הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חלווה

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
לפי מה שאני רואה ומבין ב100 גרם חלווה יש 500 קלוריות ו13 גרם חלבון בערך, שזה הרבה מאוד יחסית למשהו די טעים ורק 100 גרם..
השאלה היא אם כדאי להתחיל לשלב קצת בתפריט חלווה? או שזה מה שנקרא קלוריות ריקות?

אין כזה דבר קלוריות ריקות. ואני שילבתי את זה בתפריט (כמו הרבה אנשים אחרים כאן). אבל 13 גרם חלבון ב-100 גרם זה ממש לא הרבה יחסית לדברים אחרים שאתה יכול לאכול (100 גרם גבינצ, פסטרמה, גבינה לבנה...), זה יותר להשלמה קלורית (יש בזה לא מעט שומן כמובן).

לחברה של הדל פחמימה.... אפשר ליצור משהו טעים

לוקחים
טחינה גולמית
ממתיק דל קלוריות
אבקת חלבון וניל נדמה לי

לא זוכר את הכמויות או יחסים - זה יותר סוג של חלווה עם מעט מאוד פחמימות.

לחברה של הדל פחמימה.... אפשר ליצור משהו טעים

לוקחים
טחינה גולמית
ממתיק דל קלוריות
אבקת חלבון וניל נדמה לי

לא זוכר את הכמויות או יחסים - זה יותר סוג של חלווה עם מעט מאוד פחמימות.

לקחת זה יפה, אבל מה עושים עם זה? 🥷

היה פיצוץ עם היה אפשר להפוך את זה למוצק. אין לי מושג איך עושים את זה. חומר מייצב???

כרגע זה רק ממרח אבל עדיין טעים, מתוק ודל פחמימה.

אין כזה דבר קלוריות ריקות. ואני שילבתי את זה בתפריט (כמו הרבה אנשים אחרים כאן). אבל 13 גרם חלבון ב-100 גרם זה ממש לא הרבה יחסית לדברים אחרים שאתה יכול לאכול (100 גרם גבינצ, פסטרמה, גבינה לבנה...), זה יותר להשלמה קלורית (יש בזה לא מעט שומן כמובן).

בלי שום קשר אחרי שבועיים (ואני מפרגן לו) הוא לא יוכל לראות חלווה , זה מסוג האוכל שאם אוכלים אותו כל יום אי אפשר לראות אותו יותר

בלי שום קשר אחרי שבועיים (ואני מפרגן לו) הוא לא יוכל לראות חלווה , זה מסוג האוכל שאם אוכלים אותו כל יום אי אפשר לראות אותו יותר
חלווה עם פיסטוק זה אחד הדברים. לא נמאס לי מזה לא משנה כמה אני אוכל מזה. (למרות שעדיף כמה שיותר להגביל את המימונים)

סוכרלוז (sucralose) הוא ממתיק מלאכותי שפותח בשנת 1976 המשמש כתחליף סוכר. ידוע בשמו המסחרי בתור "splenda" בארצות הברית ו"סוכרה דיאט" ו"סוכרלייט" בישראל.

שלחו מי מארה"ב - אבל מצאתי את זה בגוגל

סוכרלוז (sucralose) הוא ממתיק מלאכותי שפותח בשנת 1976 המשמש כתחליף סוכר. ידוע בשמו המסחרי בתור "splenda" בארצות הברית ו"סוכרה דיאט" ו"סוכרלייט" בישראל.

שלחו מי מארה"ב - אבל מצאתי את זה בגוגל
טוב אז הסוכרלייט הזה גם בסדר? אני אקנה.. עד עכשיו הייתי משתמש בדבר שנקרא "דיאטיפ" טיפות כאלה - אבל זה משאיר קצת טעם לוואי;maeq.

היה פיצוץ עם היה אפשר להפוך את זה למוצק. אין לי מושג איך עושים את זה. חומר מייצב???

כרגע זה רק ממרח אבל עדיין טעים, מתוק ודל פחמימה.
יש חומר שנקרא ג'לטין
עשוי מעצמות של דגים אם אני לא טועה
משו כמו 96 גרם חלבון ל100 גרם 😃

בכול סופר
אנשים משתמשים בזה לעוגות
זה מגיע בקופסא עם 2 שקיות של 16 גרם אם אני לא טועה
אין לי מושג כמה צריך לשים בשביל לייצב את מה שאתה רוצה
תמיד אפשר לשאול במקומות של בישולים וקונדיטוריה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית