הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צו ראשון

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10
איך אני יודע איזה קווים לקחת כדי להגיע לתל השומר מהבית?
ואני חייב לבוא עם דעה מוחלטת אם אני רוצה קרבי או לא?(יש לי אסטמה קלה מאד, אבל אני יכול לנפח את זה אם אני רוצה).

תבדוק בקווי אגד,דן או שתשאל חברים.
ברעיון האישי אל תגיד שאתה לא מוכן להיות בקרבי, או לא מוכן לתרום בדרך כלשהי כי זה יכול להתנקם בך בקב"א. המבחנים חשובים,תשקיע בהם. הציון יהיה הדפ"ר שלך שהוא חלק מהקב"א.

אם אתה מסתבך - קו 35 מתחנה מרכזית תל אביב.

בקשר לקרבי.
הכל צריך להעשות מול הרופא. צה"ל לא יוריד לך פרופיל רק אם תצהיר שיש לך אסטמה.
כלומר, אם תשלח להם מכתב. הם פשוט יגידו שהם קיבלו ותודה.
הכל צריך להיות מול רופא, עדיף רופא משפחה.

אני רואה שלא עניתי לך על השאלה בקשר לקרבי, כי אתה רוצה לדעת מה להגיד בצו ראשון.
אם אתה לא רוצה קרבי, עדיף שתגיד שיש לך אסטמה או כל בעיה אחרת ואתה מאוד רוצה לתרום בכל זאת וכו.. ולתת מעצמך כמה שאפשר.. כן זה מעט מלוכלך, אבל ככה זה עובד בצבא. אתה יכול להגיד "לא", או לגמגם ולהגיד "לא יודע" (מה שקרה לי), או "נראה לי". אבל יש מצב שזה משפיע על הקב"א וכו...

נערך לאחרונה:
ממ, אם עוד לא היית שם, בראיון האישי תגיד (בלי קשר למה שאתה רוצה) שאתה מאוד מאוד רוצה קרבי ואתה מורעל מוות, ויש לך אסטמה ואתה מקווה שזה לא ימנע ממך כלום ואתה רק רוצה לתרום למדינה וזה וזה.
פרופיל זה לא יעלה לך, זה גם לא ישבץ אותך לקרבי, אבל קב"א זה יכול להעלות. 😃

ממ, אם עוד לא היית שם, בראיון האישי תגיד (בלי קשר למה שאתה רוצה) שאתה מאוד מאוד רוצה קרבי ואתה מורעל מוות, ויש לך אסטמה ואתה מקווה שזה לא ימנע ממך כלום ואתה רק רוצה לתרום למדינה וזה וזה.
פרופיל זה לא יעלה לך, זה גם לא ישבץ אותך לקרבי, אבל קב"א זה יכול להעלות. 😃
לפי מה שאני יודע אסטמה קלה מקבלים קרבי בפרופיל נמוך יותר.. נראה לי 77-82.

לא משנה איזה אסטמה יש לך
אני לא בטוח לגמרי במה שאני אומר (אני בטוח בתוצאות אבל לא בזמנים) אם היה לך התקף מינימום לפני 3 שנים (או התקף פעם אחת בחיים) = פרופיל 64
אם אף פעם לא היה לך התקף = פרופיל 72

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית