הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סקר: הורמונים פפטידים הדבר הבא או חרטה ברטה

adimenia

משתמש משקיע
4,075
28
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,223
4,075
28
שלום סקר קטן על מנת לדעת מה אנשים חושבים על הנושא

האמת היא שאין הרבה ידע אם בכלל על הנושא הזה(לי לפחות, רמיזה קטנה למאמר מישהו..), לי נראה שסטרואידים אנבוליים ישארו נחלת כלל הבודיבילדרים בעולם לעוד הרבה שנים ואם באמת ימצאו חומר אחר מחולל ניסים ונפלאות יקח לו הרבה זמן לחלחל לתודעה ולאמונה של בודיבילדרים/אתלטים.

הכוונה היא לא לIGF1, הכוונה היא לפפטידים שאמורים לשפר סינטוז חלבון וכו' וכו' עד כמה שהבנתי..

נערך לאחרונה:
אם כן, לא ידוע לי על שום מחקר שנעשה בבני אדם. בחיות יש הרבה וברובם יש הצלחה.

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא היא ל GHRP-6 uk CJC 1293 שהם מגברים את הפרשת ה GH
GHRP הוא GHRH ו CJC מחקה את פעילות ההורמון גרלין יש המון מחקרים שמראים הפרשה מגברת של GH בשימוש של הפפטדים האלה. אני אחפש כמה ואפרסם אותם פה. folistatin הוא מדכה FSH ובו זמנית גם מדכא את יצרת החלסון מיוסטטין השריר מה תאורתית אמור להביא לגדילה רבה יותר מיוסטטין מדכא תהליכים אנבוליים בשריר ונחשב לאחד מהגורמים הקטבוליים ביותר folistatin הוא ממש ניסיוני ויש מעט מאוד מידע לגביו

התכוונתי בהודעה שלי לפוליסטטין כמובן.
תגיד, אתה מכיר מחקרים בין הארעות סרטן וגידולים שונים אצל אנשים שהזריקו GH או נגזרת שלו?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי בהודעה שלי לפוליסטטין כמובן.
תגיד, אתה מכיר מחקרים בין הארעות סרטן וגידולים שונים אצל אנשים שהזריקו GH או נגזרת שלו?

לא נתקלתי במחקר כזה ויותר מזה ראיתי מחקר פעם די מזמן שהארה שאין הבדל בין בתחלואה בסרטן באנשים שחולים באקרוקמיגליה (גיגנטיסם) לבין שאר האוכלוסיה. ולהם יש רמות GH גבוהות יותר מבן אדם שמזריק גם 100 יחידות ביום. אז אני מניח שאין קשר בין רמות GH גבוהות לבין תחלואה בסרטן.

זה נכון. קשר לתחלואה עדיין לא נמצא (או הוכח) אבל אם יש לך גידול שאתה לא יודע עליו ואתה מזריק GH, מצבך יחמיר. אבל כנראה שבכל דבר יש סכנה.
אם היית נותן לי GH הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים 😃

• פותח/ת השרשור
זה נכון. קשר לתחלואה עדיין לא נמצא (או הוכח) אבל אם יש לך גידול שאתה לא יודע עליו ואתה מזריק GH, מצבך יחמיר. אבל כנראה שבכל דבר יש סכנה.
אם היית נותן לי GH הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים 😃

הגיונית אתה צודק אבל עם כל מי שלוקח GH מכל האנשים אם היה קשר בין הדברים כבר היו עולים על זה אתה לא חושב?

אני לא יודע כמה מחקרים נעשו על אנשים שמזריקים GH ככה שאני לא יודע מה לענות לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית