נק' מוניטין:
58,710
- 103,293
- 12,433
נראה לי הפירסומת הכי גרועה בתולדות ההיסטוריה
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי הרשתות מזון מהיר באמת היו שמים את כמות הבשר שהם מראים בפרסומות
הם שמים בערך 10 גרם בשר בכל מנה, סתם זבל
הוא התכוון שבכל המבורגר כזה שמים לך מעט בשר (מבחינתו כל הקציצה כקציצה לא משנה ממה היא עשוייה), לא % הבשר בהמבורגר עצמו.
תתפלא אבל ההמבורגרים של מקדונלדס כאן בישראל הן 100% בשר בקר טחון. אני יודע כי עבדתי בעוף טוב איפה שמכינים אותם. היינו פשוט לוקחים חתיכות בשר ענקיות ארוזות בחבילות של 20 קילו, זורקים לתוך המטחנה, מוסיפים תבלינים ותוספים שונים כאבקות וזהו.
היינו עורכים גם QA עם ההמבורגרים עם מכונת צלייה כמו אלו שיש במקדונלדס :hoel
ממה שראיתי (יצא לי לעבוד בכל הקו) שמים תבלינים רגילים מוכרים באריזות ענק נפרדות...הופתעתי כי חשבתי שיש להם תערובת תבלינים תעשייתית וכ'ו. ושמים חומרים מייצבים וכ'ו...אין לי מושג מה הם.
אבל באופן כללי הופתעתי מאוד כשהתחלתי לעבוד שם. חתיכות הבשר שהיו זורקים לשם היו מעוררות תיאבון :hoel
מה שכן יצא לי לעבוד גם על הנקניקים, הפסטרמות והנקניקיות. אתם לא רוצים לדעת.
אכלתי המון במוזס \ בלאק בזמן האחרון, ולאחרונה הייתי בבאר שבע, לא אכלתי כל היום אז הלכתי על הדאבל מקרויאל, זה היה מגעיל ברמות, פשוט המבוגרגר מסריח ומגעיל
אני יותר לא חוזר למקדונלדס או נוגע בחרא הזה שהם קוראים לו בשר
אפילו בבית יצא לי פי 100 יותר טוב
ממה שראיתי (יצא לי לעבוד בכל הקו) שמים תבלינים רגילים מוכרים באריזות ענק נפרדות...הופתעתי כי חשבתי שיש להם תערובת תבלינים תעשייתית וכ'ו. ושמים חומרים מייצבים וכ'ו...אין לי מושג מה הם.
אבל באופן כללי הופתעתי מאוד כשהתחלתי לעבוד שם. חתיכות הבשר שהיו זורקים לשם היו מעוררות תיאבון :hoel
מה שכן יצא לי לעבוד גם על הנקניקים, הפסטרמות והנקניקיות. אתם לא רוצים לדעת.
אכלתי המון במוזס \ בלאק בזמן האחרון, ולאחרונה הייתי בבאר שבע, לא אכלתי כל היום אז הלכתי על הדאבל מקרויאל, זה היה מגעיל ברמות, פשוט המבוגרגר מסריח ומגעיל
אני יותר לא חוזר למקדונלדס או נוגע בחרא הזה שהם קוראים לו בשר
אפילו בבית יצא לי פי 100 יותר טוב
הצ'יקן יותר יקר.נשלים אותך בתור אחד שעבד על לפני חודשיים במק' במשך חצי שנה
האריזות שהבשר בא הן אכן ענקיות ,
הבשר של המק' רויאל אם אני זוכר טוב 160 גרם טעים אבל יקר מאוד
אם כבר אתם הולכים למקדונלדס בשביל ארוחה מפוצצת לוקחים צי'קן סטייק ופוטטו ואל תתבישו לומר למי שבקופה שיעביר לאלה שבמטבח לשים חתיכה יפה של חזה עוף
נשלים אותך בתור אחד שעבד על לפני חודשיים במק' במשך חצי שנה
האריזות שהבשר בא הן אכן ענקיות ,
הבשר של המק' רויאל אם אני זוכר טוב 160 גרם טעים אבל יקר מאוד
אם כבר אתם הולכים למקדונלדס בשביל ארוחה מפוצצת לוקחים צי'קן סטייק ופוטטו ואל תתבישו לומר למי שבקופה שיעביר לאלה שבמטבח לשים חתיכה יפה של חזה עוף
באריזות בשר התכוונתי לנתחי הבשר שלא נטחנו עדיין.
וההמבורגרים האלה טעימים לאללה, אני אלך לפני המבחן שיש לי שבוע הבא :hoel
אבל ספר מה הולך עם הנקניקים 😵😵😵
אני עבדתי כזה שהטעין את הבשר לתוך האמבטיות שלאח"כ מרוקנות לתוך המטחנות. לפי סוג הנקניק זאת היתה תערובת באחוזים שונים של בשר עוף ישן ומאפיר, עור ושומן ועודפים מהשחיטות ובשר בקר ישן עם מלא דם. את כל זה טוחנים עם תבלינים ואבקות נוספות (כנראה מייצבים וכ'ו) ועושים מזה פסטה שאח"כ מנפחים איתה בלונים של נקניקיות.
זה לא כזה נוראי אני עדיין אוכל נקניקים ונקניקיות בכיף אבל הבשר הוא מהאיכות הכי נמוכה שיש.