הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומרים משפרי כוח מתפרץ

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
השאלה הכי מתאימה לפורום סטרואידים: האם יש חומרים משפרי כח מתפרץ?

אמנם עיקר העיסוק של הפורום הוא בבניית סייקלים של סטרואידים אבל אתם בטח קוראים ונחשפים להרבה מאוד חומר מקצועי בתחום החומרים

האם יש חיה כזו?
ואני לא מדבר על סטרואידים שיכולים לשפר כח מקסימלי ובעקיפין גם את הכח המתפרץ עד לרמה מסויימת אלא על דברים שמיועדים ספציפית לשיפור בכח המתפרץ?

• פותח/ת השרשור
לא. שיפור כח מתפרץ זה טכניקת עבודה

הסיבה ששאלתי זה כי חבר שלי מכיר מישהו שמיודד עם איזה פרופסור לכימיה שהיה אחראי על תוכנית הסימום של נבחרת הביאתלון הרוסית והיום עובד עם הבולגרים והוא טען שיש היום דברים שמשפרים ספציפית את הכח המתפרץ

טכניקת עבודה?

אני לא מכיר שום חומר שמשפר ספציפית כוח מתפרץ. יש חומרים שמשפרים כוח בכללי (חומרים בעלי אופי יותר אנדרוגני) שיפור כוח מתפרץ בא עם תכניות אימון ספציפיות לכח

אני מקווה שהתגובה שלי לא תשמע מטופשת אבל נשמע שיש בזה מעט הגיון, על הכוח המתרפץ אחראי הרי ATP

אז בוודאי הומצא חומר הגורם לגוף להפיק/לשחרר יותר מהחומר הזה

?

אל תעלב, אבל היא נשמעת מטופשת. כל תהליך שדורש אנרגיה צורך ATP. זה לא משנה אם זה סינתוז גן או ספרינט. בנוסף יש המון דרכים לייצור ATP. חומר שיגרום ליצור ATP? כל מוצר מזון כלשהו. בגלל זה זה מצחיק.
אולי התכוונת שיש מאגרי אנרגיה מידיים בשריר בשם קריאטין פוספט ושאותם כדאי למלא. למשל על ידי צריכת קריאטין.

אל תעלב, אבל היא נשמעת מטופשת. כל תהליך שדורש אנרגיה צורך ATP. זה לא משנה אם זה סינתוז גן או ספרינט. בנוסף יש המון דרכים לייצור ATP. חומר שיגרום ליצור ATP? כל מוצר מזון כלשהו. בגלל זה זה מצחיק.
אולי התכוונת שיש מאגרי אנרגיה מידיים בשריר בשם קריאטין פוספט ושאותם כדאי למלא. למשל על ידי צריכת קריאטין.
מחזק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית