הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אזרחות הונגרית

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
הי אנשים,
לסבתא שלי יש אזרחות הונגרית, ואני רוצה לקבל אזרחות הונגרית גם כן.
רציתי לדעת האם מישהו מעורה בעניין ההוצאה וכל התהליך הבירוקרטי ויוכל לזרוק לי כמה עצות, כמו כן גם לדעת האם בכלל זה אפשרי שאמא שלי תירש מסבתא ואני ארש ממנה.

אני יודע שזה תהליך ארוך אבל אני מוכן לזה וגם אמא שלי. השאלה האם זה אפשרי שבסופו של התהליך אני אקבל אזרחות.

סבתא שלי נולדה שמה אם זה משנה, אפשר להבין באילו נסיבות היא הגיעה לישראל.

תודה רבה 🙌

2 האפשרויות הכי טובות שאני יכול עליהן:

1. תתקשר לשגרירות ותברר מה התהליך, כמה עולה\איזה מסמכים צריך וכ'ו.. כל שגרירות והפרוצדורה שלה(אני עשיתי אזרחות גרמנית, אז הבנתי מה זה באמת גרמנים 😛)

תחפש משרד עורכי דין שמתחמה באזרחויות זרות בכלל או בהונגרית בפרט.

אתה יכול לרשת אבל קודם כל (או בו זמנית) אמא שלך צריכה להוציא. אם זה כמו בשגרירויות אחרות, זה תהליך שלוקח כמה חודשים טובים עד שנה ועולה כמה אלפי שקלים (האחרון שסיפר לי שעשה את זה שילם 5000 שקל), ויש גם עורכי דין שמוכנים לעשות את זה בשבילך תמורת סכום לא סמלי.

2 האפשרויות הכי טובות שאני יכול עליהן:

1. תתקשר לשגרירות ותברר מה התהליך, כמה עולה\איזה מסמכים צריך וכ'ו.. כל שגרירות והפרוצדורה שלה(אני עשיתי אזרחות גרמנית, אז הבנתי מה זה באמת גרמנים 😛)

2. תחפש משרד עורכי דין שמתחמה באזרחויות זרות בכלל או בהונגרית בפרט.

אל תעשה את 1.
תעשה אך ורק את 2, אחרי שאתה מוצא משרד ומברר טוב טוב שהם יודעים מה הם עושים (עדיף עם המלצות מאנשים שמכיר).

• פותח/ת השרשור
אל תעשה את 1.
תעשה אך ורק את 2, אחרי שאתה מוצא משרד ומברר טוב טוב שהם יודעים מה הם עושים (עדיף עם המלצות מאנשים שמכיר).
למה? שמעתי את הטענה הזאת חוזרת על עצמה כבר כמה פעמים בהקשר הזה. האם באמת עדיף לשלם 4-5 אלף ש"ח לעו"ד בשביל שיעשה את הפרוצדורה בעצמו? לא עדיף לנסות ולעשות את זה לבד?

קודם תבדוק מה נדרש ממך !

סביר שאמא שלך תצטרך להוציא לפניך ואז תוכל לקבל במיידי. וככל הידוע לי החוק ההונגרי מקל בנסיבות של קבלת אזרחות עם קרבה משפחתית. השאלה כמה הם מחמירים עם העובדה שאמא שלך לא מימשה את הזכאות שלה עד כה.

בשגרירות צרפת, שהם מחמירים בהרבה, עד גיל 55 ניתן לקבל אזרחות אם לאחד ההורים יש ויהי מה.

אין סיבה לרוץ ולזרוק כסף כ"כ מהר.

אני הוצאתי אזרחות הונגרית.
בגדול אני חושב שסבתא שלך צריכה להוציא, אח"כ אחד ההורים ואז אתה למרות שאצלי אני קיבלתי ראשון אבל זה נראה לי פאשלה שלהם.
בגדול תפנה לשרירות והם יגידו לך כל מה שאתה צריך (תעודות נישואין חתומות עם אפוסטיל, תעודות לידה וכו'...) את הטפסים ממלאים בהונגרית אז אם סבתא שלך לא יכולה למלא אני יכול לתת לך מספר של מישהו שיטפל לך בניירת וגם "יקדם" לך את התהליך...

• פותח/ת השרשור
אני הוצאתי אזרחות הונגרית.
בגדול אני חושב שסבתא שלך צריכה להוציא, אח"כ אחד ההורים ואז אתה למרות שאצלי אני קיבלתי ראשון אבל זה נראה לי פאשלה שלהם.
בגדול תפנה לשרירות והם יגידו לך כל מה שאתה צריך (תעודות נישואין חתומות עם אפוסטיל, תעודות לידה וכו'...) את הטפסים ממלאים בהונגרית אז אם סבתא שלך לא יכולה למלא אני יכול לתת לך מספר של מישהו שיטפל לך בניירת וגם "יקדם" לך את התהליך...
אשמח למספר בפרטי.. תודה 🤪

יש פה מישהו עם המלצה על משרד עורכי דין מומלץ שמטפל בהוצאת אזרחיות אירופית בפרט גרמנית או אוסטרית ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית