הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Dymatize Elite Gourmet Protein Bar

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
מצאתי תחליף לחטיפים של supreme הכל כך האוהבים עלי.
יצא לי להניח יד על כל הטעמים שיש לדימטייז (חטיפים) ומצאתי את ה-דבר הבא.
לא הספקתי לטעום את כל השאר, אני אטעם ואעדכן כאן אבל ממה שיצא לי לטעום את הטופי כרמל שלהם, אם כי יש לו חסרון אחד שהוא קצת קשה ויבש.
צריך מיים איתו אבל הוא בהחלט טעים (גם ה SUPREME לא כזה רך וגם איתו צריך מים, אני מניח שזה בכל חטיף שהיחס חלבון והפחמיה לערך 1:1).
אחרי התבוננת בתמונה, החלק היבש זה
Soft Toffee - Flavored Center Containing Hydrolyzed Whey Protein Isolate

(אני קניתי את החטיפים הקטנים יותר, שאת הערכים שלהם אפשר לחלק ב 2 לערך (ראה תמונה 3)
elitebars_ctc.jpg

Elite-Gourmet-Bars-CTC-Label.jpg
Elite-Gourmet-Bars-CTC1.5-Label.jpg

שמן, תטעם את השוקולד. אני רוצה להזמין בימים הקרובים ורוצה לדעת איזה מהם כדאי.

כולכם ליצנים - רשמתי כבר לפני חודשיים או יותר על החטיפים שלהם עם התייחסות גם לחטיפים של SUPREME. עכשיו התעוררתם ?

אני רציתי לנסות את הקרם עוגיות שלהם..
ניראה טעים וגם בחטיף אחד יש 32 ג' חלבון שזה די נחמד

Today I ate this one.. Amazing taste and very satisfied.. Good nutrition facts.. About 32 protein and only 21 Carbs that its only 8 grams sugar and 9 grams sugar alcohols so it worths it.. The price in here (NJ) it's about 3.30 $ per bar

• פותח/ת השרשור
כולכם ליצנים - רשמתי כבר לפני חודשיים או יותר על החטיפים שלהם עם התייחסות גם לחטיפים של SUPREME. עכשיו התעוררתם ?
יש לי מלא SUPREME בארון, בגלל זה לא הזמנתי חדשים.
אבל היה 60% באיזה חנות ליום אחד אז הזמנתי את החטיפים של דימטייז, יצא לי משהו כמו $8 ל 3 חבילות של 6 חטיפים.

Today I ate this one.. Amazing taste and very satisfied.. Good nutrition facts.. About 32 protein and only 21 Carbs that its only 8 grams sugar and 9 grams sugar alcohols so it worths it.. The price in here (NJ) it's about 3.30 $ per bar

בעיקרון אי אפשר לדעת על פי התגובה הזאת כי אתה לא יודע מי כתב אותה, יש שתולים בכל מקום.
צריך פשוט לנסות.

יש לי מלא SUPREME בארון, בגלל זה לא הזמנתי חדשים.
אבל היה 60% באיזה חנות ליום אחד אז הזמנתי את החטיפים של דימטייז, יצא לי משהו כמו $8 ל 3 חבילות של 6 חטיפים.

החיים הטובים...
מה שאתה משלם ל3 חבילות אנחנו משלמים לחבילה אחת :(

ואם אתה מפחד אז חמסה 🤘 חמסה 🤘 חמסה 🤘
LOL

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אי אפשר לדעת על פי התגובה הזאת כי אתה לא יודע מי כתב אותה, יש שתולים בכל מקום.
צריך פשוט לנסות.

החיים הטובים...
מה שאתה משלם ל3 חבילות אנחנו משלמים לחבילה אחת :(

ואם אתה מפחד אז חמסה 🤘 חמסה 🤘 חמסה 🤘
LOL
למה שיהיו שתולים לחטיפי חלבון שלא משווקים בארץ ועוד בייעוץ אישי?

למה שיהיו שתולים לחטיפי חלבון שלא משווקים בארץ ועוד בייעוץ אישי?

חחחח לא אני לא התכוונתי לזה..
אני אמרתי שהחטיף ניראה נחמד ועם ערכים טובים.

הבחור מהייעוץ כביכול עשה חיפוש באינטרנט והביא לי תגובה של מישהו שניסה.
אז אני אמרתי לו שאי אפשר לשפוט מוצר מבלי שניסית כי יש שתולים בכל מוצר (לפחות לרוב).

במידה והוא ניסה את המוצר והתשובה שלו מתוך הנסיון האישי שלו אז התשובה שלי לא רלוונטית.
הוא ענה לי באנגלית אז זה היה ניראה כאילו הוא עשה חיפוש באינטרנט והביא לי תגובה של מישהו שניסה.

I answered in English because I'm now in New Jersey so i can't write in Hebrew..
I tried this bar yesterday to snack at work.. It was worth the money.. Very tasty with great nutrition facts.

שמן, הזמנתי את כל 4 הטעמים בסוף. כשאטעם את כולם אתן דירוג אמיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית