ייעוץ האם ניתן לשלב דיאנבול ווינסטרול בסייקל ראשון??

golan37

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
אני מתחיל סייקל ראשון שכולל אנטט 250 מ"ג פעמיים בשבוע. ואני מתכוון לצרוך דיאנבול לשבועיים ראונים לתת פוש ואחר כך להחליף את הדיאנבול בווינסטרול כדי לשרוף קצת שומן ( 21 אחוז) השאלה אם זה אפשר באותו הסייקל להחליף מדיאנבול לווינסטרול?
איזה כדורים נוספים מומלץ לקחת כדי להקל על הכבד?

---------- התגובה התווספה ב 10:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:59 ----------

או שבכלל עדיף לסייקל ראשון להתחיל עם זריקת טסט אנטט בלבד?

אני לא מבין בסטרואידים - אבל באימונים ותזונה אני משתדל לקרוא, לשאול ומתעניין לא מעט.

באמת כמו שעדי אמר. אולי שווה שתפסיק עם התהליך. תקרא תתקדם ותדחוף את עצמך באימונים ובתזונה.

תמיד תוכל לחזור לזה.

• פותח/ת השרשור
זה לא העיניין של הסייקל עצמו. אתה פשוט לא מוכן. 21% שומן זה ממש לא הזמן להתחיל סייקל זה אומר שיש לך עוד המון לאן להתקדם טבעי. ואתה ממש לא מוכן עדיין. הסייקל עצמו בסדר. למרות שלא ריאתי שום התייחסות ל PCT. ולא על תשלב וינסטרול.

קודם כל מדדתי אתמול ואני על 19.5 אחוז שומן. יש קשר בין אחוז שומן כמו שלי להצלחת סייקל?
אגב אני עושה סייקל של טסט אנטי בלבד ללא כדורים בכלל

הקשר הוא כפול. אחת אחוז שומן כזה מראה שההתקדמות שלך או ההשיגים באימונים הם לא משהו. ואלה ממש לא נתונים להתחיל להתעסק עם חומרים מפני שאם נתת לעצמך להגיע לאחוז שומן כזה זאת אומרת שאתה.
1. בעל תזונה לקויה (תפריט לא מאוזן ולא נכון)
2.יכול להתקדם פלאים ללא כל עזרה חיצונית.

לגבי אחוז השומן והסייקל. ובכן ככל שיש לך יותר שומן בגוף ככה בסייקל אתה תאגור יותר שומן יהיו לך שומנים בדם גבוהים יותר כולסטרול גבוה יותר ותוצאות פחותות יותר.
בגלל זה אתה לא מוכן לסייקל. שבור אותו תעשה PCT תתקדם טבעי דבר איתנו כאשר תגיע לאיזור ה 10% עם מסת שריר טובה.

• פותח/ת השרשור
הקשר הוא כפול. אחת אחוז שומן כזה מראה שההתקדמות שלך או ההשיגים באימונים הם לא משהו. ואלה ממש לא נתונים להתחיל להתעסק עם חומרים מפני שאם נתת לעצמך להגיע לאחוז שומן כזה זאת אומרת שאתה.
1. בעל תזונה לקויה (תפריט לא מאוזן ולא נכון)
2.יכול להתקדם פלאים ללא כל עזרה חיצונית.

לגבי אחוז השומן והסייקל. ובכן ככל שיש לך יותר שומן בגוף ככה בסייקל אתה תאגור יותר שומן יהיו לך שומנים בדם גבוהים יותר כולסטרול גבוה יותר ותוצאות פחותות יותר.
בגלל זה אתה לא מוכן לסייקל. שבור אותו תעשה PCT תתקדם טבעי דבר איתנו כאשר תגיע לאיזור ה 10% עם מסת שריר טובה.

אז איך אני מפסיק סייקל? קיבלתי רק זריקה אחד בינתיים והאם יש צורך בסייקל יציאה לאחר שימוש חד פעמי?

קצת מחקר לפני שאתה מכניס מחט לגוף.
קצת מחקר.

ביחס לאדם שקצת יותר מבוגר מהילדים שעושים טעויות כאלה - חוסר האחריות שלך מדהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית