עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אח שלי בכל פעם שתזריק מתי שאתה מוציא את המחט תמיד יצא לך טיפה של דם מזה אל תרגש.
אבל שאתה בפנים אז לאחר השאיבה רק תראה שיש ווקום וזהו
---------- התגובה התווספה ב 19:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:11 ----------
בלי קשר אני מזריק עכשיו ליירך ואני עושה רגל רגל כל זריקה, יש זריקות שלא כואבות בכלל ויש זריקות שאחרי שאתה בפנים עם המזרק אז השריר הוא מאוד רגיש ואם אתה זז טיפה עם המחט ומשחק איתה בתוך השריר אז יכאב לך אחרי אחו שארמוטה.
אני הייתי מאוד נזהר עם זריקות לירך. אתה יכול לפגוע במערכת הלימפתית תאמין לי שאתה לא רוצה שזה יקרה. מה רע בתחת וכתפיים?
אני במקומך לא הייתי מזריק שם אחי. אתה יכול לפגוע בעצב או במערכת הליפתית שלך תזהר עם זה. אתה לא רוצה להגיע לבית חולים תאמין לי. תתדקור בתחת או בכתפיים. ולמה אתה ממשיך עם הסייקל אתה לא מקשיב הא!היום הזרקתי ברגל ונראה לי שפגעתי במשהוא. הרגל קפצה ויצאו כמה טיפות דם בהתזה ותיכף זה נגמר... הזרקתי שוב ליד והיה בסדר... מה הפשר?
אני במקומך לא הייתי מזריק שם אחי. אתה יכול לפגוע בעצב או במערכת הליפתית שלך תזהר עם זה. אתה לא רוצה להגיע לבית חולים תאמין לי. תתדקור בתחת או בכתפיים. ולמה אתה ממשיך עם הסייקל אתה לא מקשיב הא!
אתה לא מוכן לסייקל אחינו.