הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שרוצה להגיע לארה"ב

אני אסביר לך בקצרה. הטענה שהיהודים לא נרדפים בארה"ב ולכן זה לא מה שמונע ממך לעבור לארה"ב לא שקולה לטענה שכדאי לעבור לארה"ב כי היהודים לא נרדפים שם.

אני עדיין ממליץ על הספר.

אם יהודים כן היו נרדפים בארה"ב אתה היית עובר לישראל. ברגע שכבר לא רודפים אותם כדאי לחזור לשם. מה הבעיה פה?

טוב זה מובן שיש כל מיני סוגים של הפליות(הפליה מעמדתית,הפליה דתית, וכו')
אבל אני מדבר על ההפליה הדתית שעלייה דיברת יותר מוקדם.
אז, היא מפריעה לך?

כל אפליה שהמדינה יוצרת מפריעה לי. אין לי בעיה עם אפליה אחרת.

כל אפליה שהמדינה יוצרת מפריעה לי. אין לי בעיה עם אפליה אחרת.
לדעתי רוב סוגי האפליות הן דבר בלתי נמנע,חוץ מאפליה על רקע דתי\היסטורי\תרבותי שחייבת להעלם מהעולם המודרני.
אבל אפליות של מעמד וכסף תמיד יהיו.

ד"א כתבתי הרבה פעמים הפליה במקום אפליה,סימן שלמדתי יותר מידי לגיאוגרפיה,לילה טוב 😃 )

שמע אל תיעלב אבל אתה בן 15.
חכה 10 שנים נראה מה אז יקרה לעקרונות שלך.
תן לצבא לעשות את שלו, למילואים להפעיל את קסמיהם, לביטוח לאומי, לשכר דירה, שכר לימוד וכו' וכו'

מעניין היה לראות אם השיחה הזאת הייתה מתקיימת במציאות בין כמה סוסים לזאטוט בן 15

איך אפשר לצפות לאיכות חיים כמו במדינות מתוקנות, כשרבע מהאוכלוסייה לא עובדת וחייה על חשבון אלו שכן עובדים?

MOONLight אתה לועג על הגיל שלי או על הדיון?
קרמבו רק שתדע כל מה שאמרת נכון מאוד אבל רק לגבי כל החרא שאני אוכל,זה לא ישנה כלום לגבי מה שאמרתי,יהודים נרדפו כך או כך וצריכה להיות מדינה גם בשביל היהודים.
ואבוקדו רק חכה ותראה,אנחנו עוד באמת צעירים ויש למדינה הרבה זמן להתפתח וללמוד מטעויות 😃

MOONLight אתה לועג על הגיל שלי או על הדיון?
קרמבו רק שתדע כל מה שאמרת נכון מאוד אבל רק לגבי כל החרא שאני אוכל,זה לא ישנה כלום לגבי מה שאמרתי,יהודים נרדפו כך או כך וצריכה להיות מדינה גם בשביל היהודים.
ואבוקדו רק חכה ותראה,אנחנו עוד באמת צעירים ויש למדינה הרבה זמן להתפתח וללמוד מטעויות 😃

כן אבל אל תיקח את זה אישי יעבור לך עם הזמן 😃

לדעתי זה דווקא יפה להתדיין על דברים כאלו בגיל הזה,כל עוד זה לא על דברים אחרים 😃

אין לי כח לקרוא הכל, מישהו יכול להגיד לי אם הדיון כבר הגיע לקטע בו קולדפייר מבקש מאנשים שיקראו בשבילו מהמילון?

אין לי כח לקרוא הכל, מישהו יכול להגיד לי אם הדיון כבר הגיע לקטע בו קולדפייר מבקש מאנשים שיקראו בשבילו מהמילון?

butthurt.jpg

כן אה, באסה לנהל דיון כאשר דורשים ממך לכתוב דברים מוגדרים ותקפים, הרבה יותר קל לכתוב קשקושים חסרי משמעות. ככה אתה לא באמת צריך לעמוד מאחורי מה שאתה אומר.

• פותח/ת השרשור
אתם חבורה של משועממים...
קודם כל במדינה אחרת אף אחד לא ירדוף אותך, ומי שאמר כאן שהוא רוצה לעבור לאירופה אז בהצלחה, עוד 20-30 שנה 50% מאירופה יהיו מוסלמים, נדבר אז.
לגבי לעבור לארה"ב, כרגע כלכלית יותר קל (כנראה, עם קומבינות) להסתדר בישראל מאשר בארה"ב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית