הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן לשלב דיאנבול ווינסטרול בסייקל ראשון??

golan37

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
אני מתחיל סייקל ראשון שכולל אנטט 250 מ"ג פעמיים בשבוע. ואני מתכוון לצרוך דיאנבול לשבועיים ראונים לתת פוש ואחר כך להחליף את הדיאנבול בווינסטרול כדי לשרוף קצת שומן ( 21 אחוז) השאלה אם זה אפשר באותו הסייקל להחליף מדיאנבול לווינסטרול?
איזה כדורים נוספים מומלץ לקחת כדי להקל על הכבד?

---------- התגובה התווספה ב 10:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:59 ----------

או שבכלל עדיף לסייקל ראשון להתחיל עם זריקת טסט אנטט בלבד?

• פותח/ת השרשור
חבר'ה אני חושב שזה מישהו שאין לו מושג מה הוא עושה.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18897

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18976

:🙁

בגלל זה אני מבקש חוות דעת. לא מחפש חוכמולוגים שיגידו לי מה אני עושה. מבקש תשובה עניינית לשאלתי

---------- התגובה התווספה ב 01:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:14 ----------

בגלל זה אני מבקש חוות דעת. לא מחפש חוכמולוגים שיגידו לי מה אני עושה. מבקש תשובה עניינית לשאלתי

האם אני צריך משהוא נוסף מעבר לטסט? או לחכות לסייקל יציאה בסיום ה10 שבועות? אני מבים שאם יתחילו כאבים / עקצוצים בפטמות אני אמור לקחת נובולדקס מידי

אתה עושה סייקל מאסה או חיטוב?
כמה קלוריות אתה מתכוון לאכול ביום?
וכמה אתה אוכל נכון לעכשיו?

• פותח/ת השרשור
אתה עושה סייקל מאסה או חיטוב?
כמה קלוריות אתה מתכוון לאכול ביום?
וכמה אתה אוכל נכון לעכשיו?

סייקל עלייה
אני בן 37 גובה 193 מבנה גוף טוב (לא רזה - מוצק) כרגע 19 אחוז שומן
אני מעוניין להעלות קצת בנפח של השרירים (ידיים, רגליים חזה)
המטרה שלי שיהיה לי גוף שרירי/מרשים- לא מחפש להיות גדול מדיי כמו גורילה. אלה שרירי ומרשים... אני אוכל ביום (כולל פעמיים גיינר פרוקומפלקס) בערך 3000 קלוריות- לפעמים יותר לפעמים טיפה פחות.
מתאמן חצי שנה (למרות שהתאמנתי בעבר) ירדתי בחצי השנה 10 קילו שומן ולוקח את האימונים והתזונה והנכונות לכל זה מאד רציני

היום קיבלתי זריקה ראשונה ןהאמת נכנסתי קצת למיני פאניקה מזה (אין לי נסיון עם דברים כאלה) אני מניח שהסקרנות גברה על הפחד

חצי שנה!!!!!!!!!!!!!!! וישר סייקל? אתה בטח חושב שזה סוכריות הא? אחי קבל המלצה חמה מאוד מאוד. אל תתקרב לחומרים בכלל אם מראים לך ויאל תברח כל עוד נפשך.

סייקל עלייה
אני בן 37 גובה 193 מבנה גוף טוב (לא רזה - מוצק) כרגע 19 אחוז שומן
אני מעוניין להעלות קצת בנפח של השרירים (ידיים, רגליים חזה)
המטרה שלי שיהיה לי גוף שרירי/מרשים- לא מחפש להיות גדול מדיי כמו גורילה. אלה שרירי ומרשים... אני אוכל ביום (כולל פעמיים גיינר פרוקומפלקס) בערך 3000 קלוריות- לפעמים יותר לפעמים טיפה פחות.
מתאמן חצי שנה (למרות שהתאמנתי בעבר) ירדתי בחצי השנה 10 קילו שומן ולוקח את האימונים והתזונה והנכונות לכל זה מאד רציני

היום קיבלתי זריקה ראשונה ןהאמת נכנסתי קצת למיני פאניקה מזה (אין לי נסיון עם דברים כאלה) אני מניח שהסקרנות גברה על הפחד
אני אהיה פחות תופקני משאר האנשים פה, אבל בוא תבין כמה דברים:
1. אין לך וותק ממשי באימונים ואתה חושב שסטרואידים זה קיצור דרך, מה שזה ממש לא.
2. אתה לא אוכל מספיק, במיוחד לא כמישהו על סייקל.
3. אתה כנראה לא מתאמן נכון, מה שלא ממצא את הפוטנציאל של הסייקל.
4. אין לך מושג איך PCT נראה, וזה יכול לדפוק אותך בעתיד מבחינה בריאותית.
5. אתה מנסה לשלב דברים באמצע הסייקל, אלו דברים שלא עושים אלא מתכננים מראש, מה שאומר שאין לך מושג גם מה אתה מכניס לגוף שלך, בהחלט יכול להיות שאתה "מזריק" חומרים שהם מזוייפים או מהולים.
6. אתה מתאמן חצי שנה וזה לא מספיק וותק כדי לקחת חומרים, מאף בחינה שהיא.
7. אני מציע לך לקרוא את הדברים הבאים:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=49

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
אני אהיה פחות תופקני משאר האנשים פה, אבל בוא תבין כמה דברים:
1. אין לך וותק ממשי באימונים ואתה חושב שסטרואידים זה קיצור דרך, מה שזה ממש לא.
2. אתה לא אוכל מספיק, במיוחד לא כמישהו על סייקל.
3. אתה כנראה לא מתאמן נכון, מה שלא ממצא את הפוטנציאל של הסייקל.
4. אין לך מושג איך PCT נראה, וזה יכול לדפוק אותך בעתיד מבחינה בריאותית.
5. אתה מנסה לשלב דברים באמצע הסייקל, אלו דברים שלא עושים אלא מתכננים מראש, מה שאומר שאין לך מושג גם מה אתה מכניס לגוף שלך, בהחלט יכול להיות שאתה "מזריק" חומרים שהם מזוייפים או מהולים.
6. אתה מתאמן חצי שנה וזה לא מספיק וותק כדי לקחת חומרים, מאף בחינה שהיא.
7. אני מציע לך לקרוא את הדברים הבאים:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=49

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
התאמנתי בעבר 4-5 שנים רצוף ועוד שנתיים פה ושם... אף פעם לא גדלתי לגודל שרציתי כולל כל התוספים..
לא אין לי מושג איך PCT נראה אבל מאיך שהבנתי אני אמור לקחת כלומיד בתור הסייקל כדי לעזור לגוף לייצר סטסט באופן טבעי ושאני אמור לקחת אותו 10 יום אחרי הזריקה האחרונה. האם אני טועה?

התאמנתי בעבר 4-5 שנים רצוף ועוד שנתיים פה ושם... אף פעם לא גדלתי לגודל שרציתי כולל כל התוספים..
לא אין לי מושג איך PCT נראה אבל מאיך שהבנתי אני אמור לקחת כלומיד בתור הסייקל כדי לעזור לגוף לייצר סטסט באופן טבעי ושאני אמור לקחת אותו 10 יום אחרי הזריקה האחרונה. האם אני טועה?
אם היית נכנס ללינקים שהבאתי לך והיית קורא, אז היית יודע אם אתה טועה או צודק.
אם אתה לא רוצה לקרוא, אני לא הולך להאכיל אותך בכפית, שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה.

• פותח/ת השרשור
אם היית נכנס ללינקים שהבאתי לך והיית קורא, אז היית יודע אם אתה טועה או צודק.
אם אתה לא רוצה לקרוא, אני לא הולך להאכיל אותך בכפית, שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה.

תודה קראתי את הכתבות בלינקים... אקח את זה לתשומת ליבי
מעריך את התשובה שלך

איך אתה בכלל מעיז לעשות את זה לעצמך?, אני בדרך כלל רואה פה אנשים כמוך ולא מגיב שיעשו מה שבראש שלהם, אבל אתה ממש חסר אחריות. רפואה שלמה +1.

להתעסק עם חומרים כאשר אין לך מושג מה אתה עושה ועוד הולך למישהו שיזריק לך השד יודע מה.

• פותח/ת השרשור
להתעסק עם חומרים כאשר אין לך מושג מה אתה עושה ועוד הולך למישהו שיזריק לך השד יודע מה.

זה לא אנשים זה הדולר שקניתי ממנו, ביקשתי ממנו שיראה לי איך מזריקים...
בכל מקרה אני לא מבין למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאני לא יודע מה אני עושה... אני הולך לפי ההנחיות. אמנם אין לי נסיון וזה סייקל ראשון שלי אבל האם משהוא שעשיתי פגום? אתם מלחיצים אותי

זה לא העיניין של הסייקל עצמו. אתה פשוט לא מוכן. 21% שומן זה ממש לא הזמן להתחיל סייקל זה אומר שיש לך עוד המון לאן להתקדם טבעי. ואתה ממש לא מוכן עדיין. הסייקל עצמו בסדר. למרות שלא ריאתי שום התייחסות ל PCT. ולא על תשלב וינסטרול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית