הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיון על חברות של חומרים -אנדרגראונד.

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
רציתי לפתוח פה דיון רציני

מה אתם חושבים על חברות אנדרגראונד שמגיעות לארץ
אילו חברות נסחרות כאן בעיקר.
מה לדעתכם החברה הכי טובה.

אשמח אם יהיה כאן דיון אמיתי כדי שבאמת נוכל לדעת בלי אנטרסים אילו חברות באמת מספקות את הסחורה לאור הבלבול ששורר (לפחות אצלי)

עיקר החברות פה זה סיירוקס וקסרוקס. מעבר לדברים הרפואיים
אפשר להשיג גם פארמהקום אני לא אוהב UG כל כך טסט רק רפואי וכל השאר חומרים וטרינרים אם אפשר להשיג אם לא אז הבחירה שלי זה GP או פארמה קום. יש גם את אדינוסין אבל כמעט ואין בארץ

הרוב זה סיירוקס וקסרוקס שלדעתי זה דרק. אמנם עושה את העבודה אבל הרבה כאב וציסטות. לא אוהב את זה.

חבר שלי משתמש בדיאנבול של פארמקום+טסט רפואי, כרגע נכנס לשבוע ה-4 עלה 6 קילו.

אני משתמש בטסט' רפואי של רודקסמדיקה, ודיבול של ברטיש דנספרי, ובלדנון של פארםקום.
אני חייב לציין שהדיבול של בריטיש עושה עבודה מצוינת.
בסייקל 1 עליתי בשבועיים כ-7 קילו זיכרון שריר,(בדיוק יצאתי מחיטוב לא מוצלח כל כך).
ובסייקל הנוכחי 4 שבועות בדיוק, עליתי עוד 7 קילו.

הסייקל ה-1 שלי היה,
הדיבול עשה את העבודה.
אנטט של סיירוקס, היה אכזבה אחת גדולה, לא כוח,לא מסה, מקום הזריקה כאב עד כ-3 ימים ברציפות.
פשוט ביזבוז זמן.

לדעתי להשקיע בטסט' רפואי הכי כדי, ומומלץ.. שאר הירקות אפשר להתפשר על חברות כמו פראםקום שהם אחלה לדעתי.

עדי מה עם חברת novapharm החומרים שלהם עובדים מצויין ניסיתה??
כן. איכותי ביותר. ברחו לי מהראש חח חברה חדשה עם מוצרים איכותיים.
מה אם דיאנבול של סירוקס או פארמקום, הם טובים?
לא ניסיתי סיירוקס ולא פארמהקום המוניטין שלהם טוב אז אני מניח שזה עושה את העבודה. מעדיף דיבול רפואי עם בכלל. לא אוהב אורליים.

חבר שלי משתמש בדיאנבול של פארמקום+טסט רפואי, כרגע נכנס לשבוע ה-4 עלה 6 קילו.

אני משתמש בטסט' רפואי של רודקסמדיקה, ודיבול של ברטיש דנספרי, ובלדנון של פארםקום.
אני חייב לציין שהדיבול של בריטיש עושה עבודה מצוינת.
בסייקל 1 עליתי בשבועיים כ-7 קילו זיכרון שריר,(בדיוק יצאתי מחיטוב לא מוצלח כל כך).
ובסייקל הנוכחי 4 שבועות בדיוק, עליתי עוד 7 קילו.

הסייקל ה-1 שלי היה,
הדיבול עשה את העבודה.
אנטט של סיירוקס, היה אכזבה אחת גדולה, לא כוח,לא מסה, מקום הזריקה כאב עד כ-3 ימים ברציפות.
פשוט ביזבוז זמן.

לדעתי להשקיע בטסט' רפואי הכי כדי, ומומלץ.. שאר הירקות אפשר להתפשר על חברות כמו פראםקום שהם אחלה לדעתי.

חייבים לזכור שזה לא רק "לעשות את העבודה" לך תדע איך זה מיוצר איפה זה מיוצר יש המון המון גורמים. אני אישית לא אוהב אורליים לדעתי זה ממש רעל. ואני משתדל להמנע מזה כמה שאפשר.
יש 1-2 חברות UG שאני סומך עליהם כי ישלי ניסיון טוב איתם. וחברה החדשה novapharm עושה רושם טוב מאוד.

דיבול של ברטיש דנספרי, רפואי גבר. ככה שאין ממה לדאוג.
פארםקום גם לדעתי אחלה חברה, סיירוקס נמכר בארץ כמו זבל.. לדילרים יש רווח גבוה מאוד, לכן הוא מאוד נמכר.

דיבול של ברטיש דנספרי, רפואי גבר. ככה שאין ממה לדאוג.
פארםקום גם לדעתי אחלה חברה, סיירוקס נמכר בארץ כמו זבל.. לדילרים יש רווח גבוה מאוד, לכן הוא מאוד נמכר.
בריטיש זה לא רפואי ולא נעליים זאת חברת UG פר אקסלנס. שלא תחיה באשליות. הדיבול הרפואי היחידי זה מתאן הרוסי (אין להשיג) ונפוסין. אין יותר דיבול רפואי כי כבר לא משתמשים בזה ברפואה כבר שנים

סביר להניח שזה זיוף. לא כל כך קשה לזהות. חוץ מזה דיבול זה כל כך overrated
זה נכון לאנשים שמשתמשים בGH וכל מיני חומרים אחרים שאני יכול בינתיים רק לחלום עליהם אבל דיאנבול ישאר תמיד אצל מפתחי הגוף.
לגביי הקריכין זה לא זיוף כי זה מבית מרקחת ממוסקבה שחבר הביא לי ולא מאיזה חנות באינטרנט

זה נכון לאנשים שמשתמשים בGH וכל מיני חומרים אחרים שאני יכול בינתיים רק לחלום עליהם אבל דיאנבול ישאר תמיד אצל מפתחי הגוף.
לגביי הקריכין זה לא זיוף כי זה מבית מרקחת ממוסקבה שחבר הביא לי ולא מאיזה חנות באינטרנט

אתה אולי מייחס ל GH סגולות מוגזמות מידי. GH לכשעצמו הוא לא אנבולי. (הוא נהדר לשריפת שומן והרגשה כללית טובה אבל כסוכן אנבולי הוא לא משהו) השילוב שלו עם אנדרוגניים הוא מעולה והתוצאה שמתקבל היא הרבה יותר טובה ממה שתקבל עם אנרוגניים לבד או GH לבד. לגבי אמתאן. עם השגת ישר מרוסיה סבבה. בשוק השחור מאוד קשה הלשיג. ושוב דיבול זה ממש overrated

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית