הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה שעון דופק

• פותח/ת השרשור hagy
  • פורסם בתאריך

hagy

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
45
49
0
אני צריך עזרה בקניית מד דופק...
השימוש הראשי שלי בו זה ריצה, כניראה שבעתיד אופניים בנוסף...
אני מוכן לקנות גם יד שנייה אם יש לכם להציע...
אני רוצה מישהו בעל ניסיון עם הדגם שהוא אומר לי אם אפשר..
תודה מראש.

טוב, אז דבר ראשון אנחנו מדברים רק polar... כל השאר צעצועים (לא, אין לי מניות ב polar).
אחד הדברים שצריך לשים לב אליהם זה האם השידור (בין השעון לרצועה) מקודד, זה בעיקר רלוונטי אם אתה רץ בחד"כ (אתה לא רוצה למדוד את הדופק של מי שרץ לידך ובמקרה גם יש לו רצועה)
לי יש את הF6, עלה בערך 400 שקל באיביי שזה מחיר סבבה. החסרון העיקרי שלו הוא שאי אפשר להחליף את הסוללה ברצועה שלו, מצד שני יש לי אותו קרוב לחצי שנה, עם שלוש שעות בשבוע בערך והוא עדיין חי (ממה שהבנתי, הסוללה אמורה להחזיק למשהו כמו 400 שעות שזה קצת פחות משנתיים וחצי בסדר גודל השימוש שלי).
תכלס, ממליץ. אין לו פיצ'רים כמעט בכלל, וככה צריך. שיראה לי דופק, מקסימום יחשב לי קלוריות,,, אני כבר אחשב את כל השאר לבד.

מטי.

גם אני בעל F6 מרוצה מאוד יש לי אותו קרוב לשנתיים, היו תקופות שהייתי עושה איתו 200-250 דקות שבועיות עדיין חי.

גם אני בעל F6 מרוצה מאוד יש לי אותו קרוב לשנתיים, היו תקופות שהייתי עושה איתו 200-250 דקות שבועיות עדיין חי.
עדיין לא החלפת רצועה? או קנית בניפרד?

לא, אני גם מייבש כל פעם את הרצועה ושומר עליה

• פותח/ת השרשור
הממ

האם יש שעון שאפשר להחליף בו את הרצועה?
אני פשוט לא רוצה לקנות משהו שבידיעה יגמר בתוך שנתיים...
ומשהו במחיר קצת יותר נעים לכיס?

תביא כותרת עיניינית להבא, זה ימשוך יותר אנשים רלוונטים.

אם אתה רוצה יש לי POLAR F6 במצב טוב שקניתי לפני שנה שהייתי עושה ספינינג, הבעייה היחידה ששכחתי את הרצועה שלו במקלחת של החדר כושר וגנבו לי אותה, אז אני מוכר אותו ב250 ,והיבואן יכול לשלוח לך רצועה חדשה הביתה ב200 שקל(בדקתי את זה שרציתי לקנות רצועה) , יצא לך 450 במקום חדש שעולה 700 שקל, שלח לי בפרטי אם אתה רוצה ואני ישלח לך את הנייד שלי.

Back
למעלה תחתית