הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי ג'ינו... מאוד מוטרד

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
מה נשמע חברים...?

בתקופה האחרונה (3-4) חודשים אני חסר זמן לגבי האימונים וכך גם לגבי התזונה

בשבוע 1 אני לא הולך בכלל לחדר הכושר, מנסה לשמור על תזונה ובמיוחד על חלבון
בשבוע 2 הולך לחדר כושר 3 פעמים בשבוע ABC (כמו שעבדתי המון זמן ועבד עליי טוב) ומקפיד על תזונה כמה שאפשר.
אוכל הרבה מוצרי חלב, למען האמן רוב החלבון מגיע מחלב/גבינות ומנת בשר/עוף אחת ביום

כל זה חוזר חלילה (צבא, אין לי שום אופציה אחרת)

לפני שבועיים התחלתי להרגיש משהו מוזר במבנה של החזה, ואני גם כאילו מרגיש בחולצות שאני לובש שונה וכשאני עכשיו מסתכל במראה אני חושב שהצורה שהוא מקבל לא בסדר בכלל... אני מרגיש משהו שונה...ולא לרוחי בכלל. והאמת שתמיד פחדתי מהדבר הזה "ג'ינו" (הייתי חולה אנורקסיה בעבר) וזה הדבר שהכי מפחיד אותי

מה שבאמת גורם לי לחשוב שמשהו לא בסדר זה גם ההרגשה העצמית, גם שלפני שבועיים מנהל המכון כושר שלי שהוא גם חבר אמר "גדל לך החזה" אבל לא בצורה של שריר אומנם הוא קצת התלוצץ... והיום ידידה שלי אמרה לי שהחזה שלי גדל וביחס לגוף שלי זה כבר לא הכי יפה

בקיצור אני ממש מוטרד מהעניין

השאלה שלי היא האם ג'ינו הוא דבר שקיים אצל בנאדם מטבעו או שהוא יכול פתאום לקרות?
ואם זה פתאום קרה איך אני חוזר למצב הקודם כי זה ממש מגעיל אותי. מה עליי לעשות? אולי לחתוך מהמצורי חלב? חשבתי שהאסטרוגן שמצוי בחלב/מוצרי חלב לא משפיע כ"כ...?

מה קורה לי?

בבקשה אשמח לדעות שלכם...

תפסיק להלחץ דבר ראשון תרגע לא קרה כלום
דבר שני תעלה תמונה יש מצב ורוב הסיכויים זה בראש שלך (בהתחשב בעובדה שעוד הית אנורקסי. זה משהו שלא עובר אף פעם)
יכול להיות שפשוט השמנת ואם אף פעם לא היה לך את זה סביר להניח שפשוט ברגע שתרזה / תוסיף מסת שריר זה יעלם - שוב - בהנחה שזה לא בראש שלך בלבד

תעלה תמונה, אתה יכול לשלוח לי לפרטי/מייל אם אתה לא רוצה שיראו ברבים.

• פותח/ת השרשור
אמנם מבחינת אנורקסיה יש עדיין שאריות, הרי שזו בעיה פסיכולוגית, אבל אני די ממזמן שיניתי קוו מחשבה. ב-4 חודשים האחרונים בלסתי כל דבר אפשרי ולא עשיתי חשבון לשום דבר, והתחלתי לעלות במשקל וראיתי שאני עולה גם בשומן והיה לי (בטן/ידיים) וגם מסת שריר והרגשתי מצויין עם עצמי, ממש טוב. הייתי מבסוט.

רק בשבועיים האחרונים החלה ההרגשה הזו בשינוי של החזה...

אעלה תמונה בהקדם... תודה רבה לכם חברים

לדעתי זה סתם משהו שמטריד אותך..
עדיף שתעלה תמונה וניראה מה העניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית