הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תסמונת התעלה הקרפלית

barneystinson

משתמש פעיל
310
1
נק' מוניטין:
-12
310
1
כבר יותר משנתיים אני סובל מכאבים חוזרים ונשנים בשורשי כפות הידיים (כתוצאה מעומס מיותר על האיזור באימונים), ועד היום לא טופלתי כמו שצריך.
הרופאה שלי רשמה לי כדורים אנטי דלקתיים, וזה לא השפיע ולו במעט.
אני קצת אובד עצות בעיניין ואני חושש שאם אמשיך להתאמן ואעלה את העומס על האיזור הזה (דבר שהוא מאוד קשה בגלל הכאב) אז הדבר יחמיר לידי צורך בניתוח.
אני מאמין שהבעיה היא תסמונת התעלה הקרפלית, למרות שהרופאה שלי חושבת שזה סתם כאב שחולף עם מנוחה (למרות שנחתי כשנה מאימונים וזה גם לא עזר).

אני אודה מאוד למי שמכיר את הבעיה ויכול להמליץ לי על טיפולים אפשריים. שמעתי שיש איזה צעצוע כזה שנקרא powerball וזה עשוי לעזור איכשהו - מישהו פה מכיר את הדבר הזה?

קודם כל תעיף כל תרגיל שעלול להחמיר את זה (חתירה בעמידה). דבר שני, צריך לבדוק למה זה לא עובר. אתה עושה סקוואט לואו בר או פרונט סקוואט?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תעיף כל תרגיל שעלול להחמיר את זה (חתירה בעמידה). דבר שני, צריך לבדוק למה זה לא עובר. אתה עושה סקוואט לואו בר או פרונט סקוואט?
למען האמת אני כבר לא מתאמן או עושה שום פעילות שמפעילה עומס על האיזור כמעט שנה.
יש לי כיום תהיות אם לחזור להתאמן או לא בדיוק בגלל הבעיה הזאת.
בכל מקרה, כשהייתי מתאמן הייתי מבצע low bar.

• פותח/ת השרשור
אם זה כל כך חמור למה אתה לא הולך למומחה או עושה צילומים?
עשיתי רנטגן ולא מצאו כלום.
אני אבקש לראות אורתופד בפגישה הבאה שלי עם הרופאה, למרות שכנראה כל מה שהוא ימליץ עליו יהיה פיזיותרפיה...

הפאוורבול הוא צעצוע חמוד אבל אני בספק אם הוא יוכל לסייע לך לבעיה מכיוון שהיא נובעת מעומס ישיר של אימונים בחד"כ. לדעתי קודם קח קצת מנוחה ואח"כ תנסה להשתמש ברצועות מפרק או בכפפות עם wristwrap שימנעו מהיד שלך להתכופף אחורנית. הבעיה בד"כ נובעת מזה שהשרירים (למשל בייספס בכפיפות מרפקים) מסוגלים לעמוד בעומס המשקל שאתה עובד איתו אבל המפרק לא וגם כשאתה מרגיש שאתה יחסית שומר על תנועה נכונה נוצרת זוית קטנה שיוצרת לחץ על העצבים באיזור.

• פותח/ת השרשור
מישהו שמע על אפשרות של הזרקת קורטיזון לאיזור?

---------- התגובה התווספה 15-02-2011 ב 20:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה 14-02-2011 ב 20:35 ----------

קניתי תחבושת אלסטית. אנסה להתאמן עם זה ונראה אם זה יעזור...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית