הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים תוצרת הארץ!!!

קיבינימט מה איכפת לכם כלכך אם בן אדם "טבעי" או "לא טבעי" כאילו זה דבר רע או אסור תפסיקו להכנס לאנשים לתחת תנו למזרק לעשות את זה ושכל אחד יתעסק בשלו.
העיקרון הוא שאותו אהבל ממה הכחיש ואמר "אני בחיים לא נגעתי אפילו לא בדיבול" ואבא שלו מזריק כל יום מינונים יותר מקאטלר

העיקרון הוא שאותו אהבל ממה הכחיש ואמר "אני בחיים לא נגעתי אפילו לא בדיבול" ואבא שלו מזריק כל יום מינונים יותר מקאטלר
חחחחחחח מושון אני אשלח לך הודעה בידיוק למה התכוונתי שרשמתי ת'הודעה הזאת 🤘

אני מכריז בזאת שאני שקרן וכל הזמן הזה הייתי טבעי חחחחחחח לא נגעתי בכלום ואני מגניב יש לי גנטיקה מעולה וגנים מעולים,גיל ***** מאמן אותי ואני אוכל שומן איכותי הרבה לפני השינה.

נערך לאחרונה:
וחזרה לנושא של השרשור...

שני סרטונים חדשים של אלונה גורסט הנפלאה, אחרי היעדרות של למעלה משנה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
8w4c8r.jpg

7s6u6x.jpg
http://www.UpFile4u.Net/Files/7s6u6x.jpg
4d1c9u.jpg
http://www.UpFile4u.Net/Files/4d1c9u.jpg
6n5g8q.jpg
http://www.UpFile4u.Net/Files/6n5g8q.jpg
3a8n8s.jpg
http://www.UpFile4u.Net/Files/3a8n8s.jpg

נערך לאחרונה:
כל הכבוד לכם, תמר נראית ממש מצוין.
היא מתכוונת להתחרות גם השנה?

אומרת שלא,אבל נראה,זה עוד רחוק. בינתיים לטעמי היא נמצאת בשייפ הכי טוב שלה! עושה הכל לפי התוכנית.

כמה קליפים של ורה ספנייב המדהימה מתחרות "מיס פיטנס 2009" ותחרות האישה החזקה בישראל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה אפשרי להגיע לרמה כזו של פיטנס ולא לאבד את הפוריות?

אם את מתכוונת ב"פיטנס" ל "אחוז שומן בגוף"
אז ... יש סיכון להפרעות במחזור בא.ש. נמוך וגברים יכולים להרשות לעצמם לרדת תיפה יותר מנשים ...

יש גם את הסיכון של: Polycystic Ovary Syndrome (PCOS)
שמופיע גם בלי קשר לא.ש. -- ואפילו גורם לעליה בא.ש.

ב % שומן כמו שרואים על במות אין מחזור חודשי, מחזור חודשי מתחילים לאבד איי שם מתחת ל 16% שומן בערך לנשים, אם כי כמובן הדבר תלוי בתזונה, אם מקפידים לאכול מספיק שומן ולא להיות בגירעון קלורי גדול מידי בהחלט אפשר לשמור על המחזור.

ב % שומן כמו שרואים על במות אין מחזור חודשי, מחזור חודשי מתחילים לאבד איי שם מתחת ל 16% שומן בערך לנשים, אם כי כמובן הדבר תלוי בתזונה, אם מקפידים לאכול מספיק שומן ולא להיות בגירעון קלורי גדול מידי בהחלט אפשר לשמור על המחזור.

הבנתי,ואו זו ממש עבודה שניה כל הנושא הזה.
אני בערך מנסה להגיע לגוף שרירי, אומנם לא כמו של הבנות בתמונה,טיפה פחות אבל
שיראו שרירים במקום סתם עור בלי כל צורה.
צריך להקפיד על כל כך הרבה דברים,אבל אם אתה אומר שזה אפשרי וגם לשמור על הבריאות
אז אני אנסה הכל.
לא אשקר הייתי מתה לשרירי בטן כמו של הבחורה בסירטון אם אני לא טועה קוראים לה אולגה.

זה צריך לקחת שנים של אימונים גם ביגלל שהיותי אישה עושה את זה יותר קשה נכון?

צריך גם חומרים בשביל זה, צריך להיות מאוד תמים כדי לחשוב שהן טביעיות, לפחות שורפי שומן היו מעורבים שם ויש עוד המון דברים אחרים מסביב. את צריכה גם לזכור שמתחרים ומתחרות עוברים/ות ייבוש לפני תחרות, משמע ששבוע לערך לפני תחרות הן שותות מעט מאוד מים, נמנעות כמעט לחלוטין מנתרן ואוכלות רק חלבון ומעט מאוד קלוריות. כמה שעות או אפילו יום -יומיים לפני התחרות עושים העמסת פחמימות כדי להזרים מים לשרירים ולהראות יותר "נוקשים" וכך עולים לבמה, לכן מה שאת רואה בסירטונים ותמונות זה חיטוב ליום אחד או מקס' שבוע, כי להיות יבש יותר מכמה ימים זה מוות וודאי.
כדי שיראו "שרירים" צריך מסת שריר + % שומן יחסית נמוך, את לא צריכה להיות 8-12% שומן כמו הנשים בתחרויות, גם אם תגיעי ל 15-16% שומן את תראי מעל ומעבר.

16% ולא 12%?

12% זה כבר אחוז שומן של במה, לא החליטו עדיין מהו % השומן הנמוך ביותר שאישה יכולה להגיע כי המיכשור משתגע מאישה לאישה, הגיעו למסקנה שזה בין 7 ל 12%, כנראה שוני הורמונאלי (והבדלים בגדלי החזה [ברצינות] עושים חלק מההבדל + רמות הורמונאליות)

צריך גם חומרים בשביל זה, צריך להיות מאוד תמים כדי לחשוב שהן טביעיות, לפחות שורפי שומן היו מעורבים שם ויש עוד המון דברים אחרים מסביב. את צריכה גם לזכור שמתחרים ומתחרות עוברים/ות ייבוש לפני תחרות, משמע ששבוע לערך לפני תחרות הן שותות מעט מאוד מים, נמנעות כמעט לחלוטין מנתרן ואוכלות רק חלבון ומעט מאוד קלוריות. כמה שעות או אפילו יום -יומיים לפני התחרות עושים העמסת פחמימות כדי להזרים מים לשרירים ולהראות יותר "נוקשים" וכך עולים לבמה, לכן מה שאת רואה בסירטונים ותמונות זה חיטוב ליום אחד או מקס' שבוע, כי להיות יבש יותר מכמה ימים זה מוות וודאי.
כדי שיראו "שרירים" צריך מסת שריר + % שומן יחסית נמוך, את לא צריכה להיות 8-12% שומן כמו הנשים בתחרויות, גם אם תגיעי ל 15-16% שומן את תראי מעל ומעבר.

בסדר,תודה משה.
טוב אני כרגע במסה,אז הדרך שלי עוד ארוכה...
מקווה שיצא מהתהליך הזה משהו בסוף.

כמה בולשיט...

המון,בנוגע להכל

Back
למעלה תחתית