הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים תוצרת הארץ!!!

עוד שתיים לאשכול...

את אירה אתם כבר מכירים, אז נותרו יוליה ורותי. רותי יותר אתלטית מאשר מתחרת פיטנס, אבל בפעם האחרונה שביררתי עליה (בצורה עקיפה מאוד, לצערי) הבנתי שהיא שוקלת מעבר למסת שריר גדולה יותר. נקווה לטוב 😃.

רותי (מפתחת הגוף עם בגד הים הסגול) היתה מפתחת גוף שהתחרתה בסניף הישראלי של IFBB. בשיחה שערכתי אתה לפני כמה שנים היא מתפארת בכך שהיא המצילה הרשמית הראשונה בארץ. בכל מקרה, היא השילה מעליה כמה ק"ג של שרירים מאז הצילום. פעם אחרונה שראיתי אותה היתה בתוכנית "מוצאים אהבה" (או משהו כזה) בהנחיית גלית גוטמן.

אני יודע שקיימת דוגמנית בשם מיטל דה-רזון (אני מקווה שאני כותב נכון את שמה) שהופיעה על גבי השער של "מנטה". היא דוגמא קצת מוזרה לשילוב שבין דוגמנות לשרירים, אבל זה כבר מצריך אשכול נפרד, חח.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
את אירה אתם כבר מכירים, אז נותרו יוליה ורותי. רותי יותר אתלטית מאשר מתחרת פיטנס, אבל בפעם האחרונה שביררתי עליה (בצורה עקיפה מאוד, לצערי) הבנתי שהיא שוקלת מעבר למסת שריר גדולה יותר. נקווה לטוב 😃.

רותי (מפתחת הגוף עם בגד הים הסגול) היתה מפתחת גוף שהתחרתה בסניף הישראלי של IFBB. בשיחה שערכתי אתה לפני כמה שנים היא מתפארת בכך שהיא המצילה הרשמית הראשונה בארץ. בכל מקרה, היא השילה מעליה כמה ק"ג של שרירים מאז הצילום. פעם אחרונה שראיתי אותה היתה בתוכנית "מוצאים אהבה" (או משהו כזה) בהנחיית גלית גוטמן.

אני יודע שקיימת דוגמנית בשם מיטל דה-רזון (אני מקווה שאני כותב נכון את שמה) שהופיעה על גבי השער של "מנטה". היא דוגמא קצת מוזרה לשילוב שבין דוגמנות לשרירים, אבל זה כבר מצריך אשכול נפרד, חח.
סחטיין על הידע! תודה רבה לך על כל זה!!! לא היה לי מושג על כך.

👑

תמונה יחסית ישנה שמצאתי

מאירוע שארגון נאבב"א ארגן בזמנו.

אין לי מושג מי היא..

.. הנה עוד כמה תמונות מהאירוע

• פותח/ת השרשור
תמונות סוף הדרך!!! תודה!!!

🙌

על לא דבר.
חבל שעדי העדיפה את תחום המסיבות על פני הפיטנס. אני בטוח שמעריציה מתגעגעים.

קליפ קצר שמציג את הבטן של אולגה קורקולין (אני מקווה שכתבתי את שמה נכון), מקום שני לתואר "מיס פיטנס"

משהו קצת יוצא דופן: קליפ קצר שמציג מישהי בשם סיגלית מאיר, שניסתה להתקבל ל"כוכב נולד"

דריה טריפונוב בערוץ 10 http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=543491&TypeID=1&sid=126

כל הסטריאוטיפים שתרצו בראיון אחד, חחח.

ובשביל הצחוקים, ראין של צופית גרנט עם אנה שפיגל http://www.reshet.tv/video.aspx?video_id=5593

אני מניח שתזהו את המצולמות 😉

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ורה ספנייב...

בימיה כמפתחת גוף, ותמונה של אלונה גורסט

• פותח/ת השרשור
חח הקטע עם אולגה ואלי ממש חמוד:)
היא נתנה הופעה יפה בנאבבא
בעיקר הקטע האישי עם החרב שהיא עשה.

ודרך אגגב זה לא מיס ביקיני.
זה מיס פיטנס

תודה על התיקון. חבל שלא הראו את יותר מהקטעים האישיים שלהן בתחרות בשידור התחרות.

מיטל דה רזון היא אחת מהווקאליסטיות החדשות של עופרה ניסים, אחת בלונדינית שווה
ד"א הוא חזר גם עכשיו לעבוד שוב עם מאיה סימן טוב

מיטל דה רזון היא אחת מהווקאליסטיות החדשות של עופרה ניסים, אחת בלונדינית שווה
ד"א הוא חזר גם עכשיו לעבוד שוב עם מאיה סימן טוב

נראה שבנות אתלטיות בשם "מיטל" מתחברות לתחום המוסיקה האלקטרונית. אני יודע שהחצי הנשי של הצמד KNOB נקראית מיטל.

נראה שבנות אתלטיות בשם "מיטל" מתחברות לתחום המוסיקה האלקטרונית. אני יודע שהחצי הנשי של הצמד KNOB נקראית מיטל.
כן אבל היא לא קשורה כמעט לספורט
אולי רק לריקודים אם זה נחשב

עוד תמונות של מיטל דה רזון
http://celebs.walla.co.il/?w=/3603/1339744

אחד מהשירים החדשים שלה הולך להשתחרר יום שלישי הזה באלבום של עופר החדש

אחת כזאת מושלמת בשבילי גם אוהבת האוסים וגם להתאמן אין יותר טוב מזה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בקושי שומעים אותה, אבל ניחא. בתחום המוסיקלי הזה בקושי שומעים משהו, מלבד הבאסים והתופים. אני מניח שזה משאיר את הייחוד שלה בתחום המראה.

עוד תמונה שמצאתי ממגזין מנטה המדובר
mitaloutofmyskinaj7.png

נערך לאחרונה:
אורית בוחבוט

מיס ביקיני 2008, נאבב"א

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית