הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

linux mandriva

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
מישו התנסה במערכת ההפעלה הזאת, בדיוק הורדתי ואני רוצה להתקין אבל לפני אני רוצה לדעת אם שווה לי בכלל

מנדריבה היא הפצה עם GUI נוח וידידותי יחסית.
יש סיבה מסויימת שאתה רוצה לעבוד עם לינוקס?

• פותח/ת השרשור
נימאס לי כבר מהווינדוס 7 אני רוצה משו חדש יחסית אליי

מנדריבה נחמדה. ניסית כבר את אובונטו? יש לה תמיכה טובה וקהילה מאוד גדולה (גם בארץ). לדעתי זאת ההפצה הגדולה ביותר של לינוקס...

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש מבין בזה, אני רוצה מערכת הפעלה שיעבדו בה תוכנות ומשחקים

לא ממש מבין בזה אבל לפי מה שהבנתי UBUNTU זה הגירסה הכי נוחה למשתמש.
יש לי אותה בנוסף לווינדוס 7 והיא יחסית קלה, גם כמעט כל דבר שתצטרך אפשר למצוא בגוגל

• פותח/ת השרשור
אפשר להוריד את זה בחינם נכון?
אתה יכול להביא לינק של UBUNTU

אתה יודע שרוב המשחקים כיום לא יוצאים גם ללינוקס תצטרך להפעיל אותם דרךWINE וזה עובד דיי לאט אלא עם ישלך מחשב ממש חזק

תוריד ותתקין את אובונטו. זו המערכת הכי ידידותית ושתתאים לך.
http://ubuntu-il.com/site/

לגבי משחקים - אין הרבה משחקים שעובדים עם לינוקס באופן כללי. כמות המשחקים בקוד פתוח יחסית די דלה וגם אז הם פחות מושקעים בד"כ. בכל אופן, תנסה ותראה...
יש אופציה להפעיל משחקי חלונות דרך wine כמו שכתבו לך אבל לא עם כל המשחקים זה עובד חלק אם בכלל.
כסטודנט עבדתי שנתיים עם אובונטו והייתי מאוד מרוצה מהנוחות והפיצ'רים של המערכת.

תתקין opensuse - לדעתי הפצה הכי טובה.
בנוגע למשחקים אין מה לעשות - יש VIRTUALBOX שזה אחלה(אם יש לך מחשב טוב ואתה יכול להקצות מספיק זיכרון), או שתתקין גם וגם.

תתקין opensuse - לדעתי הפצה הכי טובה.
בנוגע למשחקים אין מה לעשות - יש VIRTUALBOX שזה אחלה(אם יש לך מחשב טוב ואתה יכול להקצות מספיק זיכרון), או שתתקין גם וגם.
1+לגבי הסוזה.
אחרי ניסיון של אובנטו ופדורה סוזה הרבה יותר נוחה כמובן שעם KDE

• פותח/ת השרשור
התחלתי להתקין אובונטו אבל בהתקנה איפה שאני צריך לבחור איזה דיסק אני רוצנה שהיה שם הוינדאוס אני לוחץ על זה והוא אומר לי ,NO ROOT FILES SYSTEM IS DEFINED מה זה אמור להגיד?

אם אני לא טועה יש לכם 3 אפשריות התקנה ואחת מהם היא התקנה לצד חלונות ,והתקנה מזהה באיזה מחיצה החלונות מותקנת ולגבי המחיצה של האובנטו אתה יכול לבחור

• פותח/ת השרשור
כן אבל אני רוצה להתקין את זה בדיסק סי ואת מה שיש בדיסק די לשמור (לא במקביל לWINDOWS 7 אלא שיהיה רק האובנטו ),
ויש שמה כל מיני פורמטים של הדיסק מה אני אמור לבחור?

אני זוכר שישנה אפשרות לפרמט מחיצה ואז להגיד לו להתקין על המחיצה את המערכת שאת רוצה
במקרה ואתה לא רוצה את WIN7 יותר...

• פותח/ת השרשור
נכון, ומתי שאני עושה את זה יש שגיאה שכתובה למעלה בפוסט

תנסה התקנה ידנית
תסמן לו לפרמט את המחיצה
ואז תגדיר /
swap/
home/
אובונטו חרא של מערכת, אולי נוחה למשתמש חדש אבל לא יציבה בכלל ויש הרבה קריסות(במיוחד למחשב שהוא ציין), תוריד OPENSUSE 11.x ושים לב להוריד את הגירסא המלאה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית