הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שרוצה להגיע לארה"ב

תודה שזה לכבוד היומהולדת שלי 😃
בכל מקרה תודה!

מה כולם חולמים לחיות שם?
תזכרו שאתם לא הולכים לגור בשכונת פאר בLA. (או שכן? 😲)

אבל כן, מידע שימושי!

כי בארץ החיים פשוט נפלאים אצל כולם? קיבלנו את הזכות לחיים נפלאים או משהו?

לא. מה זה קשור. אם הייתי רוצה לחיות במדינה שאני ארגיש שאני "בורח" מהצרות שלי הייתי עובר לאיפהשהוא באירופה, לא לארה"ב. אבל זה רק אני

ומה זה קשור לאן אתה היית בורח? באירופה היית גר בשכונת פאר?

עזוב.
אתה צודק
אני טועה
אין לי כוח לזה

אחי, אתה לא יודע שבאירופה יש לך את הזכות לבריחה? כל אדם יכול להפסיק לעבוד לתקופה של חודשיים ולברוח מהצרות שלו ומסבסדים אותך. בנוסף לא צריך לשלם על כלום, משלמים בשבילך. הכל מלבלב, חייכני ולנשים אין מחזור.

אחי, אתה לא יודע שבאירופה יש לך את הזכות לבריחה? כל אדם יכול להפסיק לעבוד לתקופה של חודשיים ולברוח מהצרות שלו ומסבסדים אותך. בנוסף לא צריך לשלם על כלום, משלמים בשבילך. הכל מלבלב, חייכני ולנשים אין מחזור.

זה לא שאין מחזור, פשוט יש כניסת חירום. 🥷

אם יש לכם בעיות עם המדינה למה אתם לא נשארים ונלחמים?
איזה מן אנשים בורחים מהמדינה שרע להם? חבל :\

שמעתי שבעיירה מסויימת בהולנד בנות לא מחרבנות... אבל אל תספרו לאף אחד...

אם יש לכם בעיות עם המדינה למה אתם לא נשארים ונלחמים?
איזה מן אנשים בורחים מהמדינה שרע להם? חבל :\

אוי כן, אתה צודק לגמרי. ארורים האנשים האלה שאין להם זמן למלחמות, צריכים לתחזק את המשפחה והעתיד שלהם והולכים לאיפה שיותר טוב. איך לעזאזל הם מעיזים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית