הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Eat like snake

מפונק!

אתה לא אמור להשוות את זה לבלק או למוזס מן הסתם. תשווה את זה לטונה ואז זה יהיה טעים :hoel

הצ'יקן יותר יקר.

הצ'יקן לא יקר יותר מהמקרויאל .

באריזות בשר התכוונתי לנתחי הבשר שלא נטחנו עדיין.

וההמבורגרים האלה טעימים לאללה, אני אלך לפני המבחן שיש לי שבוע הבא :hoel

חחח אוקיי אבל עדיין בכל זאת להעמיס 20 ארגזים מפוצצים בהמבורגרים של 160 למקררים היה עושה תאבון רק לחשוב על האוכל שבסוף המשמרת ..

בצ'יקן יש 30 גרם חלבון ועולה 20 שקל, בדאבל מקרויאל 60 גרם ועולה 23 שקל. לא זוכר כמה זה עולה בארוחה אבל אותו עיקרון.

אתה מתבלבל , הדאבל עולה 27 לפחות
נסכם ככה שאם אנחנו רוצים לאכול המבורגר טוב במחיר טוב זה לא יהיה במק'
:hoel

באמת נשמע קצת לא הגיוני שיש בזה 60 גרם חלבון. אולי עם גבינה.

זה הערכים שמקדונלדס מפרסמים. לפי מה שאמרו כל המבורגר הוא 160 גרם, אז סה"כ בשר 320 גרם, ואם נניח שיש לפחות 20 גרם חלבון ב-100 גרם בשר אז יוצא לפחות 60 גרם חלבון סה"כ.

זה הערכים שמקדונלדס מפרסמים. לפי מה שאמרו כל המבורגר הוא 160 גרם, אז סה"כ בשר 320 גרם, ואם נניח שיש לפחות 20 גרם חלבון ב-100 גרם בשר אז יוצא לפחות 60 גרם חלבון סה"כ.
;aagtwq
זה יוצא 60 גרם חלבון +- ב100 אחוז , אין כלכך על מה להתווכח

חראטה 160 גרם כל קציצה
אולי לפני שכל הנוזלים יוצאים
אחרי טיגון זה בלחץ 100

בהשוואה נניח להמבורגרים המוכנים שקונים של זוגלובק שם רשום כל קציצה נגיד 200 יש הבדל מטורף בעובי ובגודל גם אחרי טיגון מול מק'

חראטה 160 גרם כל קציצה
אולי לפני שכל הנוזלים יוצאים
אחרי טיגון זה בלחץ 100

בהשוואה נניח להמבורגרים המוכנים שקונים של זוגלובק שם רשום כל קציצה נגיד 200 יש הבדל מטורף בעובי ובגודל גם אחרי טיגון מול מק'

על מה לעזאזל אתה מדבר?
למה על הקופסא לא רשום 160 גרם?חוץ מזה שזה עובר בגריל ולא בשמן :\

אמרתי שאין מצב שזה 160 גרם קציצה אחת של המבורגר של מק'דיס מוכנה

אולי אני טועה אבל לפי העין זה נראה הרבה יותר קטן. אז הנה אני מתקן את עצמי: מ "אין מצב" - ל "קשה לי להאמין".

aight?

נ.ב גריל שומר על נוזלים בפנים איכשהו יותר משמן?;maeq

אמרת טיגון,הם לא מטגנים אותם,הם מעבירים אותם בגריל.
ואיזה נוזלים?המים?
אתה באמת חושב ש40% מהמשקל המוצהר של הקציצה זה מים?נשמע לך הגיוני?

אמרת טיגון,הם לא מטגנים אותם,הם מעבירים אותם בגריל.
ואיזה נוזלים?המים?
אתה באמת חושב ש40% מהמשקל המוצהר של הקציצה זה מים?נשמע לך הגיוני?

אמרתי שלפי העין זה נראה משמעותית יותר קטן. מה לא ברור? מה אכפת לי איך מכינים את זה? בסופו של דבר בתוך הלחמניה זה נראה הרבה יותר קטן

דרך אגב! אני אוכל כמה פעמים בשבוע בבורגראנץ' המסריח שליד העבודה שלי והם אומרים שהקציצה שלהם זה 80-100 גרם ומה אתה יודע? זה שתי טיפות מים כמו הקציצה של מק'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית