הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אזרחות הונגרית

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
האם זה נותן לי איזשהן יתרונות בנסיעות לחו"ל, ויזות דברים כאלה???
תודהה רבה

תשאל בפורום עוברים לאירופה בתפוז, סביר להניח שיוכלו לתת לך תשובה קצת יותר מדויקת מבפורום שהשאלה שלך כ"כ לא קשורה לנושא שלו.

כן. דרכון אירופאי של האיחוד אומר שאתה יכול לעבור בין מדינות האיחוד ללא בדיקה, ושאתה יכול להתגורר ולעבוד בכל אחת ממדינות האיחוד ללא ויזה מיוחדת (אחרת אתה צריך אשרת שהיה מעל לשלושה חודשים ואשרת עבודה מהיום הראשון). אם היה לך דרכון גרמני זה היה אומר שאתה לא צריך יותר ויזה לארה"ב, לא יודע מה קורה עם הונגרי בנידון.

• פותח/ת השרשור
תשאל בפורום עוברים לאירופה בתפוז, סביר להניח שיוכלו לתת לך תשובה קצת יותר מדויקת מבפורום שהשאלה שלך כ"כ לא קשורה לנושא שלו.

זה אוף טופיק
יש פה כל כך הרבה דברים שלא קשורים לפיתוח גוף והרמות

---------- התגובה התווספה ב 22:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:42 ----------

כן. דרכון אירופאי של האיחוד אומר שאתה יכול לעבור בין מדינות האיחוד ללא בדיקה, ושאתה יכול להתגורר ולעבוד בכל אחת ממדינות האיחוד ללא ויזה מיוחדת (אחרת אתה צריך אשרת שהיה מעל לשלושה חודשים ואשרת עבודה מהיום הראשון). אם היה לך דרכון גרמני זה היה אומר שאתה לא צריך יותר ויזה לארה"ב, לא יודע מה קורה עם הונגרי בנידון.

אם זה כן תקף לארה"ב
אני לא אצטרך להתחתן עם אמריקאית או לעשות דברים אחרים שאני לא מודע אליהם בשביל לקבל גרין קארד?

חחח לא קשור, לא תצטרך ויזה בשביל לנסוע לטייל בארה"ב, בשביל שהיה ועבודה תצטרך גרין קארד כמו כל אזרח לא אמריקאי.

אני בעל דרכון הונגרי. אתה יכול לטוס לארה"ב ל-3 חודשים ללא צורך בויזה. אתה צריך שהדרכון שלך יהיה מהסוג החדש (אדום עם צ'יפ).

usa_vizummentesseg.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אהההה חחחח
אז אם אני כן משיג גרין קארד זה תקף לכמה זמן שאני רוצה?

מתחתן עם אמריקאית

פלוס עוד כמה אפשרויות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית