הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סלים אקסטרים גולד

• פותח/ת השרשור ntza
  • פורסם בתאריך
N

ntza

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום לכולם.
מסתובבים בשוק כדורים מסוג סליםאקסטרים גולד להרזיה.
מביאים אותם לשוק באופן פירטי וככל הידוע לי אין להם אישור הFDA
האם מוכר ?
תודה
ניצה

נישמע כמו סיגריות.
לא מכיר את זה אבל אם כבר הלכת ל"פירטיות" תיקחי אפדרין

נשמע לי ממש לא אחראי מצידך לתת הצעה כזו. בחורה שכותבת הודעה אחת, אין לך שום פרטים עליה ואתה מציע לה ישר לקפוץ לאפדרין? לא שאני חושב שאפדרין הוא השד שעושים ממנו (סמוך עלי גם עברתי את ה100 מ"ג) אבל בכל זאת אולי זה לא השלב ולא הפתרון.

לפותחת הפוסט - בדקתי באינטרנט על המוצר. מדובר בשילוב של כל מני תמציות צמחים שיעילותם היא בספק. אני לא יודע מה הרקע שלך אבל בכל מקרה תוצאות לא תראי ללא תזונה נכונה קודם כל.

נישמע כמו סיגריות.
לא מכיר את זה אבל אם כבר הלכת ל"פירטיות" תיקחי אפדרין

אתה מפגר? 5HT נתן את התגובה הראויה וההולמת למה שכתבת אז אני פשוט אביע תדהמה בסיסית יותר. אתה מפגר.

אתה מפגר? 5HT נתן את התגובה הראויה וההולמת למה שכתבת אז אני פשוט אביע תדהמה בסיסית יותר. אתה מפגר.

טוב מצטער אם אמרתי משו לא לעניין להבא אני ישתפר ולא צריך ישר לקלל,
היא אמרה שהיא רוצה לקנות חומר לא חוקי שאני אישית לא מכיר אותו אז אמרתי שעדיף אפדרינ לעומת חומר לא ידוע אבל כן מודה באשמה הייתי צריך קודם כל לראות מי הבן אדם שיושב מאחורי המחשב

טוב מצטער אם אמרתי משו לא לעניין להבא אני ישתפר ולא צריך ישר לקלל,
היא אמרה שהיא רוצה לקנות חומר לא חוקי שאני אישית לא מכיר אותו אז אמרתי שעדיף אפדרינ לעומת חומר לא ידוע אבל כן מודה באשמה הייתי צריך קודם כל לראות מי הבן אדם שיושב מאחורי המחשב

אני מתנצל אם הייתי אגרסיבי מדי אבל אתה נוהג לפלוט דברים כאלה לא מעט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית