הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן לאחר אפדרין

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אני יודע שאסור לקחת קלן ולאחריו אפדרין, אבל אם זה הפוך, קודם לוקחים אפדרין ואחרי לשבועיים קלן?
אפשרי?

אין שום בעיה בלקחת קלן כמו שאתה לוקח. ואני מחזק ת BACK-MAN הסיכון בלקחת קלן לאורך זמן ובמינון גבוה הוא באי סדירות קצב הלב. שעמוס מקולטני בטא 2.

תודה!
האמת שהשאלה שלי היא יותר בכיוון של האם זה באמת נחוץ ההפסקה של ה36 שעות האילו לפני ההעמסה או שאני יכול גם לקחת הפסקה של בוא נגיד 12 שעות או 24 שעות.

כרגע הכדור האחרון נלקח 38 שעות לפני ההעמסה
אם אני אקח את הכדור האחרון 20 שעות לפני ההעמסה זה יכול להואיל או להזיק או לא זה ולא זה.. ?

מחצית החיים של קלן זה 12-16 שעות לערך. של אפדרין באזור ה 3-4 שעות (תלוי במנה, 25 מ"ג).
לגבי שילוב של אפדרין וקלן, אני לא אגיד שאנשים לא עושים את זה והם נשארים חיים ושום דבר לא קורה להם, אבל שוב יש פה בעיה וניגוד אינטרסים של רצפטורים.

• פותח/ת השרשור
אגב BACK-MAN
אני סיימתי עכשיו שבוע שני של שימוש בקלן.
בתחילת השבוע השני הוספתי לפני שינה 2 ג' קטוטיפן.

אני לוקח 120 מק"ג קלן מראשון עד חמישי כאשר הכדור האחרון נלקח בשעה 16:00ביום חמישי.
זה אומר שההשפעה של הקלן תהיה עד יום שבת ב4 לפנות בוקר (36 אורך מחצית חיים)

וביום שבת אני מבצע העמסה. (בלי קלן כמובן)

זה נכון לעשות?
כי זה מיותר להשתמש בקלן בזמן העמסה ואפילו פוגע בה במידה מסויימת..

נ.ב - אני לוקח 2 ג' קטוטיפן כל יום כולל שישבת. (לא יכול להזיק ואף להואיל נכון?)

אם תוכל לענות לי אני אשמח!
אני בטוח שזה יעזור גם לbietarist ולשאר המשתמשים-(תרתי משמע 😃)

לא הבנתי
אתה לוקח 120 מלגרם ביום או בשבוע?

לא הבנתי
אתה לוקח 120 מלגרם ביום או בשבוע?

120 מיקרו גרם ביום.
הכדורים שלי הם של 40 מיקרו גרם ואני לוקח ביום שלושה כדורים כאשר המרווח בין אחד לשני הוא 4 שעות.
אני לא רוצה לדעת מה יקרה במקרה וזה היה 120 מילי גרם ;maeq

זמן מחצית החיים הוא לא 48 שעות הוא 36-39 שעות ואם יקחו קלן 24 שעות לפני העמסה לא יקרה כלום.

השאלה אם זה לא יפגע בהעמסה בגלל ההשפעות האינסוליניות של החומר.
לפי מה שאני הבנתי מלייל זה שצריך להיות נקי מהחומר בעת ההעמסה.

אם אני מבצע העמסה בערב יום חמישי אז הפעם האחרונה שאני אקח קלן תהיה ביום רביעי בבוקר.

זמן מחצית החיים הוא לא 48 שעות הוא 36-39 שעות ואם יקחו קלן 24 שעות לפני העמסה לא יקרה כלום.
זה שנוי מחלוקת חלק יגידו 35 שעות חלק יגידו 30 שעות וחלק יגידו 48 שעות, זה תלוי במינון ובמשקל של הבן אדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית