אני הבנתי שזה לא בריא בעליל ומי שרגיש בבית שחי צריך להתרחק מזה כמו מאש...
חוץ מזה שאם זה עוצר את הזיעה בבית שחי אזור אחר בגוף יפצה על זה...
אז מה קורה אם שמים את זה על כל הגוף?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הבנתי שזה לא בריא בעליל ומי שרגיש בבית שחי צריך להתרחק מזה כמו מאש...
חוץ מזה שאם זה עוצר את הזיעה בבית שחי אזור אחר בגוף יפצה על זה...
הזיעה יוצאת לך מהחור של ה-****. איזה שאלות, בחיי.אז מה קורה אם שמים את זה על כל הגוף?
הזיעה יוצאת לך מהחור של ה-****. איזה שאלות, בחיי.
Aluminium Chloride Hexahydrate 20%מה השם הגנרי? כאילו הרכיב הפעיל?
וחוץ מכל ההפחדות של סתימת נקבוביות/סרטן השד לא מצאתי משהו קונקרטי למרות שגם אני חיפשתי בשעתו.
Aqua, Aluminium Chloride, Citric Acid (Zitronensäure), Glycerin (dreiwertiger Alkohol - wird auch in Cremes verwendet), Tartaric Acid, Calcium Chloride (Calziumchlorid), Hydrochloric Acid, Sodium Chloride, Cl 75470 (Farbstoff - rosa)
זה מהיום הראשון מתחיל לעבוד?? או שזה רק מפחיתכן חיים
ככה משתמשים
אתה צריך לשמור על איזור יבש.. ולישון עם חולצה רחבה או בלי חולצה בכלל
בהתחלה לשבועיים אתה עושה מן סייקל כזה של
יומיים כן,יומיים לא...- למשך שבועיים
אחרי זה יום כן,יומיים לא - שבועיים
ואז יום כן -3 ימים לא-שבועיים
ואז כבר שם מתי שבראש שלך
זה מגרש מאוד בהתחלה אל תגרד!.
אבל זה משנה חיים כבר מהיום למחרת 😃
תודה רבה על המידע. רק שאלה אחת - הם ממליצים שם לגלח את בית השחי, ומכיוון שאני רחוק מלהיות מטרוסקסואל, רציתי לדעת אם לא הייתה לכם בעיה עם למרוח את זה על השיערות.
מהיום הראשון הלכתי עם גופיה ברחובות באר שבע והחמודים היו יבשים כמו סהרה.זה מהיום הראשון מתחיל לעבוד?? או שזה רק מפחית
בכיף.אתה יכול לשים על השערות אין שום בעיה.תודה רבה על המידע. רק שאלה אחת - הם ממליצים שם לגלח את בית השחי, ומכיוון שאני רחוק מלהיות מטרוסקסואל, רציתי לדעת אם לא הייתה לכם בעיה עם למרוח את זה על השיערות.
לטפטף?:stop: היית שם המון אה?שום בעיה. רק תשתדל לא לשים יותר מדי,שלא יטפטף לך אח"כ.
אני עשיתי את הסייקלים של זה במשך חודשיים.ומאז אני מתחזק את זה כל איזה 4 חודשים-חצי שנה.שם ללילה אחד מתי שאני מרגיש שההשפעה טיפה ירדה .לא הבנתי, זה פועל לצמיתות או שכל כמה זמן צריך סייקלים מחדש?
תמיד ידעתי שחיים יעשה סקייל לפניי :(
מהיום הראשון הלכתי עם גופיה ברחובות באר שבע והחמודים היו יבשים כמו סהרה.
בכיף.אתה יכול לשים על השערות אין שום בעיה.
לטפטף?:stop: היית שם המון אה?
הייתי מנער קודם ואז הרול עצמו נוזל...;azban
זה גם תולש שיערות החרא הזה...
חחח גם לי
אבל מה אכפת לך
זה דילול אמין של השערות על חשבון הבית 😃