הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי הזעה בבית השחי

• פותח/ת השרשור
באמת שאני לא יודע
אני לקחתי רול 😲
שים שכבה דקה שלא יטפטף לך

אני עשיתי את הסייקלים של זה במשך חודשיים.ומאז אני מתחזק את זה כל איזה 4 חודשים-חצי שנה.שם ללילה אחד מתי שאני מרגיש שההשפעה טיפה ירדה .
תכשיר מצוין

🙌;susss

איזה PCT עושים אחרי זה?

סתם חח האמת נשמע מעניין, אני יחשוב על זה... (ובחום של הקיץ לא יהיה לי ספק שאני ישתמש בזה)

ניסיתי אתמול בלילה ואני מוכרח להודות שהיום הייתי יבש לגמרי. אפילו באימון הזעתי מכל מקום רק לא מבית השחי.. מחר המבחן האמיתי עם החימום הנוראי שיש בספריות באוניברסיטה, אבל נכון לעכשיו זה נראה לי אחלה.

אז יש בזה איזה שהם סכנות לטווח ארוך או לא?, איך בדיוק החומר פועל ומה הוא עושה?

שעורבב ונאכל בחלקו ביום כיפור ע"י הומו שנעל כפכפי עור באמבטיה, רחמנא לצלן.

---------- התגובה התווספה ב 14:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:45 ----------

ד"א, מומולץ לדלל את החומר פי 100, לאחר מכן לדלל את הדילול פי 100 וכך הלאה מספר פעמים, על מנת לחזק את השפעתו.
dilution.png

אתה לא יודע שחומרים טבעיים (לדוגמה פלוטוניום צבע מאכל E000) מסוכנים מאוד כשלוקחים אותם במינון גבוה?

תופעות הלוואי הנפוצות השכיחות הן סינון מאסיבי, מספר תארים ופיק חסר תקדים בבייספס. אין לי לינק למחקר רציני בנושא אבל אני סוס אז אני מבין על מה אני מדבר.

נערך לאחרונה:
טוב, ניסיתי היום בתנאי קיצון והיה יבש לגמרי. אלא מה, זה מגרד לי אחושילינג ויש לי קצת אדום שם (אולי מעור יבש או משהו). זה נורמלי?

• פותח/ת השרשור
גם אם יש סכנות לטווח ארוך או אפילו סיכון קטן לטווח קצר
אי אפשר לחיות ככה,אתה סגור כל הזמן ולא יכול להיות חופשי
חיים לא חיים שכאלה

טוב אחרי ניסיון לכמה שבועות טובים: בשבועות הראשונים היה יבש לגמרי (ומגרד), הורדתי אחרי שבועיים לפעם כן, פעמיים לא ומאז אני ממשיך עם זה ככה.
אבל כרגע המצב הוא שזה פשוט לא עובד יותר - חזרתי להזיע רגיל (כשאני שם זה לא מגרד יותר בכלל). האם צריך לחזור על תהליך היומיים כן יום לא אחרי כמה זמן?

אני פשוט שם יום יום וזה עובד כמו קסם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית