הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אני מעוניין לסיים סייקל שרק התחלתי. חייב עזרה

golan37

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
התחלתי סייקל ראשון בחיים השבוע וקיבלתי זריקת טסט אנטט אחת בלבד ולאחר שהצליחו די להבהיל אותי אני רוצה לסיים עם זה באופן מיידי... השאלה אם לאחר זריקה בודדת יש גם צורך בסייקל יציאה או שפשוט לא להזריק יותר לעצמי והכל יסתדר? אין לי מושג- חייב את עזרת המומחים כאן... והאם מזריקה אחת יכולים להתפתח גם תופעות לוואי והאם מזריקה אחת רמת ייצור הטסט הטבעי נפגעה?

---------- התגובה התווספה ב 13:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:21 ----------

התחלתי סייקל ראשון בחיים השבוע וקיבלתי זריקת טסט אנטט אחת בלבד ולאחר שהצליחו די להבהיל אותי אני רוצה לסיים עם זה באופן מיידי... השאלה אם לאחר זריקה בודדת יש גם צורך בסייקל יציאה או שפשוט לא להזריק יותר לעצמי והכל יסתדר? אין לי מושג- חייב את עזרת המומחים כאן... והאם מזריקה אחת יכולים להתפתח גם תופעות לוואי והאם מזריקה אחת רמת ייצור הטסט הטבעי נפגעה?

גם כל הקטע של הזריקה- זה לא בשבילי- אני לא מסוגל להזריק לעצמי... בפעם האחרונה שהזרקתי סבלתי כמה שעות מסחרחורות כבדות וחולשה בכל הגוף. נעשיתי חייור ולא הייתי יציב במשך כמה שעות. זה כנראה לא בשבילי

אתה נכנס לסרטים מכלום. אתה אוכל שטויות שרושמים לך באינטרנט, ותסביכים ובולע אותם כמו גדול.

עניין של הסחרחורת זה קורה לכל אחד בזריקה ה-1. יש לחץ,מתח לגבי מה שיקרה אחרי הזריקה, אחר כך זה עובר.

אני לא הייתי מתחיל סייקל על 21 אחוז שומן,במקומך הייתי מחטב ואז חוזר למסה, ודופק את הסייקל.

וסביר להניח שאם תעשה הכל כמו בספר לא יקרה לך כלום מסייקל 1.

תקשיב

זה שסייקל זה לא בשבילך זה ברור לגבי השאלה שלך מזריקה אחת לא קורה כלום גם עד שהיא ניכנסת לפעולה לוקח שבועיים תפסיק להזריק וזהו תאכל טוב.........

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית