הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

vin diesel

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
התערבתי אם חבר על זה שאני חושב שוין דיזל לקח סטרואידים וחבר שלי אומר שהוא לא, אני יודע שאי אפשר לדעת כל עוד לא מכירים את הבן אדם אבל לפ הגוף שלו, הוא לוקח?
זה מאוד יעזור כי ההתערבות על 50 ש"ח

אי אפשר לדעת גם לפי הגוף. אני מכיר בנאדם עם גנטיקה מטורפת שיותר גדול מוין דיזל ונקי.

הוא לא.
כי כמו שאמרת אי אפשר לדעת אם אתה לא מכיר את הבן אדם..

• פותח/ת השרשור
אולי יש כאן מישו בפורום שמכיר אותו אישית?😃)))

טוב, בשביל 20% מההתערבות אני מוכן לביים שיחת טלפון ולהגיד שהוא משתמש 😃

דיברתי איתו אתמול ב-SKYPE בדיוק על הנושא הזה, הוא הבטיח לי שבועת צופה שהוא לא לוקח אפק1ת למינהן!! הוא נקי לגמרי!!!111אחדאחד!!!!סימןקריאה!!

אני מניח שלא....
אין לו גוף מטורף הוא בחור גדול אבל אפשר לגעת לזה בלי חומרים.....

רוב כוכבי הוליווד לוקחים GH במינון כזה או אחר כדי לשמור על איג'ינג, מזה הם מתפרסמים בסרטים ותוכניות טלויזיה (להראות טוב, יחד עם כל הבוטוקס שהם מזריקים).
אז כן יכול מאוד להיות שוין דיזל לקח GH או דברים אחרים ויתכן גם שלא, אתה לעולם לא תדע וההתערבות שלכם שווה פח זבל כי אי אפשר להוכיח אתה.

למה נעלת את האשכול שלי על החלבון?
לא דיברתי שם על שום אתר מחו"ל ולכן לא עברתי על שום חוק..
דיברת על איך לא לעבור את ה 50 דולר והתחלת להשוות מחירים מחו"ל ומה יותר כדאי להביא לארץ. כשאומרים לא לדבר על הזמנות מחו"ל, זה אומר לא לדבר עליהם בכלל, לא לינקים, לא מכס, לא קומבינות, שום דבר.
אם זה לא מצא חן בעינך אתה מוזמן לפנות לאתר אחר ולדבר על כך בחופשיות, כאן זה נגמר ולתמיד.

אוקיי לא נדבר על זה
אבל אתה מוכן לפתוח את זה חזרה רק כדי שאוכל לקבל תגובות על האבקה שציינתי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית