הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארנונה בארה"ב

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
יש לך מלא פורומים בתפוז לקנדה וגם לאוסטרליה שיש שם עשרות מאמרים על להגר למדינה וכל התנאים לכך.

אני יודע מושון, סתם צחקתי

אגב, בהודעה מס' 10 בשרשור זה מוצגת דרך אלגנטית לעקוף חוק בסיסי בפורום

משה שחכת את כל הקטע עם הביטוח בריאות שאנשים לוקחים פה כמובן מאליו. בארה"ב אתה נכנס לראות רופא סתם אתה לא מרגיש טוב ואתה יכול לצאת עם 100 דולר חשבון על כלום. זה אם יש לך ביטוח "רגיל" של 250 דולר בחודש. (יש לי אח שגר בLA ב woodland hills) שלא נדבר על ללכת לבית חולים אתה יכול להכנס לחובות לכל החיים על דברים כמו אשפוזים או ניתוחים רציניים. לאדם הממוצע אסור להיות חולה בארה"ב.

VOCLAS: אתה מדבר שטויות. כל הנוער פה מעשן גם חשיש וגם ירוק ובארה"ב זה רק ירוק (אפילו הרבה יותר איכותי) זה לא אומר פאקינג כלום. ואתה שוכח שמדובר על גודל של מדינה ועל כמות אנשים שמאד קשה להשוות (5 מליון לעומת 300 מליון תושבים, 450 קילומטר לעומת עשרות אלפים מרובעים) ככה שמה שקורה פה מבחינה מספרית כמו מקרי אונס בשנה או רצח או חטיפה צריך להכפיל במקדם מאד גבוה כדי להשוות את זה לארה"ב. וגם כשאתה מדבר על "להסתובב בעיר" אני מניח שאתה מדבר על ת"א בעיקר. לך תטייל בשאר הארץ בפריפריות בנתניה במקומות בעמק יזראל ביהודה ושומרון ותגיד לי כמה זה בטוח להסתובב שם בלילה. ההשוואה שאתה עושה זה בעצם ת"א מול כל ארה"ב וזה לא הגיוני.
זה לא בדיוק נכון, הביטוח בריאות פה דיי מסובך יש לך CO-PAY שזה מה שאתה משלם לכל ביקור אצל רופא או כל בדיקה שאתה עובר, זה בד"כ קבוע בערך 15-30 דולר לביקור.
יש לך MAX OUT OF POCKET שזה כמה אתה יכול לשלם מקסימום בשנה ומעל לכך חברת הביטוח תכסה עליך. ויש משהו שנקרא DEDUCTIBLE שזה בעצם השתתפות עצמית שהיא בד"כ כמה מאות דולרים.
אנשים שעובדים במשרה מלאה בד"כ יקבלו ביטוח בריאות במחירים של 100-200 דולר לחודש לכל המשפחה ויצטרכו לשלם דברים מינורים פה ושם. אחרים ישלמו 300-400 דולר בחודש, זה מאוד תלוי גם באזור, במשפחה, בעבר הרפואי ובחברה שאתה עובד בה (וגם בתפקיד שאתה עובד בתוך החברה).
וכן יום אישפוז פה הוא בערך $2-3K תלוי מה שמו לך באינפוזיה. ניתוחים מהפחות מסובכים זה $10,000 (לדוגמה להוציא שקדים) עד המסובכים (ניתוח בעמ"ש) שיכולים להגיע לכמה מאות אלפי דולרים.

מדינה לבעלי-הון בלבד? אשפוזים זה די שכיח פה בארץ, אני מניח ששם זה על דברים הרבה יותר מסובכים...

כן, בישראל פשוט אין אנשים חולים בראש. אתמול סתם חתכו לבחורה את הפנים באמצע תל אביב, לפני כמה ימים סתם אנסו בחורה בארומה. הכל מאהבה.

לגבי הפרשיה הראשונה שציינת עם החיתוך פנים יש צו איסור פרסום משוגע... והבחורה הזאת לפי מה שהבנתי היא מקורבת לגורם ביטחוני סופר בכיר... וחושבים כעת שיש אנשים מסוימים שעשו את זה בגלל דברים מסויימים.
האונס זה סיפור אחר יש כזה בכל מקום ואיך שלא תסתכל על זה בארה"ב יש יותר פשע מישראל מה שלא תעשה. המריחואנה זה הדבר הפעוט ביותר.

לא נראה לי ששאלתי אותך מה לעשות ואיפה לגור. לא אני בחרתי לזיין את השכל שבישראל הכי בטוח.

נוער מעשן מריחואנה. אלוהים ישמור, רק לא זה!!
tumblr_lfxh1hGL9E1qd486ko1_500.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית