נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שונא תילד הזה...
מה הוא כבר עושה? רציני, אני חושב שמי שמצליח ולא האלה של שתים וחצי דקות של תהילה, צריך שיהיה לו לפחות כישרון במשהו.. אפיל כישרון קטן.. אבל מה יש פה? ילד שניראה בסרטונים כאילו הוא מקבל שבץ שמנסה לדבב זמרים.. כל בנאדם יכול לעשות את זה, רק שהוא ניראה מוזר אז אנשים צוחקים על זה, שולחים לחברים שלהם ואז זה ניראה "להיט"...
דיוויד גואטה איכזב שבכלל עשה איתו סרטון , בכל זאת זה לא שהוא באיזה סיום קריירה כמו פיפטי למרות שגם הוא יצא מפגר שעשה סרטון.
לא יודע מה יש לכם, הילד הזה מלך.
מה הוא כבר עשה? מה שכולכם לא עשיתם- הרבה כסף ופרסום מכלום.
כל בנאדם יכול לעשות את זה? בטח, אבל אף אחד לא ישים עליך אם תעשה את זה.
גם למפורסמים שהצטלמו איתו זה עשה רק טוב, חשיפה נטו. מפיפטי סנט לא שומעים כבר כמה שנים טובות, וזה החזיר אותו קצת למסך (מחשב אמנם).
המרמור לפעמים יכול להיות כזה מטומטם שזה מצחיק.
מלך ..בוא נגזים ..
לא "ישימו" עלי כי אני לא ניראה כמו שהוא ניראה [ניראה מוזר מאוד ומצחיק] ואני לא אומר את זה 'לפגוע' בוא אלא זאת המציאות.
כסף זה על הזין שלי אתה יודע מה.. יש דברים שהם קצת יותר חשובים לי, לעומתך שכמו שאתה מדבר אתה תעשה הכל כדי לקבל עוד שקל..
אני ,ועוד רבים כמוני, יכלו לעשות גם עוד "קצת" כסף אבל אני העדפתי את הכבוד שלי, היושר שלי יותר. אולי אני לא מרוויח כמוהו אבל אני מעדיף את החיים שלי עליו וזה בלי שום היסוס.
מרמור? לא ניראלי .... פשוט הדרך שהוא עשה את הפרסום שלו ואת הכסף שלו זה משהו שאני בחיים לא היתחבר.
אל תקבע שום דבר לגביי כי אתה לא מכיר אותי ולא קרוב לזה.
כל הקלישאות של "יש דברים יותר חשובים מכסף" יפות מאוד כשאתה כותב אותן בפורום, אבל מה לעשות שזה לא בדיוק עובד ככה בחיים מחוץ למחשב.
אתה מדבר על מה שהוא עושה כמשהו לא בסדר, כשזה אך ורק בידור.