ייעוץ PCT וHCG במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
בסייקל של טסט 500 מ"ג EW ל 8 שבועות

1. כל יום HCG 100 IU בזריקה תת עורית ? עם איזה מחט ? וממתי עד מתי (שבוע 2 עד שבוע אחרי הסייקל ?)
2. ארמדיקס במהלך הסייקל כן/לא ? כמה ולמה ? (למנוע המרה לאסטרוגן)
3. שבועים אחרי הסייקל להתחיל נולבדקס 40/40/20/20, וכלומיד ? ומה המינון של הכלומיד (100/100/50/50/ ?)

HCG מהשבוע הראשון של הסייקל 500 יחידות פעם בשבוע עם מזרק אינסוליןעד סוף הסייקל. אין צורך בארימידקס. שבוע לאחר סיום הסייקל תתחיל מוקסיפן במינון של 20מג וכלומיד במינון של 100מג למשך 40 יום.

• פותח/ת השרשור
תודה

במידה ויש עיקצוצים בפטמות מתחילים לקחת כל יום נולבדקס במהלך הסייקל ?

ולמה לא לפצל את הHCG למנות קטנות יותר ?

מוקסיפן התכוונת טמוקסיפן=נולבדקס נכון ?

תודה

במידה ויש עיקצוצים בפטמות מתחילים לקחת כל יום נולבדקס במהלך הסייקל ?

ולמה לא לפצל את הHCG למנות קטנות יותר ?

מוקסיפן התכוונת טמוקסיפן=נולבדקס נכון ?

לא לפצל HCG כי הוא גורם לדיסניטציה של הרצפטורים באשכים ולוקח להם 5-6 ימים להתאושש עם תפצל אז ברגע שתגיע לרויי מלא לא תאושש ול HCG לא תהייה השפעה.

במידה ויש עקצוצים אפשר לשלב טמוקסיפן 20מג עד שהעקצוצים עוברים.

• פותח/ת השרשור
את הHCG אני מתחיל מהשבוע הראשון כל שבוע 1 מ"ל= 500 IU (אחרי שערבבתי את זה עם המים ושמתי בויאל ריק 10 מ"ל=5000 IU)

אז יצא לי 8 שבועות, להמשיך את הHCG גם בשבוע 9 ו 10 (כי ישארו לי 2 מ"ל אם אני עושה סייקל של 8 שבועות)

נערך לאחרונה:
את הHCG אני מתחיל מהשבוע הראשון כל שבוע 1 מ"ל= 500 IU (אחרי שערבבתי את זה עם המים ושמתי בויאל ריק 10 מ"ל=5000 IU)

אז יצא לי 8 שבועות, להמשיך את הHCG גם בשבוע 9 ו 10 (כי ישארו לי 2 מ"ל אם אני עושה סייקל של 8 שבועות)
לא, הhcg מחזיק שהוא בקירור במים באקטריוסטטים בערך חודש מה שאומר שתצטרך לעשות שתי הכנות של hcg אחד בתחילת הסייקל ואחד באמצע.
אני לקחתי בסייקל שלי משבוע שני ואז בשבוע 6 הכנתי עוד פעם ואז זה נשאר לך בדיוק עד שבוע 10 שבו אתה מתחיל טמוקסיפן

לא, הhcg מחזיק שהוא בקירור במים באקטריוסטטים בערך חודש מה שאומר שתצטרך לעשות שתי הכנות של hcg אחד בתחילת הסייקל ואחד באמצע.
אני לקחתי בסייקל שלי משבוע שני ואז בשבוע 6 הכנתי עוד פעם ואז זה נשאר לך בדיוק עד שבוע 10 שבו אתה מתחיל טמוקסיפן

נכון. זה מחזיק חודש בקירור. אתה תצטרך להכין עוד. ולא על תמשוך את שבוע 9-10 עד השבוע האחרון של הסייקל מנוחה שבוע ואז תתחיל כלומיד וטמוקסיפן

אתה יודע שזו מסורת שהמנהל בעל הוותק הקצר ביותר מממן סייקלים לשאר המנהלים עד שמגיע מנהל חדש נכון?
מקווה שהכנת את עצמך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
דרך אגב לא מצאתי מים בebay אלא רק ויאלם ריקים
למישהו יש לינק ?

אתה יודע שזו מסורת שהמנהל בעל הוותק הקצר ביותר מממן סייקלים לשאר המנהלים עד שמגיע מנהל חדש נכון?
מקווה שהכנת את עצמך.
חחח יבש עכשיו יש רק home brewing לא מתחייב על האיכות. יכול להיות שתקבל רק שמן קנולה חחח.

דרך אגב לא מצאתי מים בebay אלא רק ויאלם ריקים
למישהו יש לינק ?
טיפה בעייתי לתת לך לינק. האתרים שמוכרים את זה מחזקים דברים אחרים אין לתת לינקים למכירה של חומרים אסורים

(חח אני ממש נשמע כמו מנהל) תריץ חיפוש בגוגל יש מלא אתרים שמוכרים.

אני יותר בכיוון של שמן קוקוס.
יש לך מעבדה בבית? צריך שותפים? 😃 יש לי נסיון רב

ברור לכולנו

cocaineREX1510_468x334.jpg

לא לפצל HCG כי הוא גורם לדיסניטציה של הרצפטורים באשכים ולוקח להם 5-6 ימים להתאושש עם תפצל אז ברגע שתגיע לרויי מלא לא תאושש ול HCG לא תהייה השפעה.

במידה ויש עקצוצים אפשר לשלב טמוקסיפן 20מג עד שהעקצוצים עוברים.

מזל"ט על הקידום 😃.

אז אני מבין שהפרוטוקול של פעמיים בשבוע כבר לא תקף...LOL.

רן - כפי שאתה רואה כל יומיים הדעה משתנה.....
עוד שבוע יגידו לפצל לעשרים זריקות ואז מה?

ממליץ לחכות כמה שנים ולראות מה הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
מזל"ט על הקידום 😃.

אז אני מבין שהפרוטוקול של פעמיים בשבוע כבר לא תקף...LOL.

רן - כפי שאתה רואה כל יומיים הדעה משתנה.....
עוד שבוע יגידו לפצל לעשרים זריקות ואז מה?

ממליץ לחכות כמה שנים ולראות מה הכי טוב.

למה מה אתה מכיר שעושים ?
איך מריצים PCT ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית