הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן של בלקן זה מקורי?

מצב
השרשור נעול

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
יש לי קלן של בלקן 40 מק"ג.
זה ידוע שבלקן כביכול רפואי אבל יש להם רישיון רפואי בחאווה..

הרגשתי תופעות לוואי של רעידות בהתחלה ואחרי כמה זמן התרגלתי.
השאלה אם זה היה באמת תופעות לוואי או סתם פסיכולוגי.

מה אתם אומרים על בלקן?

יש דרך לזהות אם הקלן אמיתי או מזויף?

הקרטע עם באלקן זה מוזר. הם חברה רשומה במולדובה אבל מייצרים פרבולן (אין אפליקציה רפואית לפרבולן בעולם הרפואה היום) הניסיון שלי אם האנתת שלהם הוא כואב כואב כואב. ככה שקשה לי להאמין שהם חברה רפואים פר אקסלנס. אבל החומרים שלהם עובדים לא רע. אני מניח שהקלן שלהם לגיטימי. דרך אגב תופעות הלוואי של הקלן אמורות לעבור אם הזמן זה בסדר.

בלקן זה UG - זה לא רפואי
אם החומר שלך מקורי או לא - תלוי רק במי שמכר לך אותו.
הרגשת תופעת לוואי? כנראה שזה כן מקורי, הבעיה כאן זה המינון של החומר, בדיוק כמו בטסט של UG - מה שרשום לרוב לא מדוייק.
אצל החומרים של בלקן גילו סטיות דיי חדות, ולכן אני אישית הייתי הולך על חברה אחרת, אבל אתה יכול פשוט להגיע למינון המקסימלי שלך, ובמידה ולא תרגיש את זה לעלות עוד קצת את המינון

בלקן זה UG - זה לא רפואי
אם החומר שלך מקורי או לא - תלוי רק במי שמכר לך אותו.
הרגשת תופעת לוואי? כנראה שזה כן מקורי, הבעיה כאן זה המינון של החומר, בדיוק כמו בטסט של UG - מה שרשום לרוב לא מדוייק.
אצל החומרים של בלקן גילו סטיות דיי חדות, ולכן אני אישית הייתי הולך על חברה אחרת, אבל אתה יכול פשוט להגיע למינון המקסימלי שלך, ובמידה ולא תרגיש את זה לעלות עוד קצת את המינון
יש לך תוצאות בעבדה שמראות את הסטיות בחומרים של בלקן? או שסתם קראת את השטות הזאת האינטרנט?

שלום
יש לי כרגע קלן של בלקן, עכשיו יש לי כמה שאלות:
1: מהו משך הזמן בין כל כדור (כדורי 40מ"ג)? 2:כמה זמן לפני אימון צריך לקחת את הכדור
3:כשאגיע למינון 120 מ"ג אפשר לקחת כדור אחרי אימון?
4: אני עכשיו שוקל 70 האםאני חייב קטוטיפן?
5: אם נגיד אני לוקיח כדור אז אפשר לאכול אחרי זה או שצריך להמתין או גם כן אם אני אוכל אז אפשר לקחת כדור אחר כך?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית