הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר טוב אייפון 4 או סמסונג גלאקסי?

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
היי,
אבא שלי מקבל מהעבודה שלו (אז זה בעצם חינם) או אייפון 4 או גלאקסי.
עכשיו הוא שאל אותי מה כדאי.
אייפון 4 ישלי, אני ממש ממש מבסוט ממנו אבל על הגלאקסי אף פעם לא שמעתי.
מה אתם אומרים?
בכללי אבא שלי הוא לא מאלה שעכשיו יתמכרו לשטויות של האייפון ובטוח שהוא לא ישחק במשחקים חחח...אבל אני חושב שנחמד שיהיה לשתינו אייפון כי אז נוכל לדבר בVIBER ועוד שטויות ובאייפון יש לי את הידע בהכל.
אבל מצד שני אבא שלי מדבר מלא מלא בפלאפון בעבודה אז לא בטוח שזה הכי כדאי כי הסוללה לא משהו..אבל אני גם לא יפרוץ לו אותו אז לא יודע מה להגיד.

מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עם viber אתה יכול לדבר גם בין אנדרויד לאייפון.
לשניהם יש בעיה של סוללה בשימוש אינטנסיבי (ולכל טלפון עם מסך גדול + WIFI יהיה אותה עד שיצליחו לייצר סוללות חזקות יותר באותו גודל).
אני יכול רק לומר לך שאחי משתמש בגלקסי מהעבודה (של סלקום), הוא לא מרוצה מזה ככלי עבודה, ומצד שני אני לא יודע כמה אייפון טוב בתור כלי עבודה. סביר להניח שאם הייתי קונה טלפון אנדרויד טוב לא הייתי הולך על הסמסונג. אבל הדעות חלוקות לכאן או לכאן.

• פותח/ת השרשור
אז בשורה התחתונה מה עדיף לדעתך?
אם שניהם פחות או יותר עם אותן חסרונות אני חושב שעדיף אייפון לא?

אני יכול רק לומר לך שאחי משתמש בגלקסי מהעבודה (של סלקום), הוא לא מרוצה מזה ככלי עבודה, ומצד שני אני לא יודע כמה אייפון טוב בתור כלי עבודה. סביר להניח שאם הייתי קונה טלפון אנדרויד טוב לא הייתי הולך על הסמסונג. אבל הדעות חלוקות לכאן או לכאן.

הוא עם הרום של סלקום?

אז בשורה התחתונה מה עדיף לדעתך?
אם שניהם פחות או יותר עם אותן חסרונות אני חושב שעדיף אייפון לא?

לדעתי שניהם יעשו את העבודה באותה צורה, מאחר שאני יודע שהסמסונג מגיע עם רום די מעפן של סלקום אני אישית הייתי הולך על האייפון (מה גם שאם זה בחינם, עדיף אייפון).

הוא עם הרום של סלקום?
כן, אני מוכרח לציין שלדעתי הרום לא מוצלח (ויש לי כמה שנים של ניסיון עם אנדרויד). הוא נופל הרבה פעמים, ה-WIFI מפסיק לעבוד, הוא מסורבל כי הם הכניסו שם כל מיני אופציות והורידו אחרות, אם אני הייתי מקבל את הטלפון הייתי מעלה עליו רום נורמלי ואני בטוח שהוא היה הרבה יותר מוצלח.

כן, אני מוכרח לציין שלדעתי הרום לא מוצלח (ויש לי כמה שנים של ניסיון עם אנדרויד). הוא נופל הרבה פעמים, ה-WIFI מפסיק לעבוד, הוא מסורבל כי הם הכניסו שם כל מיני אופציות והורידו אחרות, אם אני הייתי מקבל את הטלפון הייתי מעלה עליו רום נורמלי ואני בטוח שהוא היה הרבה יותר מוצלח.
ידוע (לא רק של סלקום - כל הספקיות הורסות את האנדרואידים), ואח שלך נ1ב, למה הוא נשאר עם הרום המעפן הזה? לפחות שיחליף קרנל. עניין של 2 דקות.

• פותח/ת השרשור
אגב, בעקבות התעקשותו של אלכסיי שאני מטעה את הציבור, אין עדיין viber לאנדרויד.. אפשר להשתמש בדברים אחרים, כמו tango, אבל זה לא ממש מוצלח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית