הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה מחו"ל

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
הזמנתי כמה דברים מחול והם לא היום המלאי לכן רציתי לבטל את ההזמנה אכשיו לא קיבלתי שום החזר כספי ובאתר האינטרנט כאילו רואים שיש עדיין את ההזמנה למרות שדיברתי איתם במייל והם אמרו לי שביטלו את זה, הם מחזירים זיכוי אולי?

תבדוק זיכוי בכרטיס האשראי בין יום ל5 ימים אחרי.

• פותח/ת השרשור
עבר כבר שבוע ובכרטיס אשראי (ויזה ניטען)רשום שעשיתי 2 הזמנות(1 ביטלתי והשנייה נישארה)
בזאת שלא ביטלתי רשום כאילו החנות איפה שקניתי ובשני איפנ שביטלתי לא רשום כלום אלה פשוט הסכום שירד

• פותח/ת השרשור
אני מצטער על הקפצה פשוט כבר 13 ימים עברו והם לא החזירו לי כלום עדיין בכרטיס אשראי( ניטען) רשום 48.5$
סוג העסקה: אישור
שם בית עסק: אין כלום מקום ריק
ובהזמנה השנייה (שלא ביטלתי ) רשום
סוג העסקה: רגילה
שם בית עסק: השם של החנות (כמו שצריך להיות)
שלחתי להם הודעה בממיל וזה מה שהם ענו לי
Your order 300628323 was canceled and your items did not ship out to you so that means you were not charged for them. We only charge your account when your order ships out to you. I have stated this to you as well as the other representative. I apologize but there is nothing else I can tell you. Your order was canceled and you were not charged so no refund is due to you. You were not charged.
וזאת חברה דיי ידועה ואין מצב שזה איזה סקאם או משו, מה אני צריך לעשות.
לאנשים כאן שביטלו הזמנות מח"ול ניתקלתם בבעיות כאלו?

אם זה ממי שאני חושב שזה אז הזמנתי מהם דלי חלבון ועוד משהו ואחרי חודש לא הגיע אליי ההזמנה
אז ביקשתי החזר כספי ואחרי יומיים זה כבר הופיע בחשבון
הם לא עושים בעיות עם זה ובדרך כלל זה כן מגיע, מסתבר שלהזמין בסילבסטר לא היה רעיון טוב

• פותח/ת השרשור
אתה קונה בכרטיס רגיל?
כי אני קונה בכרטיס ניטען VISA אולי יש שמה נוהלים אחרים

אני גם קונה בכרטיס ויזה נטען
זה כותב זיכוי

דרך אגב תדבר איתם בצ'אט שם באמת יעזרו לך ולא ישלחו לך הודעות אוטומטיות
יש שם אפשרות בצד ימין למעלה באתר שלהם

• פותח/ת השרשור
ואללה תודה אחי, לגביי הזיכוי מתי שאתה מקבל אותה אתה רואה אותו בסכום של "יתרה נוכחית"?
רשום לי ב סכום חיוב/זיכוי -175.55 (מינוס לפני המספר)

אז אתה תראה אחרי זה עוד שורה של זיכוי עם הסכום שזיכו אותך
ואז זה יתווסף לך ליתרה נוכחית

• פותח/ת השרשור
לא , רשום לי את אותה יתרה נוחכית, דיברתי איתם בצאט(תודה על הרעיון) והם אמרו שהם לא חייבו אותי בכלל על ההזמנה כאילו מבחינתם שילמתי 0$ דולר על ההזמנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית