הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

dealextreme

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
אתר שיש בו דברים נחמדים שלא רואים בכל מקום במחירים טובים, הוא שולח לכל העולם בלי עלות שליחה.
גם עד 5 דולר אפשר למצוא דברים לא רעים

אז מי שלא מכיר:
http://www.dealextreme.com/

חביב, רק שלא תמיד כל ההזמנות מגיעות, והם מקבלים רק פייפל.

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא שמעתי תלונות, אבל אני הולך לעשות את ההזמנה הראשונה שלי עכשיו נראה איך יגיע ומתי.

זה מגיע מסין, האיכות סבירה.
בוא נגיד ש you get what you pay for

נגיד אביזרים לאייפון\מחשב.
אמורים להתקלקל תוך שבוע או משהו?

אני הזמנתי מהם כמה פעמים ותמיד הגיע והיה בסדר, פעם אחת הגיע אבל אחרי חודש וחצי שזה די הרבה זמן אבל שאר הפעמים אחרי 3 שבועות-חודש שזה סביר...

יצא לי להזמין מהאתר הזה מס' פעמים ואף פעם לא נתקלתי בבעיות.
לרוב ההזמנה גם הגיע נורא מהר, חוץ מפעם אחת שהיה איזה חג אצלם ולקח לזה הרבה זמן.
האיכות של המוצרים לא בשמיים, אבל אתה משלם על זה גרושים אז אין מה להיות מופתע.

אבא שלי הזמין מגן לiPhone ותיק+ מגן ל iPad

הכל הגיע והמחיר מצחיק- בערך 80 שקל, והאיכות טובה!
רק לוקח הרבה זמן להגיע.
מומלץ למי שיש סבלנות!

אני הזמנתי. זה תמיד הגיע ותמיד היה באיכות סבירה.

קניתי שם אוזניות שלא חבל לקרוע בחד''כ ב ~3 דולר וכל מני דברים ל USB , לוקח 3 שבועות לקבל את זה אבל זה זול ובאיכות באמת לא רעה. יש להם גם אחלה פנסים וציוד לרוכבי אופניים שבארץ עולה פי כמה יותר.

הזמנתי כמה פעמים ותמיד הגיע (שבועיים עד חודש). האיכות היא הימור. רב הדברים סבבה לגמרי אבל גם היו לי נפילות - שלט למצלמה שעבד פעמיים ואז החליט שהוא שובת, דוק לאייפון שלא עובד בכלל. אז הלכו 8 דולר. בינתיים אני מרוצה מ- 90% מהדברים שהזמנתי.

אתר נחמד אבל שירות על הפנים, פעם היו מהירים בשליחה ובשירות, היום כמעט בלתי אפשרי לדבר איתם ולוקח מלא זמן למוצרים להגיע, רק כדי שהמוצר ישלח לדואר (SHIPPED) צריך לחכות איזה שבוע.

בגלל זה אני מעדיף להזמין ממוכרים עם הרבה פידבקים חיוביים ב-EBAY או מאתר כמו דילאקסטרים בשם www.focalprice.com, הזמנתי מהאתר 3 פעמים ותמיד הגיע לי תוך 12-14 ימים.

אני ועוד חבר הזמנו משם עט מצלמה ולשנינו זה לא עובד.

---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:33 ----------

מה שכן, קניתי כבל HD ועובד מצויין.
הזמנתי עכבר א.ח ועובד מצויין.
הזמנתי מכונת תספורת ועובדת מצויין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית