הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סטדנאפ

די חבל לראות שאפילו לדעת מה ההגדרה של עצימות ומה ההגדרה של אורך (נפח) הם לא יודעים, והם לא מצליחים להבין ששני הדברים לרוב לא מצליחים לבוא אחד עם השני, בטח לא לקהל שהולך לעשות אימוני שחיה ואימוני מדרגה או מה שזה לא יהיה.

"הוא לוקח אותם לשרירים, זה לא הולך לצמיגים" 🤡

חח בדיוק ששמעתי את זה רציתי לכתוב אבל ראיתי עכשיו שאתה ציטטת את המשפט החשוב ביותר מכל המופע
ולחשוב שיש אנשים שמקשיבים לבולשיט הזה 😵

• פותח/ת השרשור
למה אתם לא מגיבים ומנסים להסביר לקהל שמקשיב להן כמה היא מפגרת, למה?
ניסינו, אמרו לנו שאנחנו מאמינים במחקרים אקזוטים, אז הבנו שלהתווכח עם קלקר זה ביזבוז של זמן.

• פותח/ת השרשור
לי פשוט מוחקים את התגובות 😲

נכון כי זה מה שקורה כשבן אדם לא יודע לקבל ביקורת. אני אישית פניתי ליעל דרור בפורום תפוז על חלון ההזדמנויות והראתי לה גם שהמחקר שמפורסם באתר שלה בעייתי והסברתי גם למה. נראה לך שהיא ענתה לי? היא ברחה משם ולא חזרה לעולם ( היא באה לשם כדי לפרסם את ההרצאות שהיא מעבירה על תזונה לספורטאים)

אאאארובי זה ה-sled dragging החדש ;susss

אני כבר מבולבל. פעם חלון ההזדמנויות היה שעה וחצי, ואז היא שינתה ל-45 דקות, ועכשיו חלון ההזדמנויות הוא 6 שעות. או שזה 6 שעות רק אם הפעילות נמשכה מעל שעה וחצי ו-45 דקות אם פחות משעה וחצי, אבל אז מה חלון ההזדמנויות בפעילות שארכה שעה וחצי? זה לא רציף.
או שאולי זה 6 שעות אם הפעילות היא עצימה כמו באירובי של 6 קמ"ש ו-45 דקות בפעילות פחות עצימה כמו פילאטיס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית