הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה על אוזניות

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
אני מחפש אוזניות מהסוג של הגדולות, לא הקטנות ששמים באוזן. כרגע יש לי SENNHEISER HD205 והן נשמעות אחלה אבל הם לא נוחות להחריד, פשוט מועכות את האוזניים..
פחות חשוב לי האיכות סאונד, רק שיהיו נוחות ויישבו טוב בלי ללחוץ.

אם למישהו יש המלצות אני אשמח, עד משהו כמו 300 שקל (למרות שאם יש משהו טוב באמת אז אני יכול להזמין מebay)
✌️

אתה יכול לנסות את ה-485 של סנהייזר. אבל הן פתוחות, אם זה משנה שלך.

• פותח/ת השרשור
הן קצת יקרות, ופתוחות הכוונה שאין בידוד לרעשים?

תשמע בתקציב שלך אין אוזניות שמבטיחות את הנוחות שאתה דורש, בלי להתחשב בכך שזה מאוד סובייקטיבי. אני למשל מת על אוזניות שלוחצות, כמו ה-hd280pro שלי.

זנהייזר הן אחלה אבל באמת יש להן את הבעיה הזאת שהן מכאיבות בשימוש ממושך (גם אלה שעולות 5000 שקל, מניסיון).
בתקציב שלך יש לך כמה אפשרויות לא רעות - יש ל-AKG אוזניות גדולות (לא in ear) אבל הן לא סגורות לגמרי (לא מכסות את כל האוזן), והם חברה לא רעה בכלל.
אפשרות נוספת היא פיליפס, קניתי לא מזמן אוזניות in ear שלהם ומאוד הופתעתי מהאיכות. אתה יכול למצוא דגמים טובים של פיליפס במחירים שנעים בין 30 ל-60 דולר בארה"ב, בארץ זה כמובן יהיה יותר יקר.

זנהייזר הן אחלה אבל באמת יש להן את הבעיה הזאת שהן מכאיבות בשימוש ממושך (גם אלה שעולות 5000 שקל, מניסיון).
בתקציב שלך יש לך כמה אפשרויות לא רעות - יש ל-AKG אוזניות גדולות (לא in ear) אבל הן לא סגורות לגמרי (לא מכסות את כל האוזן), והם חברה לא רעה בכלל.
אפשרות נוספת היא פיליפס, קניתי לא מזמן אוזניות in ear שלהם ומאוד הופתעתי מהאיכות. אתה יכול למצוא דגמים טובים של פיליפס במחירים שנעים בין 30 ל-60 דולר בארה"ב, בארץ זה כמובן יהיה יותר יקר.

זה סובייקטיבי. אני כנראה לא אזוז מסנהייזר כל החיים כי אני אוהב את המבנה שלהן והצורה שבה הן מחזיקות את הראש.ו-S בתחילת מילה מבוטאת כ-"ס" בגרמנית. רוב המבקרים הנחשבים בעולם מחשיבים סגנון בנייה כזה כמבוקש.

הדגמים הטובים של AKG נמצאות רחוק מחות לתקציב שהוא ביקש. פיליפס זה חרא (כמובן, תלוי את מי שואלים ולמה משווים).

• פותח/ת השרשור
איך הAKG K518? נראה לכם שיתנו לי לנסות אותם בבאג?

עריכה - אני רואה שמאיביי יוצא אותו דבר כמו מבאג.. מוזר

זה סובייקטיבי. אני כנראה לא אזוז מסנהייזר כל החיים כי אני אוהב את המבנה שלהן והצורה שבה הן מחזיקות את הראש.ו-S בתחילת מילה מבוטאת כ-"ס" בגרמנית. רוב המבקרים הנחשבים בעולם מחשיבים סגנון בנייה כזה כמבוקש.

הדגמים הטובים של AKG נמצאות רחוק מחות לתקציב שהוא ביקש. פיליפס זה חרא (כמובן, תלוי את מי שואלים ולמה משווים).

אני גר בגרמניה ומדבר גרמנית לא רעה בכלל, אני יודע איך מבטאים אס בתחילת מילה (ז, כמו המילה Sonne [זונה, שמש] או Sendling [זנדלינג] או אפילו המילה Sein [זיין, שלו, מהות/קיום]). רק בחלקים של אוסטריה נוטים לבטא את ה-s בתחילת מילה כ-ז' חלשה יותר, אבל בטח לא כ-s לטינית. אז זה זנהייזר, לא סנהייזר.
וכנראה שלא לכל אחד יש את אותו מבנה גולגולת, ובגלל זה יש לא מעט אנשים (מקצועיים) שמתלוננים שבעוד שהם ימשיכו להשתמש בזנהייזר כי הן האוזניות הטובות ביותר לעריכת סאונד, הן מכאיבות בשימוש לאורך זמן.

איך הAKG K518? נראה לכם שיתנו לי לנסות אותם בבאג?

הדיעות חלוקות, תקרא קצת חוות דעת באינטרנט. יש את הדגם של ה-LE שאמור להיות קצת יותר מוצלח, אבל גם מגיע לסביבות 450-500 שקל.
לא נראה לי שיתנו לך לנסות אותן בבאג מטעים סניטאריים...

• פותח/ת השרשור
ראיתי עכשיו סרטון שמראה את הAKG 518 ואני רואה שהפתח של הספוג שמכסה את האוזניים דיי קטן וזה בדיוק מה שמציק לי בSENNHEISER..

ראיתי עכשיו סרטון שמראה את הAKG 518 ואני רואה שהפתח של הספוג שמכסה את האוזניים דיי קטן וזה בדיוק מה שמציק לי בSENNHEISER..
כן אם אתה מחפש אוזניות טובות שעוטפות את האוזניים תצטרך להעלות את התקציב (הרבה)...

יש לי אותן. הכבל של האזניות מאוד קצר. וכן הספוג קטן מאוד ומציק.

לך על steel series.

• פותח/ת השרשור
הSteelSeries Siberia v2 באמת נראות לא רע בכלל, והביקורות עליהן טובות, מישהו התנסה איתן?
גם הSteelSeries 5H V2 נראות נוחות מאוד

נערך לאחרונה:
מניסיון האוזניות של SteelSeries עשויות מחומרית מאוד זולים.
הדבר היחידי שבאמת טוב בהם זה איכות סאונד(ביחס למחיר) ואופטימזציה למשחקי מחשב.
בסופו של דבר הכי משתלמות לתקציב עד ל300 שקל זה Shure SRH440.
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
הShure SRH440 עולות בארץ 460 ובאיביי בסביבות ה400 (ועוד ייעלה לי 20 שקל לעשות כרטיס נטען) ככה שזה יוצא יותר יקר

נערך לאחרונה:
יש תנודות בשוק האוזניות, פעם הן עלו 270 שקל.
תצטרך לחכות או למצוא אלטרנטיבה 😃

הShure SRH440 עולות בארץ 460 ובאיביי בסביבות ה400 (ועוד ייעלה לי 20 שקל לעשות כרטיס נטען) ככה שזה יוצא יותר יקר
באיביי סתם יקרנים, Shure SRH440 עולה 60 דולר ומשלוח חינם לארה"ב, אני מאמין שמשלוח לארץ יעלה באזור ה 20 דולר.

• פותח/ת השרשור
באיביי סתם יקרנים, Shure SRH440 עולה 60 דולר ומשלוח חינם לארה"ב, אני מאמין שמשלוח לארץ יעלה באזור ה 20 דולר.

מאיפה אני יכול להזמין? אמאזון עד כמה שזכור לי שולחים רק ספרים לארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית