הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זריקות כואבות/לא כואבות?

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
שמתי לב כשהזרקתי לא הרגשתי שום כאב, ובזריקה אחרת כן הרגשתי ויצא קצת דם, רציתי לדעת למה?...

עשיתה את זה כמו במדריך?
אם יצא דם לתוך המזרק כנראה שפגעתה בווריד ואני מקווה שהוצאתה ישר את המחט

כנראה דקרת כלי דם לא צריך להלחץ. תמיד תשאב אחרי שתה מכניס את המחט כדי לראות שלא נכנס דם.

אח שלי בכל פעם שתזריק מתי שאתה מוציא את המחט תמיד יצא לך טיפה של דם מזה אל תרגש.
אבל שאתה בפנים אז לאחר השאיבה רק תראה שיש ווקום וזהו

---------- התגובה התווספה ב 19:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:11 ----------

בלי קשר אני מזריק עכשיו ליירך ואני עושה רגל רגל כל זריקה, יש זריקות שלא כואבות בכלל ויש זריקות שאחרי שאתה בפנים עם המזרק אז השריר הוא מאוד רגיש ואם אתה זז טיפה עם המחט ומשחק איתה בתוך השריר אז יכאב לך אחרי אחו שארמוטה.

אח שלי בכל פעם שתזריק מתי שאתה מוציא את המחט תמיד יצא לך טיפה של דם מזה אל תרגש.
אבל שאתה בפנים אז לאחר השאיבה רק תראה שיש ווקום וזהו

---------- התגובה התווספה ב 19:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:11 ----------

בלי קשר אני מזריק עכשיו ליירך ואני עושה רגל רגל כל זריקה, יש זריקות שלא כואבות בכלל ויש זריקות שאחרי שאתה בפנים עם המזרק אז השריר הוא מאוד רגיש ואם אתה זז טיפה עם המחט ומשחק איתה בתוך השריר אז יכאב לך אחרי אחו שארמוטה.

אני הייתי מאוד נזהר עם זריקות לירך. אתה יכול לפגוע במערכת הלימפתית תאמין לי שאתה לא רוצה שזה יקרה. מה רע בתחת וכתפיים?

אני הייתי מאוד נזהר עם זריקות לירך. אתה יכול לפגוע במערכת הלימפתית תאמין לי שאתה לא רוצה שזה יקרה. מה רע בתחת וכתפיים?

היום הזרקתי ברגל ונראה לי שפגעתי במשהוא. הרגל קפצה ויצאו כמה טיפות דם בהתזה ותיכף זה נגמר... הזרקתי שוב ליד והיה בסדר... מה הפשר?

היום הזרקתי ברגל ונראה לי שפגעתי במשהוא. הרגל קפצה ויצאו כמה טיפות דם בהתזה ותיכף זה נגמר... הזרקתי שוב ליד והיה בסדר... מה הפשר?
אני במקומך לא הייתי מזריק שם אחי. אתה יכול לפגוע בעצב או במערכת הליפתית שלך תזהר עם זה. אתה לא רוצה להגיע לבית חולים תאמין לי. תתדקור בתחת או בכתפיים. ולמה אתה ממשיך עם הסייקל אתה לא מקשיב הא!
אתה לא מוכן לסייקל אחינו.

אני במקומך לא הייתי מזריק שם אחי. אתה יכול לפגוע בעצב או במערכת הליפתית שלך תזהר עם זה. אתה לא רוצה להגיע לבית חולים תאמין לי. תתדקור בתחת או בכתפיים. ולמה אתה ממשיך עם הסייקל אתה לא מקשיב הא!
אתה לא מוכן לסייקל אחינו.

עזוב אותך - חבל על האותיות.

אני לא אתפלא אם יום אחד הוא לא יכתוב פה יותר ואז נראה אותו בראיון ברפי רשף.

חזק ואימץ גברגבר הוכתרת על ידי הנהלת הפורום הבלתי רשמית לפרד הכי עקשן שיצא לי להכיר!!

קבל סמיילי של מלך בחינם 👑

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית