הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
לאחר שני סייקלים,אני מתכנן את הסייקל חיטוב הקרוב.
אני רוצה לעשות
פרופ יום כן יום לא לשמונה שבועות.{מה המינון המומלץ לשבוע? הסייקל האחרון היה אננטט500מ"ג ו40 דיבול}
ואני מתלבט בין ווינסטרול/טורינבול/אנאבר.
כמובן כוריגון במהלך הסייקל ופי סי טי בסוף.
השאלות:
יש להשיג היום אנאבר בארץ? אם כן איזה חברות זמינות בשוק.
כמה זמן כדי להריץ אותו?
אותם השאלות לגביי טורינבול.
אני יודע שהאופצייה הזולה ביותר היא וינסטרול אך הוא גם הכי רעיל. הייתי שמח אם משהו שניסה את החומרים טורינבול או אנאבר יתן את דעתו לגבי ההשוואה בסה"כ מול הוויני.
תודה.

פרופ יום כן יום לא 100מג לא צריך יותר מזה.

אנבאר ניסיתי חומר נחמד מוריד שומן תוך בטני בצורה מדהימה. טורינבול מאוד אהבתי. ויני מעולה אבל אם אתה הולך עליו לך על זריקות. אם זה סייקל חיטוב ראשון שלך אני הייתי הולך על טורינבול או אנבאר.

• פותח/ת השרשור
פרופ יום כן יום לא 100מג לא צריך יותר מזה.

אנבאר ניסיתי חומר נחמד מוריד שומן תוך בטני בצורה מדהימה. טורינבול מאוד אהבתי. ויני מעולה אבל אם אתה הולך עליו לך על זריקות. אם זה סייקל חיטוב ראשון שלך אני הייתי הולך על טורינבול או אנבאר.
היי עדי,
תודה על התגובה, רק חסר לי קצת מידע שאם אני לא טועה אין בנעוצים מידע לגביי אנאבר-מינונים וחברות שזמינות פה בשוק.
ולגביי טורינבול מינונים וזמן שימוש.
זה סייקל חיטוב ראשון שלי לפני זה עשיתי משהו לא מוצלח במיוחד של 250 מ"ג טסט ו30 דיבול ל6 שבועות.
והסייקל השני היה 10 שבועות של טסט 500 מ"ג ו40 דיבול.
ובגלל זה אני לא מבין איך אני אמור להרגיש 100 מ"ג יום כן יום לא הרי זה ירידה במינונים מהסייקל האחרון לא?

היי עדי,
תודה על התגובה, רק חסר לי קצת מידע שאם אני לא טועה אין בנעוצים מידע לגביי אנאבר-מינונים וחברות שזמינות פה בשוק.
ולגביי טורינבול מינונים וזמן שימוש.
זה סייקל חיטוב ראשון שלי לפני זה עשיתי משהו לא מוצלח במיוחד של 250 מ"ג טסט ו30 דיבול ל6 שבועות.
והסייקל השני היה 10 שבועות של טסט 500 מ"ג ו40 דיבול.
ובגלל זה אני לא מבין איך אני אמור להרגיש 100 מ"ג יום כן יום לא הרי זה ירידה במינונים מהסייקל האחרון לא?
קודם כל אני מציע לך לקרוא את הנעץ לגבי אסטרים וההשפעה שלהם ותראה שזה ממש לא ירידה במינונים.
לגבי אנבאר מממ זה חומר נורא יקר שהתרומה שלו בהשוואה להשקעה היא לא שווה. אני הייתי הולך על טורינבול. 40-50מג למשך 4 שבועות. אבל מבחינת חיטוב אורליים זה לא ממש מה שיעשה את ההבדל.

יש דברים טובים יותר. קלן או אפדרין. כמובן ששמירה על התזונה זה נלקח כמובן מאליו

• פותח/ת השרשור
קראתי את המאמר עוד לפני ועשיתי חישוב:
פרופ- 74 מ"ג פעיל כל 100מ"ג ז"א 74*3.5 שווה 256.
אנטט- 55מ"ג טסט פעיל ל100מ"ג כפול 2.5 {250 מ"ג כל זריקה} כפול 2 {שני זריקות בשבוע} שווה 275
תקן אותי אם אני טועה כי מאוחר כבר לחפירות האלה :}
לגביי תזונה ברור ואני אשקול שימוש בקלן או אפדרין.

נערך לאחרונה:
קראתי את המאמר עוד לפני ועשיתי חישוב:
פרופ- 74 מ"ג פעיל כל 100מ"ג ז"א 74*3.5 שווה 256.
אנטט- 55מ"ג טסט פעיל ל100מ"ג כפול 2.5 {250 מ"ג כל זריקה} כפול 2 {שני זריקות בשבוע} שווה 275
תקן אותי אם אני טועה כי מאוחר כבר לחפירות האלה :}
לגביי תזונה ברור ואני אשקול שימוש בקלן או אפדרין.

לפי החישוב שלי יום כן יום לא זה 4 פעמים בשבוע. נניח ראשון שלישי חימישי שבת. אז 74*4 זה 296. וחוץ. מזה זה לתעסק בשטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית