמיד) - אבל לחיות בתנאים המתאימים לבודיבילדינג זה לא משהו מובן מאליו, לא כולם (אפשר אפילו להגיד שמעטים מאד) יכולים להרשות לעצמם כמויות מטורפות של אוכל ויש כאלה שלהם פשוט לא נעים לאכול כמו חזיר בזמן שבמשפחה שלך אוכלים כולם ביחד פחות ממך לבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית