הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זריקות הטסט משפיעות על החשק המיני?

מצב
השרשור נעול

golan37

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
שאלה שמאד מעניינת אותי היא האם הטסט משפיע באמת על החשק המיני? ואחרי כמה זמן מהזריקה הראשונה מתחילים להרגיש את זה?
האם זה הבדל ממש קיצוני בחשק בין מצב טבעי למצב עם זריקות טסט?

איפה הוא הזכיר 2 סטים לחימום?

🙄

סט חימום של 5-10 חזרות עם 50% מהמשקל מספיק לי בשביל להתחמם לקראת סט עבודה, לפני סקווט אני אעשה 2 סטים לחימום 1-בלי משקל או משקל נמוך 2- 50-80% מהמשקל ל2-5 חזרות לפי איך שאני מרגיש כל העסק הזה לא לוקח יותר מ2 דק'..

לסיכום יש דרגות שונות של עצימות באימון. זה לא שאימון הוא רק עצים או לא עצים בכלל, זה לא עובד ככה..

גם אם לא הרמתי RM5 אמיתי בתרגיל מסויים ורק הייתי ממש קרוב לשם, עדיין ניתן לומר שבוצע סט עצים.

פורסם במקור על ידי Back-Man
לפני סקווט אני אעשה 2 סטים לחימום 1-בלי משקל או משקל נמוך 2- 50-80% מהמשקל ל2-5 חזרות לפי איך שאני מרגיש כל העסק הזה לא לוקח יותר מ2 דק'..

ובהמשך ציינתי שלא בוצע RM5 בעצימות מלאה..

מעולם לא כתבתי שכשאני בא לאימון בשביל לבצע RM5 בסקווט אני מבצע רק 2 סטים לחימום, רוב האימונים שלי ואני מניח שגם שלך הם לא RM5 אלא % מסויים מהRM5 או טווח חזרות גבוה יותר, באימונים כאלה אני לא מרגיש שיש צורך בחימום ממושך יותר.

אני האחרון שיגיד לך שאין צורך החימום בכלל לפני אימון למרות שכמובן בוינגייט יש כמה מורים שמאמינים בזה כמו רן מגן וגם שמעתי את משה שחר מתבטא בכיוון הזה, כמובן שהם לא הרפרנס שלי לשום דבר, פשוט מישהו שאל איזה מאמנים חושבים שלא צריך חימום לפני אימון - זו התשובה..

אז רגע עכשיו אתה אומר שRM5 לא בוצע בעצימות מלאה(??) אז למעשה זה לא RM5
זה RM6-7-8 ועכשיו אנחנו חוזרים להתחלה שהתוכנית דוגמה שהבאת לא עצימה...
ובמקרה שלי RM5 הוא באמת RM5... כלומר שאין 6.

טוב די הויכוח הזה מיצה את עצמו אין לי כוח יותר.

לא.. חחחחחח.. יש את הפלאפון הכי גרוטאה בעולם 🤡

גם לי האמת יש כולה דור 2.

306.nokia_5310_xpressmusic_phone.jpg

אז רגע עכשיו אתה אומר שRM5 לא בוצע בעצימות מלאה(??) אז למעשה זה לא RM5
זה RM6-7-8 ועכשיו אנחנו חוזרים להתחלה שהתוכנית דוגמה שהבאת לא עצימה...
ובמקרה שלי RM5 הוא באמת RM5... כלומר שאין 6.

טוב די הויכוח הזה מיצה את עצמו אין לי כוח יותר.

הוא מיצה את עצמו כבר מזמן מזמן, אבל התוכנית כן עצימה מ1-10 היא לא 10 היא יותר 8, זה עדיין עצים.. בקיצור זה הכל שטויות, הגדרות מפגרות שלא עוזרות לאף אחד.

כשאני מתאמן בRM5 אמיתי אני לא יכול לבצע יותר מ5, כמו גם אימונים אקצנטריים שכבר יצא לי לעשות בסקווט ולא יכולתי להרים קונצנטרי יותר מ-2 חזרות..

80% זה לא עצים במונחים מוחלטים
זה אולי אינטנסיבי/קשה כשנעשה לחזרות רבות או כחלק מהרבה תרגילים

על זה כולם מסכימים, פשוט אתם ממשיכים להשתמש במונח עצימות שהוא לא מתאים פה

טוב זה באמת מוגזם היה דיון פורה ומעניין הוא מיצה את עצמו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית