הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים תוצרת הארץ!!!

לא חייב חומרים,היום בבודיבילדינג.קום יש תוספים שמעיפים אותך רחוק מבלי לגעת בהורמונים,עכשיו,אצל נשים פוטנציאל רגילה בפלג גוף התחתון היא אדירה,אם בונים אימונים עם בסיס אימוני רגליים קשים,אישה שמוכנה לעבוד קשה. מהר מאד צוברת מאסה,הרבה יותר מהר מגברבר ממוצע.
לחטב את כל העסק זה עניין של תזונה ומניפולציות באימונים. דוגמה קלאסית - קרוספיט צ'יקס,אימונים אמיתיים ללא "אביזרי גומי" 😃 בוסו וכ"ד '
אני נתקלתי לא פעם בטיפוסים שמחשידים את אישתי השימוש בחומרים,וזה כל כך לא נכון! !!!! היא עובדת מאד קשה ואני אחראי על התזונה שלה ורק בגלל זה היא בגיל 73 ,אחרי שילדה 3 ילדים נראית ככה. ..

זה לא משנה חומרים, מזרקים או לא, ברגע שהיא לקחת אפילו T3 וקלן היא כבר לא נחשבת "טבעית".
בקשר לעלייה במסת השריר בפלג גוף תחתון כנשים VS גברים, הצחקת אותי, גברים פשוט מפחדים להתאמן ולהרים משקלים (כנראה הגברים שאתה הכרת). מבחינה פיזיולוגית, אישה יכולה לעלות כחצי ממה שגבר יכול בשנה, לא משנה באיזה פלג גוף זה ואיך תסובב זאת, תתן לגבר לעשות סקוואט כבד ולהתקדם בו 3 פעמים בשבוע ותראה מה קורה ( ולא לתת לאותו המתחיל תוכניות של ABCD עם אימון רגליים אחד בשבוע, מין הסתם שלא יתקדם באותו הקצב).

את מי בידיוק הכנת? או שעוד פעם מאמרים? 😃

אני נתקלתי לא פעם בטיפוסים שמחשידים את אישתי השימוש בחומרים,וזה כל כך לא נכון! !!!! היא עובדת מאד קשה ואני אחראי על התזונה שלה ורק בגלל זה היא בגיל 73 ,אחרי שילדה 3 ילדים נראית ככה. ..

גיל 73? 😲

37 כמובן

לא חייב חומרים,היום בבודיבילדינג.קום יש תוספים שמעיפים אותך רחוק מבלי לגעת בהורמונים,עכשיו,אצל נשים פוטנציאל רגילה בפלג גוף התחתון היא אדירה,אם בונים אימונים עם בסיס אימוני רגליים קשים,אישה שמוכנה לעבוד קשה. מהר מאד צוברת מאסה,הרבה יותר מהר מגברבר ממוצע.
לחטב את כל העסק זה עניין של תזונה ומניפולציות באימונים. דוגמה קלאסית - קרוספיט צ'יקס,אימונים אמיתיים ללא "אביזרי גומי" 😃 בוסו וכ"ד '

מה הכוונה שלך לעבודה קשה?
אני התחלתי לפני חודש וחצי בערך תוכנית FBW.שרשומה כאן באתר.
אני רוצה לעלות במסת שריר,לא כל כך הולך לי אני מתקדמת די לאט במשקלים.
בהתחלה התחלתי סקוואט רק עם מוט, אחרי עכשיו אני 8 כל צד.
אבל אני לא רוצה להוסיף חומרים לא טיבעים.אני מנסה לעצב את הגוף כמה שיותר טיבעי.
ומוכנה לעבוד קשה אפילו יותר.

זה הכל מסתכם בתזונה לפי מה שהבנתי, שכניראה אני לא עושה משהו טוב ולא מתקדמת
במשקל או בחיטוב.
זה ניראה לי כל כך חלומי להשיג גוף כזה,עם כל המאמצים ...

אנטון להגיד שאישה יכולה לפתח יותר מאסת שריר בפלג גוף תחתון זה בדיחה

אם משה רשם בולשיט בעמוד הקודם אני אשמח לדעת על מה אתה לא מסכים איתו
אני לא יודע או מנסה לנחש מי לוקח מה ולא מעניין אותי, סה"כ אישתך ברמה מאוד גבוה ובטוח שהיא עובדת קשה גם באימונים וגם מבחינת תזונה

אני אשמח לדעת על מה אתה חולק עם מה שמשה רשם

אנטון להגיד שאישה יכולה לפתח יותר מאסת שריר בפלג גוף תחתון זה בדיחה

אם משה רשם בולשיט בעמוד הקודם אני אשמח לדעת על מה אתה לא מסכים איתו
אני לא יודע או מנסה לנחש מי לוקח מה ולא מעניין אותי, סה"כ אישתך ברמה מאוד גבוה ובטוח שהיא עובדת קשה גם באימונים וגם מבחינת תזונה

אני אשמח לדעת על מה אתה חולק עם מה שמשה רשם
חולק על שיטות תיאורטיות -ספקולטיביות שמקורם מפוקפק ולא משתקף בעולם מחוץ לפורום.
אני מאמין ב"תרים כבד-תאכל הרבה(נכון),שוני בפוטנציאל גדילה בין גברים לנשים לא מסתכם בכמות הטסט. מעבר לזה-בפגישה אישית,אני לא מסתתר מאחורי המקלדת 🤩

אני מאמין ב"תרים כבד-תאכל הרבה(נכון),שוני בפוטנציאל גדילה בין גברים לנשים לא מסתכם בכמות הטסט. מעבר לזה-בפגישה אישית,אני לא מסתתר מאחורי המקלדת 🤩

זה שאתה מאמן ומביא הרבה אנשים לתוצאות
ובעצמך מתאמן כבד ומגיע לתוצאות אני יודע

אבל לגופו של עניין מה לא בסדר במה שהוא אמר ?
ועוד דבר איזה תוספים יש שמתקרבים לחומרים כמו שרשמת ?

;משה כבר יודע הכל והוא פירש מה בדיוק,לך אני אסביר בפגישה אישית... אמשיך אחרי התחרות,אין לי כח לא לבדיחות רדודות של השחיפים פה וגם לא לויקוחים מיותרים

אני לא מכיר את אשתך, ולא הולך להגיד או לרמוז שום דבר, אבל קרוספיט צ'יקס הן לא דוגמא כל כך טובה. לא חסר שם מוזרקות.

אז עכשיו זו כביכול דרך לגרום לאנשים ללכת להיות לקוחות שלך, כדי שתמכור להם לוקשים ושקרים ואז הם יתייאשו ויקנו ממך חומרים ויגדלו להם הרגליים? אחלה שיטה, אני ממליץ בחום!

עזוב אנטון אל תתחיל איתי את המלחמות האלו, אתה בילדר יש לך השקפות של בילדר ממגזינים למינהם, אין לך שמץ של מושג לא בפיזיולוגיה לא באנטומיה ולא בקינזיולוגיה, אתה אוהב לדבר במספרים ומזרקים אבל בתאכלס לאדם הממוצע שלא משתמש בחומרים ואין לו גנטיקת על אין לך מושג עליו ואימונים ותזונה כמו שהפורום דוגל בהם היא הדרך הנכונה, אתה חושב אחרת, זכותך, אבל אני אבקש להוכחה ולא כי "יוסי מרמת גן בן 32 עבר אצלי שינוי של 40 ק"ג שריר עלייה ו 20 ק"ג שומן ירידה ב 3 חודשים", שמענו את זה כבר, עברנו את זה כבר והיינו שם.

וואווו לא ידעי שקיימים דברים כאלה בארץ כלל הכבוד!

לא יודע מה איתך,אצלי זה קיים אפילו בבית.

תחזור לגיי פורן,אולי תהנה יותר

איכס הבנות מהפוסט הראשון מגעילות

מרשים מאוד, נשים ישראליות מביאו בראש בתחום...

Back
למעלה תחתית