הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ALLMAX Nutrition IsoFlex Whey Protein Isolate

אני אחפש עליהם ביקורות ואערוך בהתאם.

עריכה:

AllMax Isoflex - Chocolate

Pro's: higher protein than previous isolates I've tried (i.e., Dymatize ISO-90 & 100). Also, the scoop is very accurate. Many protein powders in general require a "heaping scoop" in order to achieve their supposed calories. This one was right on the amount of grams per serving. It also has other added supplements such as arginine, glutamine and BCAA's. The higher price of the product obviously is obviously due to these additions.

Con's: large chocolate chips that haven't been properly grinded. Since they are scattered throughout the product they can throw off the nutritional information of the product. Also, they annoying to drink as they do not fit into a regular sized straw.

Neutral Points: The product doesn't have a lot of taste which means that it can be easily diluted by adding too much milk, but on a plus side, one doesn't need to use as much milk to have a shake.

Overall: I think Allmax Isoflex is an average isolate. The weak taste and chocolate chips reflect it's lower quality to isolates such as the Dymatize ISO-100 that I regularily purchase. I would rather pay less and be able to control my NO2, BCAA, and glutamine supplementation and have a better tasting product with an equivalent macronutrient breakdown.

נערך לאחרונה:
ניסיתי קריאטין וקפאין של אולמקס והיא טובה.
החלבון שלהם יקר.
אם אתה קונה אל תשכח לעדכן איך הוא. אגב, זה אייזולייט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כה אני יודע שזה אייזולייט (בלי כולסטרול) זה בדיוק מה שאני צריך

---------- התגובה התווספה ב 21:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:17 ----------

ונעדכן;)

מכל מה שניסיתי עד עכשיו ISO100 שוקולד של דיימטייז היא במקום הראשון אצלי ברשימת האייזולייט.

נערך לאחרונה:
לא טעמתי את הוניל. אני גם רוצה לנסות את הבננה-הוא נשמע טוב. תעדכן איך הוא.

• פותח/ת השרשור
החלבון שלהם יקר.
לגביי הקראטין מבחינת הטעם הוא בסדר למה פעם אחרונה שקניתי קראטין הוא היה בטעם של חול ומאוד קשה היה לי לשתות אותו

מה שאני כן יכול לעדכן לא להתקרב לסינטרקס או להידרו ווי של אופטימום בטעם וניל משהו נוראי.

• פותח/ת השרשור
החלבון שלהם יקר.
לגביי הקראטין מבחינת הטעם הוא בסדר למה פעם אחרונה שקניתי קראטין הוא היה בטעם של חול ומאוד קשה היה לי לשתות אותו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש שמועה שהמוצר מגיע לארץ, מישהו יכול לאשר ולתת קצת יותר פרטים בנוגע לזמן?

גם אני שמעתי שמגיע, מקווה שזה יגיע מהר!!

לפי כמה תגובות שקראתי על ALLMAX ISO עדיף את ה ISO-100 של דיימטיז

נערך לאחרונה:
סינטרקס אייזולייט מוצר על הפנים.
אתה אפילו לא מאמין כמה.
כמה שלא מערבבים אותו הוא פשוט לא מתמוסס לגמרי ולפעמים יוצא שאתה בולע גושים ובא לך להקיא את החיים שלך.
עכשיו עשיתי הזמנה יחסית גדולה ונעשה הזמנה גדולה נוספת עוד חודש וחצי חודשיים וזאת תהיה ההזמנה 😃.

אני כן מאמין. אני תקוע עם הקיווי- תות כבר חצי שנה. כל מה שיוצא זה קצף וגושים. תת רמה.

אני כן מאמין. אני תקוע עם הקיווי- תות כבר חצי שנה. כל מה שיוצא זה קצף וגושים. תת רמה.

לפחות נעקצתי קצת פחות ממך 😃 אני קניתי רק את המטריקס 5.
מקווה לסיים אותו כמה שיותר מהר. בקרוב אמורים להגיע דיימטייז וניל ובננה ואופטימום דלישס תות.
אני אגיד לך יש לי פחות או יותר דרך להמנע מיותר מדי גושים עד לפעמים בכלל שים קצת יותר מחצי כוס עם חלב ותתחיל לנער איזה 2 דקות ממש חזק, זה אמור לעבוד. או שתערבב במיקסר, זה עבד לי עם הקזאין של אופטימום שגם הוא בעייתי בערבוב.

אני לא שותה חלב. וגם בבלנדר זה בקושי מתערבב. אני אעשה עם זה עוגיות או משהו. לא נעים לי למכור את זה אפילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית